Şimdi Ara

freedosa windows 7 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaaşlar ben bu bilgisayarı aldım:http://www.hepsiburada.com/dente-gamezone-infinity-gtx5000-core-i3-530-293ghz-4gb-500gb-1gb-vga-masaustu-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd53951&categoryId=34#tablnk

Windows 7 (64 bit) kurarken dosyalar kopyalanıyor, dosyalar genişletiliyor diye başlayan ve yükleme tamamlanıyor diye biten 5 aşamalı kurulum yerinde yükleme tamamlanıyor dedikten sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve windows başlatılıyor diyor, burada tıkanıyor. CD ile mi ilgilidir ki diye 32 bitlik olanı da kurmaya kalktım ama aynı şey oldu. Bu neden kaynaklanıyor? Başlangıçta yapmam gerekn herhangi bir ayar mı vardı?

• Donanımsal bir probleme benziyor Teknk Yardım bölümü size daha ayrıntılı yardımcı olacaktır ama yinede ben bir kaç öneri vermek istiyorum,

1 Harddiskinizi bir windows xp , win2000 yada windows başlangıç disketi ile ntfs yavaş (tam) biçimlendirin.

2 2 adet ramınız varsa teker teker soküp 1 adet ile kurmayı deneyiniz ha benim bilgisayarım yeni nasıl olur diyorsanız olur.

bir kaç dk bu mesajı düzeneyeceğm.
  • Dediğiniz gibi yeni olduğu için ve garanti kapsamında olduğu için açmak istemedim. Xp cdsini deneyeyim o zaman bir de.
  • xp cdsiyle denediğimde diskleri gördüğümüz ve silme ya da yeniden bölüme ayırma yapabildiğimiz ekranda bir c görünüyor ve bir de altında 3 tane bilinmeyen disk yazıyor. Neden bu şekilde?
  • c yi ve varsa diğer bölünmemiş diskleri biçimlendirin tabi bilgi yoksa diğer bilinmeyen sürücüler ise card reader sd mmc gibi okuyucu olabilir onları silemessiniz biçimlendiremessiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.