Bir değişiklik yok hocam. Yine aynı auto-reply mesajı. iPhone mu android mi kullanıyorsunuz? |
⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡ (10. sayfa)
-
-
android kullanıyorum, ilginç... kışladan lvl3 asker basma ekranı + vali profil ekranı + köyü genel olarak ss alıp kanıt olarak göndermiştim. yarım yamalak yazdıklarım şunlardı :
ilk mail :
hi, game is Rise off Kingdoms : Lost Crusade
iam complete the ;
Reach 1 Million Power 5700 coins.
Unlock a Tier 2 Troop in Academy 285 coins.
Unlock a Tier 3 Troop in Academy 3990 coins. missions.
also iam complete the Reach Castle Level 12 1710 coins (paid) but reach 1 million unlock a tier 2 and unlock a tier 3 troop in academy credits not paid. can you release my offer please?
User ID: ckx
site : freecash.com here to proofs : thank you again
gelen bot mesajına şunu yazdım 20 dakika sonra sırayla ödenmişti.
hi
- You or someone in your household has already completed the offer. *No*
- You did not complete the offer's requirements. *iam complete and send proof*
- Your device is not compatible with the offer. *my device is ok*
- You used a VPN or proxy to complete the offer. "iam not use vpn or proxy*
- You used false or invalid information. *iam use valid informations*
- The offer has been capped or is no longer active. *still active*
reach castle lvl 12 1710 coins offer paid instantly . why others cant paid????
sana da yatar inş 1.5m bulunca tekrar mail atarım 3 4 güne bakalım onda da yatıracaklar mı yoksa senin gibi mi kalacağım...
-
Hocam bana 12 levelden sonra hiçbiri yatmadı sana yatmış, bence devamı da gelir. Bendeki olayı çözemedim. Freecash'e yazıyorum bizle ilgisi yok diyor ki haklı da. Tek muhatap lootably onlar da sadece kopyala yapıştır yapıyor o sana da gelen maili. 5-6 farklı mail attım tamamen farklı cümlelerle. Hatta deneme olsun diye içinde ödül kelimesini geçirmeden sadece "check attachments please." dediğimde bile aynı maili gönderdiler. Beklemeyle olacak gibi değil diye sürekli mail atıyorum onu da takmıyorlar :) Yatsa çok sağlam bir meblağ yatacak ama umudum azalıyor :)
-
:( üzerine yatsalar bana da göndermezlerdi ya belki sıraya felan koymuşlardır... bana 15 saniye içinde 9 10 dolar yatırdılar 1.5milyonda da ins yatırırlar ne diyelim... ayet benim 25lvl i yatırsa da kurtulsam....
-
Dün bir arkadaşımız iletti.
Offertoro'da ZenGo isimli bir cüzdan görevi var. 27$ ödül veriyor ancak internette çok iyi yorumlar okumadım hakkında. Birde cüzdanı kurcaladığımda swap için minimum 150-200$ değerinde coin istiyor.
Dikkatli olmakta fayda var.
-
aynısı benimde başıma geldi. sadece aynı hesabı hem telefondan hem uygulamadan giriyordum, çoklu hesap sebebiyle banladı. destek kısmına durumu açıkladım eğer düzeltmez iseler uğraşmam bir daha.
-
aynı internet üzerinden hem bilgisayardan hem telefondan aynı hesabı kullanıyorum diye ban yer miyim?
Bu hesabım banlanmışsa yeni hesap açıp aynı telefondan yine ödül kazanabilir miyim?
litecoin seçip binance tr hesabıma yatırabilir miyim?
bide timebucks diye buna benzer bir site duydum arkadaşım 170 dolar kaldırdığını söylemişti zamanında hakkında bilginiz var mı?
-
Bahsettiğiniz gibi bilgisayar üzerinden de giriş yapıyorum ancak Freecash banlamadı beni.
İkinci sorunuz hakkında çok net bir bilgi sahibi değilim bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur.
Bu tarz siteler hep vardı hocam, açıkçası mümkün bu tarz kazançlar sağlamak. Freecash ile kazandım bende o civarlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir değişiklik oldu mu? 1.38m güç yaptım yarın akşama doğru 1.5m u bulurum sanırım bakalım o yatacak mı
@Usturlap
pc den freecash sitesine sürekli giriyorum + aynı wifi ve mobilveri ile android uygulamasını kullanıyorum ban yemedim. ltc ile herhangi bir borsaya çekebilirsin 6 ağ onayı tamamlandıktan sonra her cüzdana çekiliyor
-
Yok hocam 12 level hariç hiçbir şey yatmadı. Yatana kadar biri saldırır puanı düşürür diye gire gire 2 milyonu geçti, 10 kere kanıtlarla beraber attım ama bana mısın demediler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 17 Mart 2022; 20:21:21 > -
Walking dead da uygulama içi satın alma görevini ios cihazımda vermedi ardından android de yaptım onda anında ödül yansıdı mail attım hazır cevap verdiler ödülü almam için yapabileceğim birşey var mı ?
-
Ayet ise ödül yansımadıysa geçiştiriyorlar hocam son zamanlarda.. Store üzerinden iade talebi açın boş yere para harcamamış olursunuz en azından.
-
Yok looatably de
-
Bende adgemden yaptım walking dead görevini 1 hafta vermedi para sonra desteğe yazdım 2 3 gün bekletip yolladılar parayı sonra aradan 1 ay civarı geçti bı baktım hesabıma bı 4 dolar daha yatmış aynı görevden 2 defa verdi para
Çok çıkmaza girdim FreeCash revudan grabpointste 7500 puan görevine girdim 5500 birikti daha birikmiyor grabpointste bı görev var timebucksta 5 dolar kazanınca 5000 puan vericek bu sefer timebucksta 3 dolar kazandım kaldı 2 dolar onuda yapınca grabpointsten 5 dolar kazanicam timebuckstanda 5 dolar kazanicam Freecashten de 10 dolar kazanicam ayak üstü 20 dolar gelicek te bu revuda görevi çok beklettim 1 ay olucak neredeyse verirmi acaba 10 doları
hocam coinceptiona girmişsin ama kaçıncı katmandasın çözemedim
İlk FreeCash sonra grabpoints sonra timebucks ama böyle olursa daha iyi şimdi timebucksta 5 dolar olduğu anda domino gibi heryerden para gelicek
Görevde bir süre belirtilmiş mi hocam? Bazı görevlerde süre sınırı olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X