hocam o zaman ödeme freecash'e yansarsa buradan iletirseniz sevinirim.Bu arada çekim ücretleri nasıl 55 dolarlık ltc atsak ne kadar fee kesiyor? |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (16. sayfa)
-
-
Tabii hocam yazarım buradan.
Çekimler biraz tuzlu normal borsalara göre. XRP için 3.50 XRP istiyor. LTC'i net hatırlamıyorum ama o da aşağı yukarı bu civarlardaydı diye aklımda kalmış.
-
Evet hocam. Klasik görev işte. Üyelik açıp 6 dolar atıp bir al-sat yapıp çektim.
-
Bende yaptım. Ltc atıp sattım sonra doge aldım bekliyorum ödeme gelsin çekicem sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada görevde özellikle istenmiyorsa KYC yapmak zorunda değilsiniz. KuCoin çok büyük olmayan miktarlarda yatır/çek/al-sat işlemleri için KYC istemez.
-
Revu da coinbase görevi var hesap açıp 5 dolar yatırıp al sat yapın diyor yapan var mı
Bir çok arkadaş yapmıştı Coinbase görevini.
Alıntı
metni:15$ değerinde Coinbase görevi var. Revu sağlayıcısından ulaşabilirsiniz. Tıkladıktan sonra üyelik açıyoruz, kyc doğrulamasını yapıyoruz. 5-6$ değerinde XLM, ALGO gibi düşük ücretli ve hızlı bir coin aktarıyoruz. Bir defa USDC’ye çevirip tekrar yatırdığımız coine geri çeviriyoruz. Sonra kendi borsanıza çekebilirsiniz. 1-2 gün içinde 15$ değerinde ödül Freecash hesabınıza yansıyor. 30 gün beklemeden sonra çekebiliyorsunuz. -
Ltc gönderip usdt yapsak bir sorun olmaz dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szrozdmr -- 20 Nisan 2022; 23:42:12 >
Problem olmaz hocam. Örnek verdiğim coinler mevcutsa eğer ben onları tercih ediyorum. Hem fee daha düşük hemde çok hızlı gidiyorlar. LTC ağı biraz yavaştır.
-
Ben Coinbase görevini de Currency görevini de yaptım ama yatan kredi olmadı. Mail attım dönüş henüz olmadı. Bakalım yatacak mı ya da dönüş yapacaklar mı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende coinbase ve kucoin görevlerini yaptım dün akşam henüz yatan birşey yok bir iki gün içinde yatar umarım
OfferToro da 10$ lık Binomo görevi var, onu yapan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ödül hala gelmedi sizde ne kadar sürdü gelmesi
2 gün sürmemişti gelmesi. Ben belki bu sefer tesadüfen ilk yapanlardan oldum. Offertoro'ya gelen teklifler gibi ilk yapanlar hariç ödülü alan olmamıştı. Ama belli olmaz bunun ödülü o kadar yüksek değil :)
-
Şöyle de bir olay geldi başıma yanlışlıkla 0.8 dolarlık göndermişim peşine hemen tekrar yatırdım belki de ondan olmadı peki çeksem şu an parayı ödülün gelmesine engel olur mu ?
Ben yatırıp al-sat yapıp anında çekmiştim.
-
Bana hala gelmedi daha da gelmez sanırım
Coinbase görevi de gelmedi henüz yaptım earn listesinde gözüküyor ama yatmadı henüz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X