Şimdi Ara

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
450
Cevap
6
Favori
32.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam o zaman ödeme freecash'e yansarsa buradan iletirseniz sevinirim.Bu arada çekim ücretleri nasıl 55 dolarlık ltc atsak ne kadar fee kesiyor?

• Tabii hocam yazarım buradan.

Çekimler biraz tuzlu normal borsalara göre. XRP için 3.50 XRP istiyor. LTC'i net hatırlamıyorum ama o da aşağı yukarı bu civarlardaydı diye aklımda kalmış.

• szrozdmr kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Klasik görev işte. Üyelik açıp 6 dolar atıp bir al-sat yapıp çektim.

• kojiro kullanıcısına yanıt
    Bende yaptım. Ltc atıp sattım sonra doge aldım bekliyorum ödeme gelsin çekicem sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada görevde özellikle istenmiyorsa KYC yapmak zorunda değilsiniz. KuCoin çok büyük olmayan miktarlarda yatır/çek/al-sat işlemleri için KYC istemez.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Revu da coinbase görevi var hesap açıp 5 dolar yatırıp al sat yapın diyor yapan var mı

Bir çok arkadaş yapmıştı Coinbase görevini.

Alıntı

metni:
    15$ değerinde Coinbase görevi var. Revu sağlayıcısından ulaşabilirsiniz. Tıkladıktan sonra üyelik açıyoruz, kyc doğrulamasını yapıyoruz. 5-6$ değerinde XLM, ALGO gibi düşük ücretli ve hızlı bir coin aktarıyoruz. Bir defa USDC’ye çevirip tekrar yatırdığımız coine geri çeviriyoruz. Sonra kendi borsanıza çekebilirsiniz. 1-2 gün içinde 15$ değerinde ödül Freecash hesabınıza yansıyor. 30 gün beklemeden sonra çekebiliyorsunuz.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Ltc gönderip usdt yapsak bir sorun olmaz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szrozdmr -- 20 Nisan 2022; 23:42:12 >

Problem olmaz hocam. Örnek verdiğim coinler mevcutsa eğer ben onları tercih ediyorum. Hem fee daha düşük hemde çok hızlı gidiyorlar. LTC ağı biraz yavaştır.

• Ben Coinbase görevini de Currency görevini de yaptım ama yatan kredi olmadı. Mail attım dönüş henüz olmadı. Bakalım yatacak mı ya da dönüş yapacaklar mı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende coinbase ve kucoin görevlerini yaptım dün akşam henüz yatan birşey yok bir iki gün içinde yatar umarım

• OfferToro da 10$ lık Binomo görevi var, onu yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim ödül hala gelmedi sizde ne kadar sürdü gelmesi

2 gün sürmemişti gelmesi. Ben belki bu sefer tesadüfen ilk yapanlardan oldum. Offertoro'ya gelen teklifler gibi ilk yapanlar hariç ödülü alan olmamıştı. Ama belli olmaz bunun ödülü o kadar yüksek değil :)

Şöyle de bir olay geldi başıma yanlışlıkla 0.8 dolarlık göndermişim peşine hemen tekrar yatırdım belki de ondan olmadı peki çeksem şu an parayı ödülün gelmesine engel olur mu ?

Ben yatırıp al-sat yapıp anında çekmiştim.

Bana hala gelmedi daha da gelmez sanırım

Coinbase görevi de gelmedi henüz yaptım earn listesinde gözüküyor ama yatmadı henüz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.