Arkadaşlar yeni wesern digital my passport 500gb mavi usb disk almıştım. AŞağıda resmi mevcut. Bu yeni versiyonu gerçekten çok şık ama okuduğum kullanıcı incelemeri gerçekten aleti yerden yere vuruyor. Gerek yeni kablo tasarımıyla gerekse her seferinde bilgisayara takınca yeni bir donanımmış gibi yüklenmesi gerekmesiyle. Kablo sorunu ise kablosu çok hassas olduğu için en ufak bir oynama ile disconnect olduğu hakkında ve bunu yaklaşık 15-20 review da okudum. Bu yüzden daha açmadan değiştirmeyi düşünüyorum. Seagate'e her ne kadar daha önce yaşadıklarımdan dolayı güvenmesemde tek alternatif olarak o kalıyor. Bunun dışında iomega ego 500gb 'ı da inceledim ama seagate açıkcası ona göre daha mantıklı geldi. Aslında bu kablo sorunu olmasa western digital'i kullanmak isterim ama o kadar fazla kişi yabancı forumlarda konudan yakınmışki riske girmek istemedim. Bİrde 640gb samsunglar var onlarında nasıl olduğunu tam bilmiyorum. açıkcası onun hakkında fazla birşey okumadım. Bu arada bütün bu modeller adaptörsüz ve gücünü usb'den almakta.
yeni donanım gibi görmesi içindeki portable programlardan dolayı.istersen programlar kaldırılabilir ama varlığı çok dert edilecek bir şey değil bence kablo olayı da çok sorun olmaması lazım.sorunluyla da garanti kapsamındadır.mini-usb kabloların genel bir sorunu o.bilgisayara takılıyken çok hareket etmezse kabloya bişi olmaz saydığın disklerin hepsi iyi ama wd daha çok çeker beni
quote:
Orijinalden alıntı: peacelick
yeni donanım gibi görmesi içindeki portable programlardan dolayı.istersen programlar kaldırılabilir ama varlığı çok dert edilecek bir şey değil bence kablo olayı da çok sorun olmaması lazım.sorunluyla da garanti kapsamındadır.mini-usb kabloların genel bir sorunu o.bilgisayara takılıyken çok hareket etmezse kabloya bişi olmaz saydığın disklerin hepsi iyi ama wd daha çok çeker beni
sorun şu ki mini usb kablo olayı öyle çözülcek gibi bişey değil ve ciddi bi sorun. Onun dışında evet benide wd çekiyodu. Bugün ürünü iade ettim freeagent go aldım yerine. inşallah hayırlı uğurlu olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme