Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hannibal.Lecter

Arkadaşlar ben oyunu yükledim. Hackshield updateini falan da yaptım fakat starta tıkladığım anda Directx error 2001 diye bi hata veriyor. Oyunun sitesinden directx 9.0c yi yükledim kurdum fakat durum aynı. Ne yapabilirim ?

Sorunun çözümünü buldum. Pc de directx 10 yüklü olmaması gerekiyormuş.
  • Arkadaşlar haziranın 24 den temmuzun 1 ne kadar freestyle day
    Ayrıca dövme geliyormuş
    Gkash da ucuzluyormuş
    ..............

İşte burada

• Bende pc oyunu sandım
  • 24 haziranda büyük bir güncelleme gelecek. yeni yetenekler, hareketler, eşyalar vs.

ve ayrıca

24 haziran - 1 temmuz arasında

1) Her maçta %100 exp. ve maç puanı eklenecek.

2) Leveli 10'a ulaşmamış bir karakteri 10'a getiren ya da yeniden bir karakter açıp onu level 10 yapanlar dövme kazanacak

3) Gkash (gerçek para) harcayarak birşeyler alanlar harcadıkları miktarın 10 katı kadar puan kazanacaklar.
  • Oyunu gamepad le oynamak isteyenlere

http://www.electracode.com/4/joy2key/JoyToKey%20English%20Version.htm

bu programla oynayabilirsiniz

anologda yön vermek zor oluyor tavsiyem d-pad de kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 21 Haziran 2009; 0:41:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

24 haziranda büyük bir güncelleme gelecek. yeni yetenekler, hareketler, eşyalar vs.

ve ayrıca

2) Leveli 10'a ulaşmamış bir karakteri 10'a getiren ya da yeniden bir karakter açıp onu level 10 yapanlar dövme kazanacak

3) Gkash (gerçek para) harcayarak birşeyler alanlar harcadıkları miktarın 10 katı kadar puan kazanacaklar.

İşte bu güzel haber.Sağol air_jersey15
    Desene her taraf Tiger dövmesi dolucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korauf -- 20 Haziran 2009; 14:59:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: efecanogur

Arkadaşlar haziranın 24 den temmuzun 1 ne kadar freestyle day
    Ayrıca dövme geliyormuş
    Gkash da ucuzluyormuş
    ..............

İşte burada

Suan Gkash satılıyomuki ?

• güzel gelişmeler olmuş. zevkli hala gelecektir. ama gkash satılıyor mu satılıyorsa nasıl alıyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

24 haziranda büyük bir güncelleme gelecek. yeni yetenekler, hareketler, eşyalar vs.

ve ayrıca

2. Madde LwL 10a mı getirmemiz lazım yoksa charımızı 10LwL atlatmamız mı lazım bunu anlayamadım da :S
  • @OzzmynnTR

Örneğin; karakteriniz 5 level.Bunu 10 levele getirdiğiniz zaman dövmelerden yaralanabiliceksiniz.Yada yeni bir karakter açıp 10 levele geldiğinizde dövmelerden yararlanabiliceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

@OzzmynnTR

Örneğin; karakteriniz 5 level.Bunu 10 levele getirdiğiniz zaman dövmelerden yaralanabiliceksiniz.Yada yeni bir karakter açıp 10 levele geldiğinizde dövmelerden yararlanabiliceksiniz.

tmm yardım için sağolun bnde charımızın levelını 10 LwL yükselterek alabileceğimizi sanmöıştım :S
    yani şuan char 25 ise 35 yapmak gibi ^^
  • Gerçekten Freestyle mı yaptın?
    OV YE MEN OV YE !
  • yalnız 2. maddedeki bu dövmelerin sadece 10 maçlık olacağı söyleniyor. tam bir açıklama da yapılmadı bu konuyla ilgili.

neyse göreceğiz 24 haziranda neler olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

güzel gelişmeler olmuş. zevkli hala gelecektir. ama gkash satılıyor mu satılıyorsa nasıl alıyoruz ?
  • hadi sabredin 2 gün kaldı
  • Vay hala devam mı ediyor bu oyun bi ara kapanmıştı şuan açıkmı neye 2 gün kaldı:) yazın zaman geçmiyo tekrar başlıyayım
  • 2 kat exp event ve birkaç yeniliğin gelmesine üstte yazıyor
  • arkadaşlar oyunu sorunsuz şekilde indirdim ama yüklerken eror veriyor ne yapmam lazım?
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım.Bazı sorularım olcak.Yardım ederseniz çok sevinirim.Teşekkürler...

1.Oyunu çok fazla anlamadım.Önce ne yaparak başlamalıyım.Ben şu an 4 lvl Guard ım.Sizce Nasıl Lvl Atlamalıyım.Mission yaparak mı yoksa maçlara girerek mi.Sizin kolay kasılma yöntemleriniz nelerdir?

2.Oyunda Skill Shop diye biyer vvar.Acaba ordan nasıl yararlanabilirim?Bazı Skilleri aldım ama Kullanamıyorum veya nasıl kullanılacağını bilmiyorum.

3.Oyunda Türkleri nasıl bulabilirim?Yani şu an bu Fun clupte oyunu hala oynamakta olan varsa oyundaki nickleri nelerdir?

Biraz fazla soru ssordum ama gerçekten lazım.Yardımların ız için teşekkürler...Hepi.nize iyi tatiller..

• 1. ilk görevleri yap yapabildiğin kadar sonra 4-5 oluyorsun zaten gir serverlara oyna.

2. skill shoptan alacağın şeylerin bazıları pasif bazıları aktif hareketler.aktif olanları nasıl yapacağın yazıyor. aldıktan sonra my skillden aldığın hareketleri slotlarını ekliyeceksin.

3.türkleri serverlarda anca karşılaşırsan bulursun. kuracağın takımlarda türk olduğunu belirten bişeyler kullan.giren sa diyor zaten :) ben genelde takımımı TURKS diye kuruyorum nick ProTR
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.