Şimdi Ara

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
450
Cevap
6
Favori
32.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Offertoro da binomo görevi var siz yaptınız mı nasıl yapılıyor biliyor musunuz ?

• szrozdmr kullanıcısına yanıt

Binomo sadece Android'de vardı diye hatırlıyorum. Şu an Android cihaz erişimim yok maalesef.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

hocam free cash de ofter torro bölümünde oyunu tamamlamama ragmen coin hesaba yatmadı.supporta yazdım oter torro ılr ıletısım kurun dedi .siteye girip yazdım en kısa surede aber veririrz yazıldı.mail atmama gerek var mi acaba

• binomo ios a da gelmiş. 10 dolara 20 dolar

para yattı ama binomo ya yatırdığım parayı bonuslu yatırdığım için çekemiyorum. bonusu çevirmem gerekiyormuş, dümdüz para yatırmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iadam -- 17 Haziran 2022; 14:50:28 >
  • iadam İ kullanıcısına yanıt
    10 dolar mı yatırmak lazım birde bonuslu derken biraz daha açar mısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yatırırken görürsünüz normalde bonussuz zaten seçili bu arada çekerken de %10 alıyor ücretten haberiniz olsun ilk para yatırmanızda freecash yatırmazsa ödemenizi soğuk su için üzerine papara dan sonra benim gibi birde ltc göndermeyin 40 lira sadece fuzuli komisyonlara ödedim çekim için aklınızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 17 Haziran 2022; 19:6:6 >
  • harock kullanıcısına yanıt
    Offertoro ödemiyorsa hiç yapmıyım

Dediğim gibi adam mı seçiyor bilmiyorum ama binomoya papara ya da farklı şekilde 10$ ederinde yatırım yaptığınızda freecash eğer hesanınıza geçmezse anında ödülü anlayın ki vermeyecek denemesi size kalmış

• Hocam Revenue ya 8 dolarlık Bitpanda görevi gelmiş yaptınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bitpanda’ya zaten üyeydim hocam yapmadım.

• siz yaptınız mı bitpanda

• lootably offer wall'dan state of survival seçtim oynamaya başladım tutorialı geçince 50 puan veriyordu baktım anında yansıdı gittim yükleme görevlerini yaptım bu sefer yansımadı. 150 liralık yükleme yaptım. sonrasında dönüp baktım fotodaki gibi tutorialın yeşil tiki kalkmış mesela. umarım patlamamışımdır bi süre ödülün yansımasını beklicem.

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡

hayır yapmadm

• Bitpanda 21 dolarlık görev gelmiş yapan var mı

• Freecash gibi başka site var mı arkadaşlar?

• ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡

86,25$ değerinde Crypto.com görevi geldi.

⭐️ Freecash sitesinde anasayfadan veya Revu sağlayıcısı üzerinden CRYPTOCOM 86,2$ Görevini Bulun. ⭐️

⭐️ Start Offer diyerek sizi Crypto.com'a yönlendirmesini bekleyin. ⭐️

⭐️ Üyeliğinizi oluşturun. Mail ve telefon doğrulamasını gerçekleştirin. ⭐️

⭐️ KYC doğrulamasını gönderin. Kimlik Ön+Arka+Selfie istiyor. En sonda da yazılı Selfie istenecek. ⭐️

⭐️ KYC doğrulandıktan sonra, minimum 5-10$ değerinde coin yatırın. FTX ile ücretsiz, Binance ile 0,2$ fee ile BEP20 ağından gönderebilirsiniz. Bu 5-10$ yatırımınız ile istediğiniz paritede bir trade yapın.

⭐️ Bu işlemler bittikten sonra yatırımınızı kendi borsanıza geri çekebilirsiniz. ⭐️

⭐️ Ödül Freecash hesabınıza 86250 coin olarak yatacaktır. ⭐️

⭐️ Değerlendirmek isteyenler kontrol edebilirler. ⭐️

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

wadjet selam çekim yapabiliyoruz değilmi eminiz

• laragofrett kullanıcısına yanıt

Çekim ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Riske atmamak için hesapta bırakabilirsiniz ancak çekseniz de sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

telegram gruplarında bazıları tutmak zorunlu falan diyor bende krediyle yatırıcamda cok kararsız kaldım.

telegram gruplarında bazıları tutmak zorunlu falan diyor bende krediyle yatırıcamda cok kararsız kaldım.

bu arada 5dolar artı diyor 100 dolar değilmiş wadjetcim girip bakabilirsin güncellemişler orayı

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.