Şimdi Ara

freedosa windows 7 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlığın aynısını microsoft işletim sistemleri bölümüne de açtım ve ordaki bir arkadaş sorunu buraya yazmamın daha uygun olduğunu söyledi. Oradakileri buraya kopyalıyorum:
    --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ben bu bilgisayarı aldım:http://www.hepsiburada.com/dente-gamezone-infinity-gtx5000-core-i3-530-293ghz-4gb-500gb-1gb-vga-masaustu-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd53951&categoryId=34#tablnk

Windows 7 (64 bit) kurarken dosyalar kopyalanıyor, dosyalar genişletiliyor diye başlayan ve yükleme tamamlanıyor diye biten 5 aşamalı kurulum yerinde yükleme tamamlanıyor dedikten sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve windows başlatılıyor diyor, burada tıkanıyor. CD ile mi ilgilidir ki diye 32 bitlik olanı da kurmaya kalktım ama aynı şey oldu. Bu neden kaynaklanıyor? Başlangıçta yapmam gerekn herhangi bir ayar mı vardı?

----------

Bu arada sonradan xp CDsi ile de denedim diskleri gördüğümüz ve silme ya da yeniden bölüme ayırma yapabildiğimiz ekranda bir c görünüyor ve bir de altında 3 tane bilinmeyen disk yazıyor. Neden bu şekilde?

• kurma aşamasından önce ram i 2 gb a düşür çıkar disk bölümüne gelince tüm diski sil yeniden boyutlandır c: 50000 gibi diğer bölüm ise kaldığı kadar kalsın yeniden yüklemeye çalışın.
  • 32 bitlik bir xp cdsi bulup kurdum ve kurulum gerçekleşti. Sanırım CDlerde sorun vardı. Diğer bahsettiğim bilinmeyen diskler de sanırım kart okuyucularına falan ait. Çünkü kurulum bittikten sonra benim har diskim C'den değil H'den başlıyor. Alt taraftaki çıkartılabilir diskler CDROM hariç 4 tane.
  • XPde altta 3 tane bilinmeyen disk demesi kart okuyucan oluyor tavsiyem kurulumda anakarttan soketini sökmeniz..
  • Teşekkür ederim. Peki sonradan, programlarla sürücü adı değiştirebilmek mümkün oluyor mu ya da altta o 3 tane bilinmeyen diski sonradan kaldırabiliyor muyuzyine program aracılığıyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredegar

Teşekkür ederim. Peki sonradan, programlarla sürücü adı değiştirebilmek mümkün oluyor mu ya da altta o 3 tane bilinmeyen diski sonradan kaldırabiliyor muyuzyine program aracılığıyla?

Evet kalkar ama soketini sökmen lazım.Program aracılığıyla kaldırmana gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.