Şimdi Ara

freecom vs toshiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler iki tane 500 gb hdd arasında kalmıs durumdayım

1. http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13597&categoryId=1074&path=1000:1065:1074&ref=007.1
    2. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28642

toshib olanı internette o kadar aradım ama yeterli bilgiyi alamadım ağırlık boyut gibi özelliklerini merak ediyorum.... freecom'a gelince o da tasarım ödülü almış bi ürün... bu iki üründen herhangi birini kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum...

• Arkadaşım ben Freecom 500gb olanı kullanıyorum,alalı 15 gün oldu gerçi vatan bilgisayarın stoklarında diğer markalar olmadığından almıştım ama şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı,bende senin dediğin gibi tasarım ödülü aldığını okumuştum ürünü almadan incelediğimde.HDD gayet şık,kabloları biraz kısa,fanı yok 1 saat durmadan veri alışverişi yaptıktan sonra ısındığını gördüm ilk kullandığımda fakat çok çabuk soğuyor.hayal kırıklığına uğradığm tek şey ekranındaki göstergede hep 500gb yazması,yani doldurdukça o rakam azalmıyo,o biraz saçma yapılmış.içinden 4 tane program çıkıyo gerçi daha hiç kullanmadım,fazla bir bilgim yok bu konuda.Tavsiye ederim
  • selam Freecom un acma kapama tudu bulunuyormu sitesinde de bi bilgi bulamadım resim varsa ekleyebilirmisin

bide 500gb likte hangi hdd yi kullanmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlado -- 1 Kasım 2007; 17:01:27 >
  • Açma kapama düğmesi arkasında var ewt.HDDsi Samsung.Sanırım kalitelidir.
  • @legendboy cok sagol bende almayı düşünüyorum 1 haftadır arastırıyorum

aklıma gelmşken sorayım freecom un içindeki hdd sata2 mi hd tune gibi bi programla bakıp ögrene bilirmisin sitesinde bi bilgi bulamadım biran önce alacagım freecom la WD arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlado -- 3 Kasım 2007; 1:17:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.