Şimdi Ara

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
450
Cevap
6
Favori
32.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sunucu kesintisi yaşıyoruz diye tweet atmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti ve Akbank referans kampanyaları ile Freecash'deki görevleri birleştirerek güzel bir kazanç elde edilebilir. Daha önce yapmamış olan varsa;

Offertoro Garanti BBVA görevi 3.7$ veriyor, Ayet Akbank görevi 4.4$ veriyor.

Referans kodu girerek Garanti BBVA'ya üye olursanız 100 TL nakit veriyor(maksimum 5 kişi), Akbank'a üye olup da referans getirirseniz üye başına 250 TL Chip para veriyor. (Maksimum 4 kişi.)

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡

Davet Et Kazan kampanyasi kapsaminda Akbank Mobil'den aldiginiz davet kodunuz: 1000123421. Bu kodu arkadaslarinizla paylasarak chip-para kazanmaya hemen baslayabilirsiniz. Detayli bilgi icin https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/davet-et-kazan.aspx

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba freecashte vpn kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum ve ban yedim.İçeride 18 $ kaldı desteğe yazıyorum cevap vermiyorlar siz nasıl kaldırdınız banı yardımcı olursanız sevinirim.

• bruhcanisback B kullanıcısına yanıt

İlk mesaja yazmıştım hocam. Bende VPN ile Adgem'den ban yedim. Hiç bir şekilde açmıyorlar. Komple Freecash'den ban yiyenler de olmuş, açılmıyor maalesef.

• Yeni hesap açıp tekrar yapabilir miyim tekrar ban atarlar mı ?

• bruhcanisback B kullanıcısına yanıt

Net bir bilgim yok açıkçası. Store ID gibi bir şeyleri alıyor sanırım Offerwall siteleri. Freecash böyle bir bilgi almıyor sanıyorum ki. IP adresi, çerez vs. sıfırlayıp deneyebilirsiniz.

• Offertoro'da Garanti teklifine tıklıyorum ama sürekli hata veriyor. Başına böyle bir durum gelen var mı beklesek düzelir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reklam engelleyici varsa kapatın hocam. Reklam engelleyiciyi kapatınca sorunsuz açılıyor bende şuan.

• Ben garanti mobile kimliğimi taratmayi başaramadım bbir türlü

• barbar52 kullanıcısına yanıt

Ortam ışığı iyi olmalı hocam. Onun dışında tekrar tekrar deneme ile yapabilenler var.

• ayette bingo blitz diye oyun var 4 dolar veriyor 1 günde tamamlanıyor yapmayan varsa yapsın (ayet 3 aya öder artık perşembe yaptım hala yok :D)

• Görevleri tek seferdemi tamamlamamız gerekiyor ? Coinbase görevini yaparken işim cıktı 4-5 saat sonra tamamladım sorun olur mu?

• @l05er

Ayet olmasa denerdim ama Ayet görünce bulaşasım gelmiyor artık. ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ 

@Alperen998

Problem olmuyor. Görevlerde süre şartı koyulmadıysa istediğiniz zaman tamamlayabilirsiniz.

• l053r kullanıcısına yanıt

Kaç saat oynadınız ki 1 günde yaptınız yöntemi varsa söyleyin hangi şekilde hızlı seviye kasabiliriz bu arada offertoro daki Currenycycom 50$ kripto yatırma görevini ltc yatırarak yaptım1 güne yatırdılar 27 $ 0.015 ltc de fee alıyor 1.5 dolar civarında ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ 

• harock kullanıcısına yanıt

Offertoro'da böyle bir görev çıkmıyor bende hocam.

Bu arada Zengo için Offertoro benim inceleme talebimi reddetmiş.

• ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡

Offertoro Zengo için geri dönüş yapmış. Tahmin ettiğim gibi işi yokuşa sürmüşler. Ben umudu kestim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 12 Nisan 2022; 13:26:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

Benimde red yemiş zengo tarafıyla görüşeceklermiş bişey çıkmaz. Ara ara bakmakta fayda var. Sadece ios içindi görev. Binomo da gelip gitti bugün 9$ veriyordu yatırmaya android için yakalayamadım.

• Bana da gelmiş aynı ret mesajı. İlk gün fazla güven olmadan girenler almış, gerisi alamadı. Büyük ihtimalle bu yeni çıkan da böyle olacaktır.

• harock kullanıcısına yanıt

binomoyu dün gece gördüm ne zaman tıklasam offer block tarzı şeyler söylüyordu xd bingoblitzi 5 6 saat oynadım 51 lvl oldum. 4lü oynuyordum 2 tane bingo yapsam 1 lvl atlatıyor zaten bazen 3 4lü bingo yapıyordum 2 lvl atlatıyordu. ayete 50 mail attım ödemediler zaten perşembe günü 1 hafta olacak xd

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.