işte fiat yönetimi arabayı 1000 tane satmak için getirmezler türkiyeye. qq satışlarına tiguan satışlarına bir göz at,80 bini gözden çıkaranlar var. elinde zaten düşük hacimli motor olan firmanın kalkıp göz göre göre freemontu bu motorlarla donatması saçmalık.
Şimdi küçük motor diyen arkadaşların bir inceleme yapması lazım arabaya. araba 2089 kg. basamak falan taktık. 2100 kg. +75kg*4 kişi =2400 kg (ki ben 95 kg'yim)
Şimdi hala 100 hp, 110 hp demeyin. o araçların bir torkuna bakın (yetmez) tork aralığını kaç devirde koruduklarına bakın sonra bu arabayı bir inceleyin, sonra konuşun.
Bu arabada daha güçsüz bir motor olsa bu seferde ben almazdım. İşin birde bu yönü var. araba bu haliyle bile performans arabası değil. Fena değil ama öyle üstün bir güç hissedemiyorsunuz. Oysa o bahsettiğiniz tiguan falan bu arabanın güç ve tork aralıklarına yaklaşamıyor bile. Tabikide o arabaları Freemontun bagajına koyup dolaşacaksanız o zaman olabilir :).
Lütfen inceleme yapmadan öyle olsa böyle olsa demeyin zaten öyle olanı var gidip onu alın. Bu araç onlardan farklı birşey, aynı segment değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme