< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (14. sayfa)
-
-
Sunucu kesintisi yaşıyoruz diye tweet atmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti ve Akbank referans kampanyaları ile Freecash'deki görevleri birleştirerek güzel bir kazanç elde edilebilir. Daha önce yapmamış olan varsa;
Offertoro Garanti BBVA görevi 3.7$ veriyor, Ayet Akbank görevi 4.4$ veriyor.
Referans kodu girerek Garanti BBVA'ya üye olursanız 100 TL nakit veriyor(maksimum 5 kişi), Akbank'a üye olup da referans getirirseniz üye başına 250 TL Chip para veriyor. (Maksimum 4 kişi.)
Davet Et Kazan kampanyasi kapsaminda Akbank Mobil'den aldiginiz davet kodunuz: 1000123421. Bu kodu arkadaslarinizla paylasarak chip-para kazanmaya hemen baslayabilirsiniz. Detayli bilgi icin https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/davet-et-kazan.aspx
-
Merhaba freecashte vpn kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum ve ban yedim.İçeride 18 $ kaldı desteğe yazıyorum cevap vermiyorlar siz nasıl kaldırdınız banı yardımcı olursanız sevinirim.
İlk mesaja yazmıştım hocam. Bende VPN ile Adgem'den ban yedim. Hiç bir şekilde açmıyorlar. Komple Freecash'den ban yiyenler de olmuş, açılmıyor maalesef.
-
Yeni hesap açıp tekrar yapabilir miyim tekrar ban atarlar mı ?
Net bir bilgim yok açıkçası. Store ID gibi bir şeyleri alıyor sanırım Offerwall siteleri. Freecash böyle bir bilgi almıyor sanıyorum ki. IP adresi, çerez vs. sıfırlayıp deneyebilirsiniz.
-
Offertoro'da Garanti teklifine tıklıyorum ama sürekli hata veriyor. Başına böyle bir durum gelen var mı beklesek düzelir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reklam engelleyici varsa kapatın hocam. Reklam engelleyiciyi kapatınca sorunsuz açılıyor bende şuan.
-
Ben garanti mobile kimliğimi taratmayi başaramadım bbir türlü
Ortam ışığı iyi olmalı hocam. Onun dışında tekrar tekrar deneme ile yapabilenler var.
-
ayette bingo blitz diye oyun var 4 dolar veriyor 1 günde tamamlanıyor yapmayan varsa yapsın (ayet 3 aya öder artık perşembe yaptım hala yok :D)
-
Görevleri tek seferdemi tamamlamamız gerekiyor ? Coinbase görevini yaparken işim cıktı 4-5 saat sonra tamamladım sorun olur mu?
-
@l05er
Ayet olmasa denerdim ama Ayet görünce bulaşasım gelmiyor artık.
Problem olmuyor. Görevlerde süre şartı koyulmadıysa istediğiniz zaman tamamlayabilirsiniz.
-
Kaç saat oynadınız ki 1 günde yaptınız yöntemi varsa söyleyin hangi şekilde hızlı seviye kasabiliriz bu arada offertoro daki Currenycycom 50$ kripto yatırma görevini ltc yatırarak yaptım1 güne yatırdılar 27 $ 0.015 ltc de fee alıyor 1.5 dolar civarında
-
Offertoro'da böyle bir görev çıkmıyor bende hocam.
Bu arada Zengo için Offertoro benim inceleme talebimi reddetmiş.
-
-
Benimde red yemiş zengo tarafıyla görüşeceklermiş bişey çıkmaz. Ara ara bakmakta fayda var. Sadece ios içindi görev. Binomo da gelip gitti bugün 9$ veriyordu yatırmaya android için yakalayamadım.
-
Bana da gelmiş aynı ret mesajı. İlk gün fazla güven olmadan girenler almış, gerisi alamadı. Büyük ihtimalle bu yeni çıkan da böyle olacaktır.
-
binomoyu dün gece gördüm ne zaman tıklasam offer block tarzı şeyler söylüyordu xd bingoblitzi 5 6 saat oynadım 51 lvl oldum. 4lü oynuyordum 2 tane bingo yapsam 1 lvl atlatıyor zaten bazen 3 4lü bingo yapıyordum 2 lvl atlatıyordu. ayete 50 mail attım ödemediler zaten perşembe günü 1 hafta olacak xd
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X