Hocam LTC olarak çekiyorum ben hep. Visa olarak nasıl çekilir nasıl bir işlem yapılır inanın hiç bir fikrim yok. Bir bakayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (6. sayfa)
-
-
Visayı seçtim ama şu an değiştirmeme izin vermiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz baktım hocam size içinde $5 bulunan bir debit Visa kart bilgisi veriyor anladığım kadarıyla.
Cashout yaptıktan sonra değiştirilemiyor ödeme. Support ile görüşüp Visa kartı almaya bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende az önce dediğiniz gibi yaptım hallettim size de teşekkür ederim vakit ayırdığınız için iyi günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevindim hocam. Rica ederim güle güle harcayın.
yesstyle gibi patlamasın buda
-
sonuncusu bugün olmak üzer parça parça 18 19 dolar çektim en fazla 10 dakikada coinbase hesabıma geçti.
-
2 haftada 20 doların üzerinde kazandım ve hepsini çektim. Sanmıyorum patlayacağını
Bende aynı şekilde 30 dolardan fazla çektim. Bu arada Adgate üzerinden aldığım Texas Holdem Poker: Pokerist görevini biraz poker bilen herkese tavsiye ederim. 3-4 saatte tamamladım ve 7.5 dolar kazandım. Kazandığım en kolay görev buydu sanırsam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android mi iOS mi hocam? Pokerist göremedim ben.
not: iOS
-
Ayet çalışmıyo bende...
Kaldırılmış sanırım hocam. Güzelmiş ödülde. Takip edelim belki tekrar gelir, ya da bende gözükmüyordur.
Paylaşım için teşekkürler.
boşver açılmasın 2 haftadır 7 dolarımı yatırmadılar support açıyoruz mail atıyoruz ama boş, ayete bulaşmayın.............
-
Hocam siz onu ilk olarak başka bir yerden tıklayıp indirip sonra ayetten başladım sanıyor olabilir misiniz? Ayet de diğerleri gibi bazısını anında bazısını gecikmeli yatırıyor. Tıkır tıkır yatıran yok ki, 100 puan bile beklemede kalabiliyor bir süre.
-
ayetten başladım, hatta oyunda 12-16-18-20-23-25 lvl lere ödül var 12-16-18-20 i yatırdılar kalanı yok :D webden girince ayet windows kısmında opera gx görevi var indir aç 250 coin 17sinden beri o da yatmadı :D
-
Ayet benimde uygulama içi satın alım ödülümü vermedi halen. Tekrar tekrar mail gönderdim, ticket açtım ama artık cevapta vermiyorlar.
Ayet’e bir süre bulaşmamakta fayda var.
Adgate’e Yapı Kredi görevi gelmiş. $3.2 veriyor.
Download and open the app diyor $3.3 dolar veriyor. Geldi mi size?
-
Bende Yapı Kredi vardı hocam deneyemedim maalesef. Ayet'te falanda Yapı Kredi görevi gelmiş ancak diğer sağlayıcıları tercih etmek daha iyi olabilir.
Offertoro'da KuCoin görevi var şuan. Daha önce KuCoin indirmeyen varsa 1.9$ veriyor. Basit basit görevler eklenmiş kontrol edin sağlayıcıları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X