Şimdi Ara

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
6
Favori
32.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ödüller anlık geliyordu ama değiştirdiler sanırım.

Koşullarda mutlaka yüz taramasını yapın diyorlardı. Onu yaptınız mı?

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ilk onu yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şu sıra bir sıkıntı var clicked' de kalıyor, offertoro destek açısından da en kötüsüymüş bakalım yapanlara gelicek mi sonradan.

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Android/iOS bende de aynı oldu bugün.

Desteği iyi olan offerwall bence yok. Bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayet sonunda State of Survival 25 leveli de yatırmış. İlk ödül 12 Şubat'ta, son ödül 21 Mart'ta yattı. Görevler tahminen 20 Şubat gibi bitmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Coinbase'de de ertesi gün kredilendiriliyordu beklemekte fayda var bakalım ne olacak. Ödül oranı ve şartlar değiştiği için değişiklik olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 21 Mart 2022; 15:50:9 >
  • kojiro kullanıcısına yanıt

Ayet'ten bir tek ben kurtaramayacağım sanırım. Artık maillere otomatik dönüş bile yapmıyorlar.  

Zengo için beklemeye devam edelim. Revu'da sabah saatlerinde onaylanıyordu Coinbase ödülleri. Offertoro'da bu şekilde yapabilir.

bunlar da bana kafayı takmış 10 şubattan beri bekliyorum hala yatmadı :D

• Adam mı seçiyorlar anlamadım :D Birisi birine sorunsuz yatırıyor diğeri öbürüne. Gerçi 40 gün gibi bir süre sorunsuz denemez ama yine de yattı mı yattı. Lootably'den yüzüm gülmedi henüz :D

@Wadjet @l053r

• Zengo için işlemleri 24 saat geçmesine rağmen hala clicked aşamasında olan var mı?

• Olmaz mı. Supporta da yazdım ama direkt adamların çöp kutusuna gitmiş de olabilir emin değilim :D

Hocam talep yüksek olunca büyük ihtimalle Manuel olarak onaylıyorlar. Ben şahsen 48 saat bekleyeceğim. Olmazsa o zaman supportla görüşürüm. Size support dönüş yaparsa buradan bilgi verirseniz çok iyi olur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 22 Mart 2022; 13:48:51 >
  • Aynı tek seferde birden fazla markalardan (Lootably, Ayet vb) aynı anda başlatıp hepsini başlattıktan sonra ilk defagörevi olan oyunu indirip oynaysak ödül kazanabilir miyiz hepsinden?

• Hayır.

• AdGate deki Board Kings dışındaki oyun görevlerini yapmayın. Çoğu buga giriyor ve asla tamamlanmıyor. Merge oyunları, 120 level görevli olanlardan vs. bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onlar akıl kârı değil zaten. 120 level ol 40 cent al, 150 level ol 60 cent al falan. Yani cimriliğin de bu kadarı :D Board kings revu hariç ödüller saçmalamış zaten, eskiden kolaydı. Bazı offerwalllardaki 42 level ödülünü revu 11 levelde veriyor. O oyunda 42 level aşırı uzun sürer bence değmez bile o ödüle. Ama herkes kendi bilir tabii.

• Zengo görevi onaylanan var mı?

Onaylanması ihtimali biraz düşük gibi hocam. Bugün 4 gün oldu ben mail atalı cevap bile vermediler henüz. Maile cevap alan arkadaşlar olursa paylaşırsa iyi olur.

• Clicker hunter denedim bugün ve yapımı imkansız!

Looney tunes görevini denedim ama oyun içi en düşük satım alım 31TlL en yüksek ödül ise 1500 puan.

Math go görevi de aynı şekilde oyunun içinde ki lider tablosunda bile 6 lvl kimse yok ve bir noktadan sonra fulll botlarla oynuyorsunuz.

Bingo ve 360VUZ görevlerini 3 kere yaptım ödüllerini çektim, ilk ve en kolay yaptıklarım oldu.

Şuan için başka kolay ve ya yapımı imkansız olmayan ödülü iyi olan hangi görevler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usturlap -- 26 Mart 2022; 20:1:39 >

ayet senin banı açıp parayı yatırdı mı ? her gün ticket açıp ayet sitesinden mail gönderiyorum bot mesajı bile dönmüyor :/ state of survial android kısmından kalkmış su içeyim bari...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.