Crypto bendne ek belge istedi adresli bir şekilde iki fatura attım kabul etmedi, kredi kartı ekstremde adres yazmıyor başına gelen var mı? |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (21. sayfa)
-
-
E-Devlet üzerinden ikametgah alıp deneyebilirsiniz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil appten yapınca kağıtlı selfie felan istemedi (ilk selfie okunmuyor vs. demişti tekrar yaptım) ve hızlı onaylandı KYC. Görevleri de yaptım beklemedeyim.
-
Etkinlik kalkmış görünüyor fakat dün tıklayıp hesap açmış kyc yapamamıştım. Revuda clicked göründüğü için kyc belgelerini gönderdim. Onaylanırsa işlemleri yapıcam pendinge düşürebilirsem haber veririm.
-
etkinlik pendinge düşmüyor sanırım direk hesaba yansıyacak olursa
-
Teşekkürler hocam öyle yaptım 12 saat içinde onaylandı. 10 dolarlık xrp attım bekliyorum umarım gelir.
-
Hocam ben de Algo gönderdim hala hesaba geçmedi. Kaybolmaz inş. Crypto com bu yüzden çok paramı yemişti çünkü. Exchange'de de aynı problemi yaşamam umarım.
Edit: Geçti tamamdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 11 Eylül 2022; 15:8:50 >
Benim 10 dakika içinde geçti hocam. Algo konusunda bir fikrim yok belki blok onayı uzun sürüyordur falan algoscan dan bir transactions durumuna bakın isterseniz.
-
Hocam şimdi al sat yapıcaz 1 kere tamamdır. Peki o parayı ödül yatana kadar tutmak zorunda mıyız yoksa al sat yapıp çekeyim mi?
Hocam ben XRP attım USDT çevirdim sonra DOGE aldım şimdi duruyor öyle bir süre çekmeyeceğim yukarda da çekmeyenler var.
-
Tamam ben de bekleteyim o zaman, zaten holddaydım
freecash de görünüyor devam mı ediyor 86 dolar kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyayı görüyorsanız katılıp deneyebilirsiniz.
Freecash hesaplarınızı kontrol edin ödüller geliyor.
benim süre doldu pending e düşmedi ödül reporta yazdım birşeyler ama hayırlısı herkesin düştü mü pending e ?
-
Benim de sürem doldu bana da vermedi
-
benim de pendinge düşmedi ticket açıyorum şimdi
-
bende açtım en az 2 hafta süre tanı bize demişler bir de kanıt istemişler borsa al sat işlem dökümümün ss ini attım ama bence bi kanıt değil attığım ne atcam bilemedim valla
-
Sabah yine dağıtım olmuş. Sabah 7-9 arasında dağıtım oluyor. Hesapları kontrol edelim.
Çekimi Stake.com aracılığı ile yapınca 25% fazladan ödeme yapıyor Freecash. 106,5$ olarak çekim yaptım.
Bana hala ulaşmış değil ticket oluşturdum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam stake kumarhane sitesi değil mi erişim engeli var galiba siteye girilmiyor. VPN ile mir girdiniz ? Stakeden binance a nasıl aktarcağız? KYC istiyor mu Stake?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X