Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaman akıtmak için tavsiyem tv izleyin Ben gidip tv izleyecğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

quote:

Orjinalden alıntı: vuque

quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Vuque peki senin nickin ne oyunda birlikte oynarız.Ayrıca kaç lvlsin

5 LvL C Var Ama Yenisini Açıcam Oyun Açıldığında.C'yi Pek Sevemedim.Gerçek Hayatta Pota Altı Cehennem Oynarım Ama Burada Pota Altı Oynamak Pek Etkili Olmuyor.Guard Açıcam Oyun Açılınca.1 Saatte Falan 4-5 LvL Yaparım Onu Beraber Oynarız.Nick Düşünüyorum Şu Anda.Nick'i Bulunca Buraya Yazarım.Ama Vuque'de Yazabilirim :D

Hmm.Peki bi saate 4-5 lvl olmanın yolu nedir.Cidden ben bayadrı oynuyom daha 4 lvlim.Bi kolay yolu varsa söyleyebilirmisin

C'deki Karakterimi 1 Saatte Yapmıştım.Single Player Menüsünün Altında Görevler Var.Onları Yapınca Exp Ve Puan Kazanıyorsun.Sadece O Görevleri Yaparak 4-5 LvL Olunabiliyor...

Onları bende yapıyorum ama bazılkarı çok zor mesela Rebound u n4-5 i bi türlü yapamadım..Ama yinede yardımın için saol.

• Valla 1-2 Görev Hariç Hepsini İlk Denememde Tamamladım.Rebound Özellikle Kolay.Yeterki O Adamdan İyi Pozisyon Al...
  • en kolayı bence block
  • görevlerde o beyaz kafalı F kadından nefret ediyorum hepsinden iyi yha xD
  • görevleri yapın zaten 4 lwl oluyorsunuz sonra türk bulup 2v2 de 1 saat oynasanız 7-8 olursunuz arklar

bu arada maçlarda en çok aranan maçın kaderini doğrudan değiştirebilen bnce en önemli class C dir yani rebler çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzmynnTR -- 24 Haziran 2009; 13:47:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzmynnTR

görevleri yapın zaten 4 lwl oluyorsunuz sonra türk bulup 2v2 de 1 saat oynasanız 7-8 olursunuz arklar

bu arada maçlarda en çok aranan maçın kaderini doğrudan değiştirebilen bnce en önemli class C dir yani rebler çok önemli

Teşekkürler..Bende oyuna yeni başladım.Ama hep F alıyorum.Acaba siz ne alıyosunuz .Ve ayrıca ben 3-4 gündür maç yapıyom sadece 4 ten 5 e geçtim ama sen 1 saatte 7-8 diyorsun.Biz bunu nasıl yapabiliriz?
  • 8 dk kaldı kalan dkları birlikte sayalım
  • 7 dk
  • quote:

Orjinalden alıntı: efecanogur

8 dk kaldı kalan dkları birlikte sayalım

Tam 2'de Açılacak Diye Birşey Yok.Aşşağı Yukarı 15 Dakika Oynayabilir.Dahada Fazla Oynayabilir.Güncellemenin Durumuna Göre.Yapılan İşte Aksilik Çıktıysa Dahada Gecikebilir.Ama İnş Tam Dedikleri Saatte Açılır...
  • 5"dk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet.Kemal

quote:

görevleri yapın zaten 4 lwl oluyorsunuz sonra türk bulup 2v2 de 1 saat oynasanız 7-8 olursunuz arklar

Teşekkürler..Bende oyuna yeni başladım.Ama hep F alıyorum.Acaba siz ne alıyosunuz .Ve ayrıca ben 3-4 gündür maç yapıyom sadece 4 ten 5 e geçtim ama sen 1 saatte 7-8 diyorsun.Biz bunu nasıl yapabiliriz?

lagsız bir oda kurarsanız daha iyi olur pinginiz full olsun F nin özelliği 2pt dir
    maç boyunca attığınız sayı sizin daha iyi puan almanızı sağlayacaktır tabi ne kadar reb,block yaparsanız o kdrii olur ztn 2-3K bişey istiyor lwl up için 1 maçta 500 aldığınız varsayarsanız (bir önceki sayfada lwllara göre exp tablosu mevcut oradan da bakabilirsiniz) LwL atlamakta zorlanmazsınız

bu arada bn pg kullanıyorum ortalama 1 günde 1 lwl kasıyorum gitgide oyuna alışırsınız şuan 27 lwl

• 3
  • siteden baktığımıza göre server saati suanda 03:58 ve gcash satın alma gibi özellikler aktif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzmynnTR -- 24 Haziran 2009; 13:58:59 >
  • 1111
  • Login Oldum.Update Gerekiyor Diyor.Sanırım Oyun Gelmiş.Update'i Yapıp Girebiliriz Sanırım.Yükleninnnn
  • evet update aktif halde arkadaşlar
  • Holeyyyy
  • oyuna girdim ama yeni gelen tüm itemler gcash arkadaslar
  • quote:

oyuna girdim ama yeni gelen tüm itemler gcash arkadaslar

Maç neden yapılamıyo bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.