Ayet'teki indirin, üye olun, işlemleri tamamlayın falan diyor. KYC istiyor gibi. AdGate'de indir, aç diyor. Yaptım, biraz da bekledim ama gelmedi, bakalım gelecek mi :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 25 Şubat 2022; 14:57:23 > |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (7. sayfa)
-
-
aynı şeyi yaptım büyük ihtimalle yanlış filan yazdılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lootably nin anketleri arada çalısıyor. Yoursurveyin 712 coinliğine bakın deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Ayet bende bozuk günlerdir açılmıyor There is no available offer falan diyor oysa ki bayağı kazandım buradan sadece bende mi oldu bu
bütün anketleri çalışıyor bende, anketleri oradan yapıyorum (günde 2 dolar civarı getiriyor) ayet sende açılmıyorsa ban yemiş olabilirsin bir mail at istersen. bu yapıkredi işini bende yaptım hemn ticket attım ya tutarsa artık .s
-
Coinbase görevinin ödemelerini bugün 30 gün dolunca serbest bıraktılar. Sorunsuzca çekebildim.
Coinbase görevini yaptıktan sonra 30 gün dolup ödülü hala bekleyen varsa support ile görüşsün. Direkt serbest bırakıyorlar. Çekme talebi verdikten sonra 5$ üstünde olduğu için tekrar support ile görüşün.
Rise of kingdoms görevini alan var mı? Yapılabilir bir görev mi?
Rise of Kingdom için uygulama içi satın alma yaptım, kazançlı olmasa da Freecash level yükselsin, çekimlerde kolaylık olsun diye. 2-3 hafta oldu Ayet onaylamadı. Farklı sağlayıcılarda varsa onlardan yapmanızı tavsiye ederim. Oyun için çok bir fikrim yok ama.
-
Teşekkürler hocam. 1.5M güce 25 günde ulaşmalı 6 aşamalı bir görev var Lootably ve Ayet üzerinde. Ondan sordum mümkün mü acaba diye.
Rewards sekmesinde günlük ödül alabileceğiniz bir alan mevcut. Her gün yapmayı ihmal etmeyin. "Double or 0" ile yapıyorum ben. Level yükseldikçe buradaki ödülde yükseliyor.
Edit: Offertoro'da bulunan Akbank görevinin ödemesi uygulamayı indirir indirmez yansıyor. 2.9$ civarı ödül veriyor. Bilginize.
Not: Akbank görevi sadece iOS için.
-
torodaki akbank görevi ios içinmiş üzdü... denizbank denedim olmadı. ayette 6 dolarım var 16 gün oldu üzerine soğujk su içmek dışında yapılabilecek bir şey yok sanırım...(
-
Akbank görevinin iOS için olduğunu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Denizbank yapmıştım ben. 30 gün bekleme sonrasında ödülü verdi Freecash.
Ayet için 9 Şubat gibi bir tarihten beri bekliyorum bende. Bir sürü ticket açtım, mail gönderdim ama tık yok.
-
Benim önceden Coinbase hesabımvardı ama silmiştim. Bu görevle birlikte yeniden açsam yapsam ödül gelir mi acaba? Yani uygulamayı Google Play Storedan daha önce indirdiğim için kabul eder mi?
Tarayıcı üzerinden işlem yapılabiliyor hocam. Dolayısıyla kabul eder.
-
Tamamdır hocam teşekkürler
offertorodaki akbank görevi androide de açılmış 2.1 dolar veriyor , yazılanın aksine üye olmaya gerek yok indirdim açtım sonra bekledim yatırdılar
edit: ayete 1 hafta önce yine mail atmıştım bugün 7 gün içinde olmazsa bu maili cevaplayın diye mail atmışlar yatırsalar bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 28 Şubat 2022; 14:12:16 > -
Akbank görevinde bug var sanırım. Daha önce indirilmiş olmasına rağmen ödülü direkt verdi kendi hesabıma.
Eski mailleri cevaplıyorum, yeni ticket açıyorum ama tık yok. Ayet vermeyecek galiba. Ben ümidi kestim.
-
Hocam siz bu banka görevlerini yapıyor musunuz? Müşteri olmamızı istiyorlar diye yapmadım ben sorun olur diye
Müşterisi olmadığım bir bankaysa yapıyorum. Hali hazırda müşteriysem de ailede müşteri olmayanları kendi cihazları ile mobil veri üzerinden üye yapıyorum.
Fırsat sağlayıcılar sizi sadece yönlendiriyor. İşlemleri bankaların kendi uygulamasından yapıyorsunuz. Dolayısıyla bir problem olmaz.
-
Hocam bir sorum daha olacak, Coinbase görevini yapıcam Doge attım ama satamıyorum. Sat kısmına gelince ülkenizde deposits desteklenmiyor vs diyor. Ayrıca kart da ekleyemedim sürekli hata veriyor. Nasıl halledebilirim bunu?
Edit: Trading is not available in your region vs diyor o nedenle satamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 1 Mart 2022; 20:21:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X