Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde yeni çıkan tüm itemleri gkashli yapmışlar.birde puanla alma opsiyonuda yok. mesela skill slot çok önemli bişey ve puanla alamıyoruz.resmen oyundan soğutur bu yenilikler adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404
    mesela skill slot çok önemli bişey ve puanla alamıyoruz.

adamlar da bunun farkındalar. onlar da oyunu devam ettirebilmek ve daha da geliştirebilmek için paraya ihtiyaç duyuyolar sonuçta. anlayışla karşılamak lazım.
  • Oyun yavas yavas paraya dökülmeye basladı aslında normal bu tür seyler

Ama su kayma olayına en kısa zamanda çözüm bulmaları lazım
  • beyler a parayı nerden kazanıcak bu adamlar hangi online oyunda bütün herşey bedava tabikide gkashli itemler daha çok olcak ve en önemli skiller gkashli olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 25 Haziran 2009; 3:19:33 >
  • arkadaşlar su videoda ki hangi oyun acaba özellikle hareketler cok güsel fssb nin hangi versiyonu acaba bilen var mı

http://www.youtube.com/watch?v=AjAR4KAFfT8&feature=related
  • video güzelmiş. adamlar full court oynuyorlar. ya tam sürümünün trailer'ırıdır yada herhangi bir bölgede tam sürümü çıkmıştır. aşağıdaki yorumları okudum filipinler falan diyordu.
  • ewt ark.lar merak edenler için yeni bir char açıp 10lv oldum ve tatoo geldi 10 kullanımlık tiger tatoo
  • Adamlar ellereinden geldiği kadar oyunu güzelleştirmeye çalışıyorlar.
  • Ya bu kayma işine bi çözüm bulsalar adamlar heckir:) diyip duruyo kaydığım zaman pek atmıyorum ama hareketli halde top geldiği zaman hep kayıyor
  • en iyisi through pası cıkarmak xD
  • İşallah düzeliir.....
  • Arkadaşlar ben dün ilk sayfadan oyunu indirdim.Onun dısında indirilecek patch falan var mı?
  • patchleri var onları oyunun Launcherından indirebilirsin
  • yazı sorunu ne zaman düzelicek?
  • arkadaşlar kayma sorununu denetim masası>tarih,dil,saatve bölgesel seçenekler>bölge ve dil seçeneklerinde gelişmiş sekmesinde dilinizi ingilizce yapın hem yazı yazınca garip simgeler çıkma sorunu gidiyo hemde kayma sorunu ortadan kalkıyor.
  • dil sorununu anlayabilirim düzelmesinide kayma sorununun düzelmesi ne alaka ?
  • Oyun ilk çıktığında maçta sayı olana kadar baslayamıyodun oda bölge ayarlarındandır yani kaymanın çözümü bu olabilir mesela bende kayma yok ingilizceye ayarlı
  • bende ordaki herşeyi ingilizce(abd) yapınca kayma sorunu çözüldü,
  • alla alla ilginç. deniyelim bizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbfurkyfb

Ya ben hala üyelik alamadım proxy lerden olmadı.Yardım edermisiniz

o eski oyun için geçerliydi proxy e gerek yok direk üyelik alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.