Onda saatte bir falan girip kontrol ediyordum yükseltme falan yapmak gerekiyordu çünkü. Ama o kadar yorucu bir oyun değil yani. Rise of Kingdom çaba istiyor, Raid çaba istiyor bunlardaki görevleri 1 ayda tamamlamak çok zor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (18. sayfa)
-
-
Ben state of survival da 23 e kadar geldim arkadaşlar ama 40 gün cıvarı sürdü lootaby hemen yatırdı coinleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayette hemen yatırıyor şu an 23 teyim 25 yapıp bırakcam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 25 i deneyeceğim ama.45 günü geçmiş olucak bakalım o ödülü yatiricakmi
Revu benim coinbase görevini yatırmadı hala supportta dönmedi ne yapıcaz?
-
coinbase gecikmeli geliyor, support bile yavaş sürüyor
-
Abicim Rise of kingdoms görevine hayvan gibi emek verdim gün geçti diye vermiyor. Yahu 25 gün yetmiyor ki o göreve. Sinir ettiler ha
RAID Yaptım hemen geçti ama Coinbase hala geçmedi.. 1 Mayısta yapmışım 9-10 gibi support açtım hala ses seda yok.
-
Pending offers'da görünmüyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 25 Mayıs 2022; 23:26:21 > -
Offer statuste görünüyor başka yok.
-
Bu aşamada bu programa girilir mi, kazançlar yine aynı seviyelerde mi?
-
Ayete 6 dolarlık Akbank görevi gelmiş yapan oldu mu?
Ayet ödeme yapıyorsa eğer Akbank arkadaşını davet et kampanyası ile combo yapılabilir
-
Davet ne kadar para veriyor hocam?
250 chip para veriyor davet eden kişiye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Məndə də oldu. Mən başa düşmürəm niyə? Güman edirəm, alqoritm nəyisə görüb sizə qadağa qoymaq qərarına gəlir, yoxsa bilmirəm.
Kod
Yığını: -
Məndə də oldu. Mən başa düşmürəm niyə?
Güman edirəm, alqoritm nəyisə görüb sizə qadağa qoymaq qərarına gəlir, yoxsa bilmirəm.
-
Düşünürəm ki, bu hansısa sistem səhvidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X