Şimdi Ara

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
6
Favori
32.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Credited olduysa Freecash profilinizde görüntüleyebilirsiniz. Profile girin, Earnings sekmesini bulun. Ona tıklattıktan sonra altta Pending Offers çıkacak. Orada görebilirsiniz. 30 gün olduğunda otomatik onaylanmazsa Support ile görüşüp onaylatabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

Bende de aynı böyle gözüküyor. King of Avalonda son olarak 25 dolarlık ödülü yapmadan 3-4 gün önce bu hale geldi ama webden ayete girebiliyorum ilginç bir şekilde. Ben de kanıtlarıyla birlikte ss attım bir haftaya kadar düşer dediler de inanmıyorum buhar oldu herhalde o para. O kadar da emek vermiştim yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayet'ten ya da herhangi başka bir offerwalldan State of Survival 23-25 level ödüllerini (~10 dolar) alabilen oldu mu? 1 haftayı geçti tık yok. Supporta yazmıştım, 1 hafta sonra hala gelmediyse blabla otomatik mesajına da 1 haftayı geçti, attım, hala yok :D

Lootably de Rise of Kingdoms 1 milyon puan ve 3. seviye asker ödüllerini yatırmadı birkaç gündür. Support'a yazma bile yok öyle şu ödül gelmedi gibi seçip yolluyorsunuz. Zaman israfı olmasa bari.

• survivalı ayetten btiirdim 1 aydır 23-25 lvl bekliyorum maillerime 7 gün sonra yaz diyor yazıyorum yine aynısı geliyor :D lootably support kısmsında mail var oraya mail atmanı öneririm

• 7 gün önce gelen maillere toplu şekilde 10 şubattan beri bekliyorum yardım et diye mail atmıştım insafa gelip 3.7 doları yatırmışlar kaldı 5.6 dolar inşallah onu da alırız   şüphesi olan varsa 1 ayda parça parça 35 dolar çektim (litecoin olarak) en fazla 10 dakikada coinbase hesabıma geçti.

• l053r kullanıcısına yanıt

Bende halen değişiklik yok. Eski mailleri de yanıtladım ama oralı olmadılar.

Offerwall sıkıntı çıkartmadığı sürece Freecash sorunsuz ödüyor hepsini

• Bu oyunlara falan bulaşmayın bence. Ayet ve Lootably ilk baştaki ufak meblağları tıkır tıkır yatırıyor. Sonlardaki oynadığınıza değecek ödüllere gelince ses kesiliyor birden. Mail atıyorsun, "1 hafta bekle, bir daha at, bakarız." diyorlar. Atıyorsun, yine aynı. Kısır döngüye giriyor iş. İlk ödülleri yatıran adamlar diyor ki "Ödüller yatmıyorsa telefonunuz uyumlu değildir, evde başkası oynuyordur..." vs. He kardeşim he, bir siz çakalsınız. Gaza gelip aradaki satın alma ödüllerini alırlar diye bir tezgah kurmuşlar. Ödülün peşine düşenleri banlıyorlar.

• kojiro kullanıcısına yanıt

+1. King of Avalonda son 25 dolarlık ödülümü vermediler banladılar. Bunlara 1 yıldız falan verebileceğimiz döşeyebileceğimiz bir site yok mu?

• Ben ilk üye olduğumda 1 saatte 5$ kasınca ve ödeme çekme talebi gönderince beni aynı saat banlamışlardı neyse ki öyle yapmışlar yoksa çıldırırdım

• lootaby dan rayz of kingdıms evet arkadaşlar osmanlıyı seçiyoruzda günlük 30 40 dk baka baka 900k güç yaptım 2 güne 1milyonu bulurum önceki coinleri anlık yatırmıştı bakalım yine aynısı mı olacak yoksa kanser bekleme süresi mi ....

• Merhaba beyler bu freecashten revu kısmından bı ara grabpointste 7500 coin yapınca 10 dolar veriyordu bu görev yaklaşık 3 hafta oldu geleli ben hala bitiremedim görev revudan kalkmış ama hala SSS kısmında duruyor ben şuan 5500 points kazandım 2000 puan kaldı oda 1 hafta sürer ben bunu bitirince ödülümü verirmi yoksa zaman geçti diye iptal edermi çünkü görevde zamanla ilgili birşey yazmıyordu su vakitte 7500 puan yapın diye birşey yazmıyordu birde bu grabpointste 5500 puan yapınca 5 dolarlık visa ön ödemeli kart vardı başka çekim yöntemi yok diye o kartı aldım kartın bilgileri elimde ama hiç birşey yapamıyorum kartla ne almayı denesem kartı tanımıyor bu kartı nasıl değerlendirebilirim.

• commeradam C kullanıcısına yanıt

Profilinizde gözüküyorsa ve süre sınırı yoksa genelde veriyorlar.

Visa kartı Amazon'da kullanmayı denediniz mi?

2. seviye asker falan yattı mı? Ben gaza gelip 2 milyon yaptım 1.5 milyon geçti, 3. seviye bir tane geliştir diyor dördü de açık şu an ama sadece 12 level kale ödülü yattı. Hiç yatmasa anlarım da 12 level kale ödülü belki aynı gün yatmıştı... Supporta ne yazarsam yazayım aynı otomatik mesaj gelmeye başladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denemedim amazonda ama şimdi bı denicem

• 2. seviye yatmıştı 23x bilmem ne 3. seviyeeyi açmadım daha

• state of survival 25 lvl a ulaşma hedefi 1 aydır yatmadı diye tekrar mail yolladım. gelen mailde ayet user id sordu tekrar mail yolladım Hello there,

Thanks for your message.

We granted the reward manually so they should appear in your account.

Sorry for the inconvenience.

Best regards,

cevabı geldi kontrol ettim yuno survey 800 coin yatırmış tekrar mail ylladım şimdilik cevap yok   herhangi bir desteğe mail atarken user id koymayı unutmayın ...

• Sabır sınırlarını zorladıktan sonra State of Survival 23 level ödülü bana da yatmış. 25 level kaldı sadece. Seneye de o yatar muhtemelen. Rise of kingdoms hareket yok.

• saat 16.00 da 1m güç ve lvl 3 askeri açtım supporta mail attım support@lootably.com 2 ödülde 20 dakika içinde yattı. mail atarken freecash.com ve user id (user id kısmı support sekmesinde yazıyor) ile ssleri gönder ilk önce bot mesajı geliyor şuşu sebeplerden ötürü hesabınıza ödül yansıtılmamıştır diye ben o maili herhangi bir ihlal yapmadım 12lvl kale geliştirme ödülü anında yattı bu neden yatmıyor diye yanıtladım sonra kalan ödülleri de yatırdılar.

edit: alıntı çalışmıor sanırım

@kojiro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 15 Mart 2022; 16:42:30 >

Hem etiket hem de alıntı çalışmış hocam. Teşekkürler. Dediğini yaptım şu an bakalım bir değişiklik olacak mı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.