Ayet'e erişebiliyorum sorunsuz bir şekilde ama halen ödeme gelmedi. Mail attığımda otomatik cevap bile gelmiyor artık. Ayet'e girip bakmıyorum bile. Süre sınırı yoksa görevde, görev listesinden kalkmasının bir önemi yok aslında. Takip kısmına girdiğinizde gözüküyorsa, normal şartlarda ödenmesi gerekiyor. |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (13. sayfa)
-
-
Çabalarımın sonucu olarak Lootably ilk defa auto-reply dışında bir şey yazmış, hepsini birden yatırmış, supportumuzu spamlemeyi kes diye de azarlamış. Benim derdim spam değildi zaten Lootably reyiz :/ Sabrı olan varsa deneyebilir, yoksa sıkıntı :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
stateofsurvivalda 45gün limit vardı 45 gün doldu yatırmadılar oyun ayetetn kalktı benim paraya yattılar herhalde
Bay ZlatanyoutubeBeyaz Futbol , Derin Futbol , Ahmet Çakar , Ahmet Çakar Komik Anlar , Beyaz Futbol Komik Anlar , Koko 7 , Rasim Ozan Kütahyalı , Rasim Ozan Esnemeler , Beyaz Futbol bardak fırlatma , Sinan Engin , Abdulkerimdurmaz , Gaf , Canlı yayın gaf , Ertem Şener , Sinan Engin Bardak Fırlatmahttps://www.youtube.com/watch?v=_KW2yqD33m8&feature=youtu.be -
Bende görünüyor hala oyunlar. Ben umudu kesmiştim yani sadece 12 level yattığı için. Hepsi yatmış bir anda. (Tier 2 troop yatırmamış arada nazarlık) advertiser has determined demiş bir de. O kalan ödülü alamayacaksın demiş ama yani 0.285 dolar da kalsın çok önemsemedim. Geçmiş olsun diyeceğim ama bu Lootably o ayet... Bilemedim hocam :/
coinbase hangi kartları kabul ediyor?
-
yanılmıyorsam kart ile atmana gerek yok crypto ile atıp geri çekince de oluyordu.
ayet üzerinden 3 4 kere missing credits diye mail attım mobilden ayete girince no offer diyor banladılar herhalde :D
-
45+gün sonra kalanı da yatırdılar sanırım sitesi üzerinden attığım mailler işe yaradı fakat mobilden offerwallına tıklayınca teklif yok yazıyor banladılar veya sorun var sanırım :D içeride alacağı olup denemek isteyen için
monetization customer support other kısımlarına aynı mesajı atmıştım.
+++ benim coinbase hesabım var farklı birisi üzerine açabilecek kimse yok, farklı telefon + mail ile kyc yapsam olur mu yoksa coinbase banlar mı?
-
@l053r hayırlı olsun hocam :D Ben de her yerden ulaşıyordum, site üzerinden de çok kez attım ama bana ödülünüz yattı diye attıkları mail freecash içinden supporta yazdığım yazıları içeren mailin yanıtıydı. Neresi olduğu önemli değil eğer birisi görürse ve kanıtlarda sorun yoksa yatırıyorlar.
-
Buradan da mail attım. Benim Ayet'te teklifler gözüküyor ama reward status sayfası boş gözüküyor şimdi de.
Aynı kimlik ile yeni hesap açıp KYC yapacaksanız eğer yapmayın hocam. Hesabı silip tekrar üyelik açsanız daha iyi olur.
-
Coinbase görevi yattı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 1 Nisan 2022; 8:47:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mailden sonra benimde yatmayan ödül yatmış bugün. Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zengo ile ilgili dönüş alan var mı?
Zengo için ticket açmıştım ama bir dönüş yapılmadı henüz.
Freecash çekiliş düzenlemiş. Kazanan 100 kişi, kişi başı 100$ ödül alacak. Basit Gleam görevleri(Takip, retweet vs.) ile 3-4 dakika içinde katılabilirsiniz. 1-7 Nisan arasında katılımlar devam edecek.
Referanslı Gleam Linki: https://gleam.io/Qqmqi-lUvHcvFRFy
Referanssız Gleam Linki: https://gleam.io/Qqmqi/10000-giveaway
Freecash kampanya sayfası: https://freecash.com/giveaway
-
hcm bu 9 numarayı refer a frien kısmını beceremedim 2 arkadaş benim referansla üye oldu ancak yinede etkinleşmedi o kısım
-
oyunlar veya görevler değişecek mi yoksa sabit mi? neredeyse limitlere ulaştım anketler dışında bir şey kalmadı
-
Ekleniyor sürekli ama bizim ülkeye gelen görevler çok kısıtlı ve ödülleri düşük. Ara ara kontrol etmek gerek.
-
ben bu coin işini hiç inanmıyorum 5000tl yatırım yaptım 1100tl olarak geri aldım neredeyse 3 ay bekledim hiç mi artmaz? yani ben yatırmadan 15 gün 20 gün takip ettim üstelik sürekli arttı ama 3 ay hiç artmadı hiç gerçekci gelmiyor alt coinler yalan.şahsı fikrim
-
Bu konu ile alakası yok ama klasik taze kripto para yatırımcısı cümleleri bunlar hocam. Bu düşüncelerle hep kaybedersiniz. Ya bakış açınızı değiştirin ya da bir daha bulaşmayın bence.
-
Arkadaşlar ödülleri talep etmeme ve verdiği linkten uygulamayı vs indirmeme rağmen hiçbir şekilde talebim onaylanmıyor ve bekleyen tekliflere düşmüyor.
-
Patladı mı ne oldu site sıkıntılı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X