Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

19 Nisan 24.00(PDT) Open-Beta geliyor.

ahat nerden duydun la
  • quote:

hayır arkadaşım o tarihe kadar bir organizasyon var sadece. open beta'nın ne zaman çıkacağını tahmin ediyorsun. doğru tahmin edenlere puan ödülü filan var. o dediğin tarihe kadar tahminlerini foruma yazıyorsun. sadece o kadar.

yani ne zaman çıkacağı açıklanacak o tarihte. adam belki der 5 mayıs, belki 15 haziran..
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

quote:

hayır arkadaşım o tarihe kadar bir organizasyon var sadece. open beta'nın ne zaman çıkacağını tahmin ediyorsun. doğru tahmin edenlere puan ödülü filan var. o dediğin tarihe kadar tahminlerini foruma yazıyorsun. sadece o kadar.

yani ne zaman çıkacağı açıklanacak o tarihte. adam belki der 5 mayıs, belki 15 haziran..

Open-Beta yı görünce çıkıyor diye düşündüm özellikle başlığı görünce(Get Ready For The Real Game)fakat yazıyı tam anlamıyla şimdi okudum evet haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 16 Nisan 2009; 15:08:58 >
  • 3-4 gün sonra öğreneceğiz artık tarihini. ona göre ayarlarız kendimizi. çıksın da ben de boş zamanlarımda ne oynayayım sorusunu kendime sormaktan kurtulayım artık

24 Nisan'da açıklanacak open beta tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 20 Nisan 2009; 14:37:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

3-4 gün sonra öğreneceğiz artık tarihini. ona göre ayarlarız kendimizi. çıksın da ben de boş zamanlarımda ne oynayayım sorusunu kendime sormaktan kurtulayım artık

24 Nisan'da açıklanacak open beta tarihi

24 nisanda açıklanacığını nerden biliyorsun kaynak link verebilirmisin ?
  • gözünüz aydın arkadaşlar open beta 6 mayısta geliyor..
    4 ile 6 mayıs arasında oyun open betaya hazırlanmak için kapatılacakmış
    ayrıca bütün karakterler -özellikleri,skilleri ve isimleriyle birlikte- silinecekmiş.
    bunların yanında open beta ile birkaç yenilik geliyor oyuna:
    7 tane saç itemleri
    6 üst item
    6 alt item
    3 ayakkabı
    2 aksesuar
    ek karakter slotu
    5 yeni skill
    5 yeni freestyle
  • Bilgiler için teşekkürler Can.Umarım lag sorununda aşama kaydederler.Yoksa OB'nin ufak bir patchten farkı kalmıyacak.
  • quote:

Bilgiler için teşekkürler Can.Umarım lag sorununda aşama kaydederler.Yoksa OB'nin ufak bir patchten farkı kalmıyacak.

rica ederim ahat
    inşallah dediğin gibi olur tam bir bela oldu bu artık
  • Hele sükür oyuna geri gelcem ..

Bu arada bilgi için sağol
  • çığı aga nasıl hallettin yhaaa aynı hatayı bende alıyorum ama bi türlü çözümü bulamadım yardım et aga yhaaa
  • pardon aga çığır sana dedim karısıklık olmasın ama beyler banada bi yardım edin oyuna girmek istiyorum ama girmiyo hata veriyo unable to connect to server dioo lutfen yardım edin beyler
  • nasıl hallettin aga banada bi yardım edersen sevinirim
  • BEYLER BANA Bİ YARDIM ETSENİZ OYNAMAYI COK İSTİYORUM AMA unable to connect to server DEDİĞİ İÇİN OYNAYAMIYORUM.LÜTFEN YARDIM EDİN COK LAZIM
  • beyler ben bide GKLAUNCHER'E giriyorum orda login diyip giriyorum ama update deyince sistem belirtilen yolu bulamadı diyo ona da bi yardım ederseniz sevinirim
  • Full versiyonu ne zaman cikiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Urfi

Full versiyonu ne zaman cikiyor?

açıklanmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 1 Mayıs 2009; 20:10:30 >
  • srknSF ve SG den selamlarr, benim yerime de atın 3lükleri, şafak 135...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 2 Mayıs 2009; 9:40:44 >
  • arkadalar mayısın 6sı yani bu hafta çarsamba open beta gelicek ama 4ündede oyun kapanacak karakterler silinicek yani bu pazartesi kapanıp çarsamba açılıcak ama insallah buraya direk downloand linkini koyarsınız tekrar indirme olursa uzun sürer direk downloand linkinden hemen indiririz.ama lag olayı devam ederse oyun güzel olmayacaktır sadece kendi aramızda lag problemi azalıyor ama herkesle lagsız oynamak daha güzel olur insallah çözmüşlerdir saygılarımla:D
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.