Ben TurQuoise klanının lideri olarak klanımıza yeni üyeler aramaktayım. yaklaşık 10-11 aylık olan klanımız freelancer oyununu olabileceği son safhalarda oynamaktadır. yeni sistemler, gemiler, silahlar, ekipmanlar vs. vs.
oynadığımız mod Evolutions 2.29 Nomad Revenge II'dir, we bundan biraz daha ötesi FL 2 gibi bişi olur heralde!
Freelancer ile ilgilenen, online olarak oynamak isteyen, yabancı serverlarda komple Türklerden oluşan klanımızda savaşmak isteyen arkadaşlara kapımız açıktır.
siz werdiğim adresler ile benimle bağlantı kurun, ben yardım edebilirim, bulunduğunuz şehir ist, izm, ç.kale olursa direk ulaşabiliriz
ben katılırım.Bende oyun varUzun zamandır freelancer klanlarına girmek istemişimdir.
bu oyunu arıycam gerekirse sipariş vericem zaten yarın da joystick geliyor arkadaşla bole oyunların hastasıyız ama bulunduğumuz yere de her oyun gelmediği için bazılarından mahrum kalıyoruz işte
Tam bir hortlatma olacak ama oyunun devamı denebilecek bir başka oyun hazırlanıyor starcitizen ilgi duyan arkadaşlar aşağıdaki başlıkta bilgi alabilir http://forum.donanimhaber.com/m_66795013/tm.htm
Hortlatma 2
Oynadığım oyun versiyonu: Discovery Freelancer Ver. 4.90.1 --- Bi adet resmi serverı var (gece 5te 34 kişi vardı), orada oynuyorum, tek başımayım. İlgi duyan varsa klanı yeniden diriltmek isterim.
Görev kasarız, ticaret yaparız, explore ederiz (sırf bu yüzden modun yeni haritasına bakmadım (evet bu modu ilk defa oynuyorum)).
Gel gelelim, "sen kimsin ki klanı yeniden diriltecek ?" diyen arkadaşlar için klanın eski üyelerinden biriyim (Cr@zy)
Oynadığım oyun versiyonu: Discovery Freelancer Ver. 4.90.1 --- Bi adet resmi serverı var (gece 5te 34 kişi vardı), orada oynuyorum, tek başımayım. İlgi duyan varsa klanı yeniden diriltmek isterim.
Görev kasarız, ticaret yaparız, explore ederiz (sırf bu yüzden modun yeni haritasına bakmadım (evet bu modu ilk defa oynuyorum)).
Gel gelelim, "sen kimsin ki klanı yeniden diriltecek ?" diyen arkadaşlar için klanın eski üyelerinden biriyim (Cr@zy)