Şimdi Ara

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
450
Cevap
6
Favori
32.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok 7500 points yap sadece yeni kullanıcılar için geçerlidir tek yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kojiro kullanıcısına yanıt

sabah 10.30 da tamamladım görevi 10.40 da daha önceki maili attım geleni aynı şekilde cevapladım bir şey olmadı. saat 14.35 de yine tekrar aynı şekilde denedim an itibariyle 14.25 dolar yattı bana sana neden yatmıyor ya alla alla

• commeradam C kullanıcısına yanıt

Bahhsettiğinz görevler bende mi görünmüyor hangi yayıncıda onlar timebuck ve grabpoints

• l053r kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Ben de anlamadım. İki telefon, farklı internet falan bile denemiyorum yani. Tek telefon, tek ev interneti ile girdim. Otomatik mesaj hariç bir irtibat kuramadık adamlarla :D

• harock kullanıcısına yanıt

Bunlar aynı freecash benzeri siteler, yani görev değiller.

• Revuda çıktı benim yaptığım görev grabpointste 7500 puan yap yazıyordu girdim aynı şekilde yanlışım yoksa ya adgemde yada ayet stüdyolarında cyrptopoints te 10000 puan kazanınca 13 dolar civarı veriyordu bu grabpoints cyrptopoints te aynı FreeCash gibi para kazanma siteleri freecashte ugraşıcağıma o sitelerde uğraşıyorum hem o siteden kazanıyorum çekiyorum paramı hemde o sitelerden kazandım diye FreeCashtende kazanıyorum

Bu görev içinde görevleri geçen gün gördüm bende. Sonuncu sitedeki görev bittiğinde domino taşı gibi tüm sitelerden ödeme alacaksınız. Gayet güzel.  

• kojiro kullanıcısına yanıt

denemediysen yarın 13--16 arası 30 dakikada bir mail at bence saçma gelebilir ama bende sabah 10.30 da attım dönüş olmadı 2 kere 13-16 arası attım 5 -- 20 dakika ile yattı

Anladım peki hızlıca ödeme yapıyorlar mı adgem de gcloot ve benzeri bir kac firma var orada da cogunlukla bu firmalar var yalnız bazılarında reklamlar daha fazla ilginç onlarda da freecash dahil işte 1 dolar kazan 1 $ veriyor felan var ama öenmli olan kripto ile hızlıca ödeme yapıyor mu gcloot da göremedim mesela

• l053r kullanıcısına yanıt

Hocam kendin kadar beni de düşündüğün için teşekkür ederim ancak sayısız mail yollamışımdır. User ID, kanıtlar, tamamlanmış ve ödenmemiş görevlerin hepsini yazdığım yazı vs. her şeyi ekleyerek saat fark etmeksizin o kadar çok attım ki. Sana sırayla hepsi yattı o yüzden sonuncusunun da yatması normal. Bana Tier 2 Troops bile yatmadı. O zamandan beri hem freecash içinden hem de mail olarak çok kez yolladım. Karşıdan insani bir cevap gelmiyor hep bot. Sıkıntı yani. Boşa gitti onca emek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 20 Mart 2022; 21:34:11 >
  • Offertoro veya Lootably’de Zengo teklifini yakalarsanız kaçırmayın. Ara ara açılıyor. Cüzdana teklifteki kadar Doge atın sonra da çekin. Hızlıca ödülü yansıtıyor. Ödül değişken ama 20-27$ arası gördüm hep. Zengo’yu scam sanmıştım yorumlara bakınca ama değilmiş.

• harock kullanıcısına yanıt

Bu grabpointste ödemeyi visa kartla yapıyor ön ödemeli kart olarak onu çektim 5 dolarlık amazondan birşey aldım bu timebuckstada minimum 10 dolarlık kripto çekiliyor ve bir iki ödeme yöntemi daha var ama bu timebucksta hafta içi Perşembe gününden sonraki perşembeye çekim yapılıyor

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Bu zengo da kimlik doğrulama dan kripto atılıp çekiliyor mu

Zengo cüzdan uygulaması. Kimlik doğrulama istemiyor. Görevi görmeden uygulamayı indirmeyin ama. Görevden indirin sonra saymaz.

Peki bu coinbase gibi parayı bekletirmi

Hayır bekletmez bekletmeden kastınız nedir?

• Coinbase görevinde parayı 1 ay bekletiyordu da bunda da öylemi dedim acaba ama kalkmış zaten görev yukarda bı yanıtta bu zengo spam gibi birşey yazılmıştı ondan yapmadım da keşke yapsaydım

• Birşey sormak istiyorum ben şuan FreeCash üyesiyim ailemden biri daha üye olmak istiyor ikimizde aynı wifi den bağlanıp yaparsak banlanma gibi bir durum olurmu bu kullanıcı sözleşmesi kısmında böyle birşey yazıyordu

Hocam büyük ihtimalle olur. Ailenizdeki diğer kişi mobil verisi ile giriş yapsın Freecash'e. Aynı IP ile Freecash'e hiç bir şekilde bağlanmayın direkt banlıyorlar.

Offertorodan yaptım ama gelen giden olmadı maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.