Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar su an en güclülerden biriyim 18 lvlim sg adım TracyMcgraty bilen bilir:Doyun acılalı 3 gün oldu 18 deyim :D
  • arkadaslar su an en güclülerden biriyim 18 lvlim sg adım TracyMcgraty bilen bilir:Doyun acılalı 3 gün oldu 18 deyim :D bide söyle bir olay var anlıyamadım 16 dan sonra seni major a atıyor düsük lvllerle mac yapmak icin ben tıklıyorum majora oyundan atıyor yapmamıslar galiba majorü majörde problemmi var acaba open beta oldu hala lag mag iki yeni skill gelmis bunları çekiyoruz.su an block sıralamasında 187 blockla 10 cuyum sayı atmada ise 2571 sayıyla 4 cüyüm.lvlimde 20 oldu sabah bu msjtı simdi değistirdim msjı:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbaba -- 9 Mayıs 2009; 18:52:50 >
  • HErkes zamanla lv atlayacak :/ çabuk yada geç önemli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 10 Mayıs 2009; 14:15:50 >
  • EfecanOgur ve EfecanOgur2 herkes arkadaş listesine eklesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efecanogur -- 11 Mayıs 2009; 19:00:25 >
  • Oyuna Yeni Update Geldi Bütün Üyelikler Silindi Oyunda 1 Haftalık Fs Günü Yaptılar Exp Point Fln 2 Kat Geliyordu Ama Oda Bitti.Birde Anlayamadığım Şey Ben 8 Lwl Oldum 1-8 Lwl LEr Arasının Girebildiği Servera Giriyom Global Yazıyor Abi 15 Lwl Adam Nasıl Giriyor 1-8 Lwl LEr Arası Yazıor 15 LWl Adam Girior Hayter Bişiy Anlamadım Googlede Araştırdım Biraz Ordada Hiç Bişey bulamadım Bilen Varsa Söylesin Oyun G Kash fln Geldi Ztn Bilen Biliyordur...!
  • o 1-8 de olan 15 lvl lık 7 de iken falan lvl atladıkça hiç çıkmamış o odadan oyunda kalmış hep MANYAKLAR oluyor
  • Kaç Saat Oyunda Kalmış Lan O Lwl'e Kasana Kadar...
  • Direk Link'ten indirsem yine Full Sürümü update edermi?
  • beyler oyuna bende başlamak istiyorum ama konuyu takip etmemiştim. galiba kapanıp tekrar açılma gibi bir muhabbet olmuş. şimdi oyunun client ini nerden indirebilrim link verirseniz ve eğer birden çok server warsa siz hangisindesiniz bende oraya geleyim
  • GameKiss.com'a gir orda direk Client çıkıyor karşına zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

beyler oyuna bende başlamak istiyorum ama konuyu takip etmemiştim. galiba kapanıp tekrar açılma gibi bir muhabbet olmuş. şimdi oyunun client ini nerden indirebilrim link verirseniz ve eğer birden çok server warsa siz hangisindesiniz bende oraya geleyim

konunun anasayfasında da yazıyor....

http://freestyle.gamekiss.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Dogpro

Direk Link'ten indirsem yine Full Sürümü update edermi?

Direk linkten indirdim inşallah sorun çıkmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 16 Mayıs 2009; 23:32:42 >
  • quote:

quote:

Direk Link'ten indirsem yine Full Sürümü update edermi?

Direk linkten indirdim inşallah sorun çıkmaz..

Sorun çıkmaz bence ben yeni sürümünü indirmedim direk üstünden update yapmıştı sendede öyle olur bence...
  • Tamam oldu zaten ama bi sorun var ben itemlere falan girince Error veriyor..
  • Oyunda Adım TrVeLLy Ekleyin...
  • Ya Error veriyor hiç bişe yapamıyorum yardım lütfen..

Adım : DogproPF ekleyin..
    DogproPG ekleyin..

5lvl im.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 17 Mayıs 2009; 4:10:13 >
  • Hata Bu :
     FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü)

Çözümü nedir..?
  • Senin Çözümünü Bilmiyorumda Benimde Bir Sorunum Var Hoca Abi Oyunu Yüklüyorum Gamekiss Launcher Yüklenmiyor yardım Lütfen...!
  • Ya arkadaşlar nerdesiniz ya hangi server'da oynuyosunuz ben Global'dayım..
  • quote:

Hata Bu :
     FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü)

Çözümü nedir..?

bir macro programı algılıyor oyun macro programını kapat
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.