Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı tezkereler serkan

Ben Amon tanıyanlar tanır 6 mayısta gelicek open betayla tekrar başlıyorum oyuna

FreeStyle Open Beta News
    Guys~ Did u hear the news about FreeStyle's OBT date?
    GameKiss is starting its Official Launching day (Open-Beta Service) next week!
    I've been waiting for this for so long! I am so excited~ YEAH~

Gamekiss is pleased to announce the official release of The Freestyle street basketball- the world first online street basketball game on May 6. With the official release, players are invited to join the fun in one of the most innovative Full 3D online sports game on the market with unique features!
    To commemorate the release, a special launch promotions will be available from May 6 to May 31 offering special "Hot" items and game points.

"We've prepared for a long time to present this awesome game to the gamers worldwide. Many gamers have waited so long for an official launcing day of FreeStyle. To show how much we appreciate all the support from all the gamers, we have prepared variety of new features to compete with others worldwide without any worries such as character reset. Also, this is not the end of it this is just a beginning, a lot more features will be updated as we go along" says David Kim, the Director of FreeStyle Global Project.

FreeStyle is free to play from GameKiss. Once the players register at GameKiss with a simple registration procedure, they may download and play FreeStyle for free. To aid non-English speaking users, there are beginner’s guides available in German, Turkish and others to come.

Go check out the Hottest news of FreeStyle from GameKiss.com!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 2 Mayıs 2009; 11:54:20 >

• Arkadaşlar bende bu oyunun hayranlarındanım...6 mayıstan itibaren bende sahalara dönüyorum.
    Arkadaşlar bençe konu yendiden açılmalı,yeni oyun ile birlikte....
  • serkan hayırlı tezkereler abicim :)

Amon gel kardeşim özlettin kendini :)
  • PF show baslicak artık xD lag problemi çözüldüyse süper olur PF deki hep smac basma skilide olursa süper olur :D hep smaca kalkarız neydi adı unuttum open betada olur heralde:D
  • Ya ben galiba açılır açılmaz gelemicem arkadaşlar, dersler yüzünden ama 2-3 haftaya biter dersler ozamana kadar herkes gelir heralde..
  • gelir gelir bizde test eder yorumlarımızı yazarız insallah bütün item ve skiller gelmiş olacaktır hadi bekliyorum 6 mayısı:D
  • hayırlı teskereler srkn bir ihtiyacın arzun varmı kardes bişey lazım olursa hep burdayiz biliyosun . Oyunda simdiden herkeze hayırlı olsun benim net yok uzun zamandır gelemiyorum umarım oyun acıldıgında orda olurum kimseden geri kalmak istemem hepinizi yenicem :P
  • Süper olucak 1 gün kaldı hepimize hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.SuperTramp -- 5 Mayıs 2009; 18:56:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavşan_4055

Süper olucak 1 gün kaldı hepimize hayırlı olsun
  • Oyuna girebilen varmı bende hata veriyor
  • BENDE MAİL GİRİŞİ YAPTIM COLOR DİYEREK BİR HATA GELİYOR...
  • Arkadaşlar bende hackshield tam yüklenmediğine dair hata veriyordu...oyunun yüklendiği yer olan programfiles dosyasına gidip hackshield klasöründen uptade e tıklayıp işi bitirdim....
  • oyunda herhangi problem yok su anda..

ben xCaNxPF olarak devam ediyorum arkadaslar ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLL_BoYTR

oyunda herhangi problem yok su anda..

ben xCaNxPF olarak devam ediyorum arkadaslar ;)

arkadaşlar open beta bugün çıkacak diyorlardı çıktımı ? çıktıysa yeni linkmi var linki atarmısınız yoksa güncelleme geldimi 2.ci sorum karakterler silindimi
  • Şuan update ediyorum bilmiorum artık çıktı mı OP ama çıktıysa charlar silinmiştir :) bakıcaz artık

___

Update oldu:) Char gitmiş sanırım Op De gelmiş ama hala çift pota yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 6 Mayıs 2009; 18:02:46 >
  • ya beyler bu oyunu hangi serverda oynuyosunuz bi linkini verebilir misiniz ve şuan girilebilio mu?
  • Açıldımı şimdi OP?
    Geliyorum 2 güne kalmaz!
  • açıldı open beta hayırlı olsun
  • Patchi yükledi arkadaşlar open beta mıdır bu ben yeni bi download falan bekliyodum.Oyunda fazla bi değişiklik yok ayrıca.1-2 maçta lag sorunu gördüm inş bu bir iki güne iyice düzelir.
  • Beyler : group34435@groupsim.com FSTR msn Grubumuz Ekleyin anasayfaya koyduk kimse bakmıyor xD MAç ayarlamalarını ordan yapalım... Ekleyin!
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.