Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GoRkEm015

Full Geldi Beyler ... hayırlı olsun sbs yi de atlattım İtsss Showww Timeee xD xD

Daha yeni Open Betanın 1.Update i çıktı.Çıksaydı Gk Launcherdan okurduk zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Dogpro

Gorkem nası geçti SBS mat çok kolaydı bence

Mat kolaymıydı :D sen kaçıncı sınıftın ya bizimki kazıktı xD xD Bu arada bana full dediler beyler çok pardon yanlış bilgiden dolayı ( utanç.img) XD
  • quote:

Full Geldi Beyler ... hayırlı olsun sbs yi de atlattım İtsss Showww Timeee xD xD

genç, full falan geldığı yok hala beta sürümünü oynuyoruz yanlış bılgılendırme forum kullanıcılarını
  • arkadaşlar bir kaç sorum var
    1.oyun beleşmi
    2.çok kota harcıyormu
    3.online oynamak için kayıt olmak lazım sanırım bu kayıt beleşmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: metot17

arkadaşlar bir kaç sorum var
    1.oyun beleşmi
    2.çok kota harcıyormu
    3.online oynamak için kayıt olmak lazım sanırım bu kayıt beleşmi

1.Evet ücretsiz.
    2.Hayır.Yaklaşık 6 saatte 50 mb civarı kota yiyiyor.(_drmxmyt'nin verileri.)
    3.Kayıt ta tamamen ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 9 Haziran 2009; 13:58:41 >
  • arkadaşlar online futbol istiyordunuz buldum.Ama bildiğimiz futboldan biraz farklı futsal yani salon futbolu.Gayet güzel bir oyun free stylenin futsal hali nerdeyse.Mutlaka deneyin
    http://ffsd.gamengame.com/
  • beğenirseniz fun clupünü yaparız
  • oyunun eski müziklerini kullanabilirsiniz, ben onları kullanıyorum şahsen, ama hem yeni hem eskiler çalıyor, insan sesleride eskileri, daha iyi gibi..
    yapmak kolay, eski oyunu tekrar kurun ve programfiles taki sounds klasorunu yeni oyuna kopyalayın, hepsini üstüne yazın o kadar.. isterseniz ordaki müzikleride kendinize gore değiştireblrisinz.. sadece sounds klasorundeki en büyük dosyaları bulun, onlar oyun muzikleri.. sonra istediginiz bir muziğin ismini ordakilerden biri yapın ve uzerine yazın, bukadar.. genede yedekleyin oyun klasorunu kurcalamadan önce..
  • Eski oyunun setup ı olmadığı için ben onu yapamıyorum giristeki müzik insanı gaza getiriyodu simdikiler sönük kalmıs gerçi herkezin zevki farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

nihayet hatadan yararlanıp 1-8'e gidenler belli olmaya başladı.

http://www.gamekiss.com/forum/bbs.jce?gotoPage=1&bbsIdx=15&search=0&keyword=&filter=-1&contentIdx=8068

uyarı alanlar..

OzzmynnTR
    TrVelly
    tuRqqqq
    OdomSuper

küçük ödül olan 3 günlük banı da OTANTİK yemiş. tebrikler.

haha

hadi yha uyarı almısım şimdi görüyorum ^^

• arkadaşlar nasılsınız bende gelicem yakında şu finaller bitsin
  • arkadaşlar sizce oyundaki en iyi beş kim?

bence..

C BIGxxxTR
    PF BASRI
    SF Vinsanity
    SG Thebabutza
    PG ReDwiLL
  • arkadaşlar yol ayrımındayım SF mı PF mı ?

aradakı farklar artılar eksıler ?
  • SF= Score + hız
    PF=Rebound + smaç

tabi sf lerde smaç basar ama pf kadar değil
    pf ler daha yavaştır..
    sf olursan herkes sayı atmanı bekler, pf olursan herkes reeb almanı bekler
  • hmm anlaşın SF seçıcem smaçtan zıyade uzaktan oynamayı daha çok sevıyorum.

pekı guardlarda kı farkı söyler mısın ?

PG SG artılar eksıler ?
  • PG=Daha hızlıdır.Asist yapman beklenir.İçeride Sg'den çok daha iyidir.Blok ve rebte sg den iyidir.İlerleyen levellerde şutu gelişir.
    SG=Sadece şuta dayalıdır.PG ye göre daha iyi şut atar fakat daha yavaştır.İlerleyen levellerde blok vb özellikller gelişir.
    Daha bir çok fark var kısaca özetlemeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 12 Haziran 2009; 16:04:54 >
  • Arkadaşlar çıldırma noktasındayım yardım lütfen . Oyuna giriyorum A hacking tool has been detected tarzında bişiler çıkıyo oyun hata raporu veriyo sorun nedir ?
  • Arkadaşlar benim çok sinirim bozuldu.......
    O kadar oynadım sonunda Harun nickli lvl 17 SF karakterimi tamamladım,Aynı zamanda PF düşündügüm lvl 8 bir diger karakterim vardı....Bügün açtıgımda oyunun start tuşu görunmuyordu,glich yaptıgım yazıyorudu.Muhtemelen banlandım....Deli oldum o kadar ugraş adam seni banlasın....Gerizekalılar kendilerin sucu glich i engelle o zaman bizde lvl 9-16 ya girelim....Oraya giriyorum kimse yok

Sinirim çok bozuk bir daha oynamam bu aptal oyunu.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar benim çok sinirim bozuldu.......
    O kadar oynadım sonunda Harun nickli lvl 17 SF karakterimi tamamladım,Aynı zamanda PF düşündügüm lvl 8 bir diger karakterim vardı....Bügün açtıgımda oyunun start tuşu görunmuyordu,glich yaptıgım yazıyorudu.Muhtemelen banlandım....Deli oldum o kadar ugraş adam seni banlasın....Gerizekalılar kendilerin sucu glich i engelle o zaman bizde lvl 9-16 ya girelim....Oraya giriyorum kimse yok

Sinirim çok bozuk bir daha oynamam bu aptal oyunu.........

Kardeş iyide adamlar uyardı kaç kere kaşınmışın sende adam yoksa oynamıycaksın geçmiş olsun yinede ..

Bu arada Benim Soruna Bi el Atın lütfennn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoRkEm015 -- 12 Haziran 2009; 20:07:36 >
  • quote:

Arkadaşlar çıldırma noktasındayım yardım lütfen . Oyuna giriyorum A hacking tool has been detected tarzında bişiler çıkıyo oyun hata raporu veriyo sorun nedir ?

Program Files>GameKiss>FreeStyle>HackShiled

HSUpdate adlı dosyayı görüceksin.Onu çalıştır.Update edicektir.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.