Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

şu oyun full sürüme geçmeye başlasa iyi olur, kızıp salıyorum bazen benim ufaklığı sahaya aşağıdaki gibi

SERKANDAKİ AYNI DURUM BENDE DE OLDU

BUGÜN BEN,GOoGOo,myway ve kobebrynt ile oynarken aynı durum bnde de oldu fotoyu aldm ama bi türlü koyamadm

• 1-8'de olan biri varmı daha 5 lvl Forvetim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuziSGGGGGGG

quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

şu oyun full sürüme geçmeye başlasa iyi olur, kızıp salıyorum bazen benim ufaklığı sahaya aşağıdaki gibi

SERKANDAKİ AYNI DURUM BENDE DE OLDU

BUGÜN BEN,GOoGOo,myway ve kobebrynt ile oynarken aynı durum bnde de oldu fotoyu aldm ama bi türlü koyamadm

Aynı sorun daha önce bendede olmustu enteresan gerçekten aslında çokta kötü durmuyo

• haaala mı bea, askere gittik şafak olmuş comolokko, aynı sorunlar devam. mail atın şunların şirkete, eylül 17de bitiyo askerliğim, sorunsuz devam ediym oyuna
  • eski nickin neydi bnmki ByAlfA ydı seni birisiyle karıştırmış olaiblirim ama beni tanıosan cvp yaz geçen sene baya uzun oynamıştık servis sürüodu galiba sen misn o?
  • bnde oynuyorum oyunu ama şöyLe birşey var ben 9 LeveLim 1-8 sever ına giremiyorum ama o serverda 22 LvL adamla tanıştım o nasıL oLuyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes73

bnde oynuyorum oyunu ama şöyLe birşey var ben 9 LeveLim 1-8 sever ına giremiyorum ama o serverda 22 LvL adamla tanıştım o nasıL oLuyor???

bazıları level atlayınca kanaldan çıkmıyor. oyunu hiç kapatmıyorlar günlerce. sen çıktıysan bi kere giremezsin bi daha.
  • quote:

bnde oynuyorum oyunu ama şöyLe birşey var ben 9 LeveLim 1-8 sever ına giremiyorum ama o serverda 22 LvL adamla tanıştım o nasıL oLuyor???

onlar glitch yapıyorlar..
    glitch oyunun bir hatası gibi birşey..
    anlatırım nasıl yapıldığını ama ek karakter slotunuzun olması lazım.. yani 2 tane charınız olması lazım bir hesapta..

1-8 server ında saatlerce takılıp pro olmak diye birşey söz konusu olamaz çünkü bu hem çok uzun sürer hemde 8. leveli geçtikten sonra maç yaptığınız odadan çıkarsanız direk sizi o serverdan atıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLL_BoYTR

quote:

onlar glitch yapıyorlar..
    glitch oyunun bir hatası gibi birşey..
    anlatırım nasıl yapıldığını ama ek karakter slotunuzun olması lazım.. yani 2 tane charınız olması lazım bir hesapta..

1-8 server ında saatlerce takılıp pro olmak diye birşey söz konusu olamaz çünkü bu hem çok uzun sürer hemde 8. leveli geçtikten sonra maç yaptığınız odadan çıkarsanız direk sizi o serverdan atıyor..

yapmanızıda önermem, oyunun forumlarında dolaşanınız varsa görmüştür, fs_roman glitch yapanlar cezalandırılacaktır en kısa zamanda dedi.. genede kendi sorumluluğunuzla yapın eğer isterseniz.. Ban bile sözkonusu olabilir diyorlar

• beyler aynı hesaptan ıkı karakter nasıl yaratabılıyoruz ???
  • item shop'tan character slot alman lazım..
    bende hiç denemedim bunu ama ilerde lazım olacak muhtemelen
  • 5000 point sanırım 2. karakter için 9-15 de Türk olmayınca 1-8 girmek için kullanıyorum ben

• ufaklığı karşı takımda gösteriyor
  • xMURDERx i duyanınız vardır belki, oyunu en çok oynayan insan.. adam sadece uyumak için çikıyor oyundan, yemeği bile pc başında yiyiyormuş.. şu ranklara bakın:
  • selamlar arkadsşlar bir sorum olacak.oyunda aldığımı atış skillerini nasıl kullanıcaz deniyorum ama olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _drmxmyt

xMURDERx i duyanınız vardır belki, oyunu en çok oynayan insan.. adam sadece uyumak için çikıyor oyundan, yemeği bile pc başında yiyiyormuş.. şu ranklara bakın:

evet ama bunlar hiçbirşey ifade etmiyor aslında. Ortalamalar çok daha önemli toplam istatistiklerden. Ve bu adam level 39 şu an. 6 level sonra kıpırdayamacak yani. 45e gelenlerin sayısı artınca ve yeni sezon açılınca göreceğiz asıl durumu.
  • adam berbat ben 8 levelım ve 8 mvplığım var. adam 9 kez olabılmış sadece.ev arkadaşım 10 level C ve 11 kez mvplığı var. 6500 küsür dakıka sızde oynayın bu oyunu sızde böyle olursunuz zaten.

herneyse ben bışey sorucam arkadaşlar bu GLITCH denen olay nedır ve nasıl yapılır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

adam berbat ben 8 levelım ve 8 mvplığım var. adam 9 kez olabılmış sadece.ev arkadaşım 10 level C ve 11 kez mvplığı var. 6500 küsür dakıka sızde oynayın bu oyunu sızde böyle olursunuz zaten.

herneyse ben bışey sorucam arkadaşlar bu GLITCH denen olay nedır ve nasıl yapılır ?

yani arkadasım demissinki level basına 1 mvp'liğimiz var.. ama bu çok düşük bi oran ne yazıkki..
    adam hakkıyla kasmış işte biraz da hakkını verin bence..

ayrıca glitch'i sormuşsun hemen anlatayım:

kardesim simdi ana ekranda eğer iki tane karakterin varsa orda biri önde diğer arkada gözükür.. ok işaretine tıkladığında diğerine geçer..
    şimdi sen multiplayer'dan server seçeceğin sırada düşük level'lı karakterin seçili olsun.. multiplayer'a bas, 1-8'a enter de, enter dedikten hemen sonra cancel'e tıkla asagıdan.. sonra oyun bugdan dolayı ana ekrana geri döncek.. burda hemen karakterini değiştir. böylece 1-8 odasna yuksek level'lı karakterinle girmiş olursun.
    enter'a bastıktan sonraki işlemleri oldukça hızlı yapmalısın unutma

• Tamam şimdi bende oyunu baştan indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 30 Mayıs 2009; 15:25:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.