< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (8. sayfa)
-
-
Hocam Dogeyi btcturkten attım onaylandı, coinbasede de onaylandı hatta mail de geldi ama coinbasede hala beklemede göründüğü için doge bakiyem 0 gözüküyor. Süresi mi uzun anlamadım
-
Tam ağ onayı istiyor sanırım Coinbase. Yaklaşık 30-40 dakika. Doge’ları XLM’e çevirip sonra da Btcturk’e geri çekebilirsiniz çok çok daha hızlı ve ucuz gider.
memo kod unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam al kısmı da açık olmadığı için direkt DOGE'leri XLM'ye dönüştürdüm. Normalde USDC çevirip öyle XLM yapıp göndereyim dedim fakat al kısmı da kapalıymış. Görev sayılır mı böyle siz de mi bu şekilde yaptınız?
-
Sayılır hocam.
Ben XLM yatırdığım için önce USDC'ye çevirip tekrar XLM'e dönüştürdükten sonra çektim. Doge yatırmış olsaydım XLM yaptıktan sonra çekerdim. En ucuz ve hızlı ağ olduğu için Coinbase işlemlerimde XLM tercih ediyorum.
Görev şartlarında benim yaptığım zamanlarda 5$ değerinde trade yapılması gerektiği yazıyordu. Bunu gerçekleştirmiş oluyorsunuz zaten şart değişmediyse.
-
Tamamdır hocam o zaman direkt gönderiyorum BTCTurke sadece DOGE -> XLM yaptım.
Canlı destek gibisin hocam valla çok teşekkür ederim
-
Rica ederim hocam.
Bir adet Coinbase ödemesi daha 30 günü doldurduğu için çekilebilir hale geldi az önce. Freecash hiç bir problem çıkartmadan tüm ödemeleri anında gönderdi.
-
Afiyet olsun hocam tek tradede 17 dolares iyi para
-
HCM y.kredi görevi pendingde su an oda 1 ay mı bekliyor
Yapı Kredi görevi alamadım hocam. Dilerseniz Support ile bir görüşün. Denizbank 30 gün bekletmişti, Akbank anında yansıdı.
bu arada garip gelecek ama 3 dolar civarı yapınca cashout yapmanızı öneririm. sebebi ise (loottably dan anketleri yapıyorum) 3 4 dolarlık bakiyem varken anketler çalışmıyordu (3 gündür) 1 saat önce cashout yaptım anketler tekrar çalışmaya başladı, değişik bir bug var sanırım veya bende böyle anlamadım.
-
yaklaşık 2 3 gündür rise of kingdomsa başladım. günlük en fazla 1.5 saat aktif olarak oynuyorum (1.5 saat bile baktığımı sanmıyorum ama baksam bile bu süreyi aştığını sanmam) . toplam ödül 31 dolar fakat satın alımları çıkartınca 25 dolar veriyor. eğer saldırı almaz ve aktif klana girerseniz süre yardımları ile gelişiminiz hızlı oluyor. (lootablydan yapıyorum) görevleri ve ödülleri şu şekilde ;
1 milyon güce ulaş : 5.7 dolar
akademide 3. lvl asker bas 3.9 dolar
akademide 2. lvl asker bas 0.28 dolar
kaleyi 12 lvl yap 1.7 dolar
1.5 milyon güce ulaş 14.2 dolar
ve 9.99 dolarlık paket al 5.7 dolar
bunlardan kaleyi 12 lvla getirmem 2 3 günümü aldı. ödeme anında gerçekleşti şuan 255k gücüm var muhtemelen 10 12 gün içinde 1.5 milyon güce yaklaşırım günde en fazla 2 saat ayırarak 2 haftada 25 dolar elde edilebilir bence.
-
Bu Clone Evolution görevinden bir sey anlayan var mi? Turuncu falan filan yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayet benim ödemeyi yapmadı, üzerine de banladı galiba.
-
Sen Call of Antia'yı ne yaptın hocam? İlerleyeyim bitireyim yok oyunda. Tamemen şansa bağlı. 5-8 tane 5 yıldızlı kahraman çıkarabildin mi? Bana kısa vadede pek olası gelmiyor.
-
%2 şansla 5 yıldızlı çar geliyor 1 tane çıkartabildim bıraktım. günlük ücretsiz hero summon veriyor + 68 elmaslık hero summonlama harici daha oyunu açmıyorum :d
1 tane 5 yıldızlı hero summunladan 114
2 tane 4 yıldızlıdan 228
12 lvl e ulaştan 228 coin kazandım başka yok
şansa 1 tane daha 5 yıldız gelirse ki %2 şansla imkansıza yakın 1.1k coin daha gelecek . para yatırmadan bunla ilgilenmek saçmalık
-
muhtemelen call of antia gibi lootbax sisteminden hero summonlamak lazım, bakmadım daha
-
Coinbase üyelik açtım yaptım dediklerini ancak 17 dolar gelmedi şimdide gözükmüyor coinbase seçeneğiquote:
Orijinalden alıntı: WadjetAyet benim ödemeyi yapmadı, üzerine de banladı galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Revu’yu açın sonra da işaretlediğim yerden kontrol edin. Şuan clicked olarak gözüküyordur görev, en geç 1-2 gün içinde Credited olur. Credited olduktan Sonra da Freecash 30 gün beklemeye alacak.
Teşekkür Creditet yazıyor 30 gün sonra düşecek galiba hesaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X