adam berbat ben 8 levelım ve 8 mvplığım var. adam 9 kez olabılmış sadece.ev arkadaşım 10 level C ve 11 kez mvplığı var. 6500 küsür dakıka sızde oynayın bu oyunu sızde böyle olursunuz zaten.
herneyse ben bışey sorucam arkadaşlar bu GLITCH denen olay nedır ve nasıl yapılır ?
xMURDERx pek 3vs3 oynamayan birisi.MVP'liğin ölçüt olduğunu düşünmüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: @h@t
quote:
Orjinalden alıntı: Error 404
adam berbat ben 8 levelım ve 8 mvplığım var. adam 9 kez olabılmış sadece.ev arkadaşım 10 level C ve 11 kez mvplığı var. 6500 küsür dakıka sızde oynayın bu oyunu sızde böyle olursunuz zaten.
herneyse ben bışey sorucam arkadaşlar bu GLITCH denen olay nedır ve nasıl yapılır ?
xMURDERx pek 3vs3 oynamayan birisi.MVP'liğin ölçüt olduğunu düşünmüyorum.
haklısın ahat
quote:
Orjinalden alıntı: HeLL_BoYTR
quote:
Orjinalden alıntı: Error 404
yani arkadasım demissinki level basına 1 mvp'liğimiz var.. ama bu çok düşük bi oran ne yazıkki.. adam hakkıyla kasmış işte biraz da hakkını verin bence..
ayrıca glitch'i sormuşsun hemen anlatayım:
kardesim simdi ana ekranda eğer iki tane karakterin varsa orda biri önde diğer arkada gözükür.. ok işaretine tıkladığında diğerine geçer.. şimdi sen multiplayer'dan server seçeceğin sırada düşük level'lı karakterin seçili olsun.. multiplayer'a bas, 1-8'a enter de, enter dedikten hemen sonra cancel'e tıkla asagıdan.. sonra oyun bugdan dolayı ana ekrana geri döncek.. burda hemen karakterini değiştir. böylece 1-8 odasna yuksek level'lı karakterinle girmiş olursun. enter'a bastıktan sonraki işlemleri oldukça hızlı yapmalısın unutma
tamam teşekkürler cevap ıçın
adama gelıcek olursak 3on3 oynamıyorsa pek mvp sayısının az olması normal tabı.
Yahu attığım hiç bir 3lük girmiyor G yim
1-9 lvliklerin oldugu yerde 15 lvl üstler var biz oynayamıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: crazytrex
Yahu attığım hiç bir 3lük girmiyor G yim
1-9 lvliklerin oldugu yerde 15 lvl üstler var biz oynayamıyoruz
buna çözüm bulurlar bence.. bu glicth olayı çok can sıkmaya başladı artık..
ayakkabı veya tshırt alırken özellıklerınden bazılarını satında almak ıstedığınde bazıları puanla bazıları gkash ıle alınıyor. mesela 3luk atış yada mıddle atış gkash ıstıyor.para kazanıcam dıye suyunu çıkarmışlar ışın.gkash dışında alınmıyor.puan ıle alma opsıyonu yok. bence böyle çok ılgı çekemezler.oynayanlarda bı müddet sonra sıkılır.çünkü bı amaç kalmıyor.puan kazanıp bışey alamıyorsun.
Mesela ben şimdiden sıkıldım
gkash satın alma şu anda açık değil bu yüzden para kazanma gibi bi amaçları yok şimdilik ama ileride açılcak..
gkash fiyatlarını abartmazlarsa iyi para kazanacaklarını düsünüyorum en azından basketbolla yakından ilgilenen kesim onlar için yeterli olucaktır
Ah bide su lag sorununu çözseler
ee 1mb internet ile bukadar oluyor.. elin LTsinde bile 15+download 8+upload var.. hepte aliyorlar hostu.. admlarda daha fazla halledemezlerki bu lag sorununu, biri usa dan biri avrupadan biri israilden.. nasıl halletçekler sizde fikir verin gönderin bir email muşterihizmetlerine..
Amerikadan bağlananlar için yapılcak bisey yok yanlız avrupa ve orta doğu ülkelerinle oynarken bile lag sorun oluyo pek anlamadığım isler fakat diğer online oyunlarda nasıl bir sistem kullanılıyosa bunlarında denemeleri lazım
e tabi altyapıda problem.. bu arda oyunda henüz para kazanmıyor, yani altyapı kurabilecek bir sermayeleri yok doğru dürüst.. vede bu gerçek zamanlı bir oyun.. hani 1sn bile gecikme olmaması lazım.. normal oyunlarda 1saniye gecikme pek etki etmeyebilir ama bu oyunda aşırı hissediliyor fark.. altyapıda önemli tabiki.. bulgaristanla bile 150 üzerinde ping alıyoruz.. bunada oyun yapımcısının bir çözümü yok.. türkiyede optik kablo gelişse ve yaygınlşsa bariz fark yaratacaktır.. quicknet ile 4msn max ping alıyorlar speedtestte.. adsl kullanıcıları ise 30un altında görmedim.. yanı çok etken var lag yapacak..
abi oyuna yeni güncellemeler geldi freewill fln ama ben uptade basıom yüklemior oyunu tekrar indircem 2 kb de fln idrior 12 saat bekleyemem varsa hızlı link bilen koysun lütfen
update bendede yavaştı.. dakikada 128kb indirdi.. anca yrm saate bitti..
fssb linkini koyuyorum 6tane sunucuda var istediğinizi seçin..
xMURDERx i duyanınız vardır belki, oyunu en çok oynayan insan.. adam sadece uyumak için çikıyor oyundan, yemeği bile pc başında yiyiyormuş.. şu ranklara bakın:
Tam embesilmis :)
bu arada serkan kardesim hayirli teskereler, sen yokken bende girmiyorm oyuna :)
eyvallah kardeşim saolasın. şafak 105, bi düşsek şu plakalara bitcek ama işte... iyi oyunlar herkese
yenı güncelleştırme gelmış. güncellemeyle gelen yenılıklerı bılen var mı ?
erkekler için 6yeni item. kızlar için 6yeni item PFler için FREEWILL(istendiği zaman smaç basmaya yarar) PGler için HOOKUPPASS(pas in the air gibi alleyup pası atabilirsiniz)
evet arkadaşlar tahmin ettiğimiz gibi glitch yapanlara cezalar gelmeye başladı. yeni kural gelmiş. bu kurala göre:
1kez glitch yapanlara: uyarı cezası 2.kez glitch yapanlara: 3 gün hesap block cezası 3.kez glitch yapanlara: 7 gün hesap block cezası 4.kez glitch yapanlara: ban