Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cavsfan

arkadaşlar oyunu sorunsuz şekilde indirdim ama yüklerken çok zararlı hata diye eror veriyor ne yapmam lazım?
  • Hatayı virüs programıın veriyorsa kapatmayı dene setupı sitesindenmi indirdin bilmiyorum eğer siteden değilse ordan indirip yükle
  • Virüs programını kaldırdım ama gene aynı hata var oyunuda gamekiss sitesinden indirdim neden böyle oluyor anlamıyorum.Daha önce böyle birşey olmuş arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin.
  • Garip gerçekten diskinde yer olamaya bilirmi dicem ama virüs uyarısı veriyo diyosun siteden yetkililere ulasmayı dene
  • hata böyle...

feature transfer error

Feature: Default feature

Component:

File:

Eror: Çok zararlı hata

virüs uyarısı değil bu galiba çünkü arkadaşlarda yükledi bişe olmadı ve ben virüs programını kaldırdım gene aynı oldu.
  • ilk defa duyuyorum böyle hata garip bu islerden daha iyi anlayan birinin yardım etmisi lazım
  • -Scheduled Server Maintenance-
    TIME: June 23rd 24:00 ~ 24th 04:00 (PDT time)
    Contents : - Major Update
    - Security patch for account Hacking
    Note : Restoration of lost items/characters could take some time to be done.
    GameKiss web-page might not display properly during the server maintenance.

-Update Description-
    1. GKash!
    > GKash and GKash items/skills will be updated.
    > GKash value : 100Gkash per $1(US)

2. Items!
    > 96 items including Skill Slot(+5), Costume(71 types including 21 set items) and
    23 types of Tatoo items

3. Skills!
    > 5 Skills(1 for each position) and 5 FreeStyle (1 for each position)

4. Web / Forum improvement.
    > Some new functions and features like personal mini-board will be added to the
    Forum for your convenient

Some of your favorite items/skills might not be updated today but trust me,
    you will get all of them. Please remember that starting today's update we will be updating
    new items and skills constantly every month

96 tane item 71 tane kostüm 23 tane dövme 10 tane skill gerçekten süper bi patch geliyor ama bazıları bugün gelmeye bilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 24 Haziran 2009; 11:42:34 >

• Bende Oyunu Dün Akşam İndirdim Biraz Oynadım.C'idi Karakterim.Ama Çok Fazla Birşey Yapamadığımı Fark Ettim.O Sebeple G Açmaya Karar Verdim.Oyun Açılınca G Açıcam.Beraber Maçlar Yaparak Gelişebiliriz.Açacağım G'nin Nick'i Buraya Yazıcam.Beraber Oynayalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

-Scheduled Server Maintenance-

-Update Description-
    1. GKash!

2. Items!
    > 96 items including Skill Slot(+5), Costume(71 types including 21 set items) and
    23 types of Tatoo items

3. Skills!

you will get all of them. Please remember that starting today's update we will be updating

96 tane item 71 tane kostüm 23 tane dövme 10 tane skill gerçekten süper bi patch geliyor ama bazıları bugün gelmeye bilirmiş

Dostum Peki Oyun ne zaman açilcakmiş.bU arada sende oyunu halka oynuyorsun herelde.Nickin nedir_?

• Beyler ne zaman açılacak oyunnn

• quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

quote:

-Scheduled Server Maintenance-

-Update Description-
    1. GKash!

2. Items!
    23 types of Tatoo items

3. Skills!

Dostum Peki Oyun ne zaman açilcakmiş.bU arada sende oyunu halka oynuyorsun herelde.Nickin nedir_?

Türkiye Saati İle 2'de Açılacağını Yazıyor.(Pacific Day Time'dan Türkiye Saatine Çevirdim) 10-15 Dakika Erken Yada Geç Açılabilir.Ama Saat 2 Civarı Açılır...

• Pfff daha 1 saat var :S
  • Vuque peki senin nickin ne oyunda birlikte oynarız.Ayrıca kaç lvlsin
  • quote:

Vuque peki senin nickin ne oyunda birlikte oynarız.Ayrıca kaç lvlsin

5 LvL C Var Ama Yenisini Açıcam Oyun Açıldığında.C'yi Pek Sevemedim.Gerçek Hayatta Pota Altı Cehennem Oynarım Ama Burada Pota Altı Oynamak Pek Etkili Olmuyor.Guard Açıcam Oyun Açılınca.1 Saatte Falan 4-5 LvL Yaparım Onu Beraber Oynarız.Nick Düşünüyorum Şu Anda.Nick'i Bulunca Buraya Yazarım.Ama Vuque'de Yazabilirim :D
  • quote:

ama bazıları bugün gelmeye bilirmiş

bence onu demek istemiyor. dedikleri kadar item/skill olacak ama belki bizim daha önceden bildiğimiz ve sevdiğimiz item/skilller bu update içinde olmayabilir ama hepsini elinde sonunda elde edebileceğiz ilerleyen updatelerde.

bu arada eylül ayına kadar kesin olarak full court özelliği de eklenecek. 5v5 maçlar yapabileceğiz. bu da demek oluyor ki club fonksiyonu da eylülden önce gelecektir.

• son 57 dk sabırsızlıkla bekliyoruz acaba update kaç saat sürecek böyle bir patch için
  • Hadi ya saat 2 ol ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

quote:

ama bazıları bugün gelmeye bilirmiş

bence onu demek istemiyor. dedikleri kadar item/skill olacak ama belki bizim daha önceden bildiğimiz ve sevdiğimiz item/skilller bu update içinde olmayabilir ama hepsini elinde sonunda elde edebileceğiz ilerleyen updatelerde.

bu arada eylül ayına kadar kesin olarak full court özelliği de eklenecek. 5v5 maçlar yapabileceğiz. bu da demek oluyor ki club fonksiyonu da eylülden önce gelecektir.

aynı kore versiyonu gibi olur inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

5 LvL C Var Ama Yenisini Açıcam Oyun Açıldığında.C'yi Pek Sevemedim.Gerçek Hayatta Pota Altı Cehennem Oynarım Ama Burada Pota Altı Oynamak Pek Etkili Olmuyor.Guard Açıcam Oyun Açılınca.1 Saatte Falan 4-5 LvL Yaparım Onu Beraber Oynarız.Nick Düşünüyorum Şu Anda.Nick'i Bulunca Buraya Yazarım.Ama Vuque'de Yazabilirim :D

Hmm.Peki bi saate 4-5 lvl olmanın yolu nedir.Cidden ben bayadrı oynuyom daha 4 lvlim.Bi kolay yolu varsa söyleyebilirmisin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

Hmm.Peki bi saate 4-5 lvl olmanın yolu nedir.Cidden ben bayadrı oynuyom daha 4 lvlim.Bi kolay yolu varsa söyleyebilirmisin

C'deki Karakterimi 1 Saatte Yapmıştım.Single Player Menüsünün Altında Görevler Var.Onları Yapınca Exp Ve Puan Kazanıyorsun.Sadece O Görevleri Yaparak 4-5 LvL Olunabiliyor...

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.