Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dimn3dlor beyler =) yarın dönüyorum :D bekleyin beni ersin kaç oldun ? xD
  • Oyuna yeni basladım cok lag var.ülke falan secme olsa almanya türkiye girsek daha az laglı olabilir ama nasıl yapıcaz.Birde oyuna yazı yazınca sekiller cıkıyor ama enter diyince normal gözüküyor onu anlamadım?Mesala ok diyecegim ok yazınca ücgen ve kare sekıllerı cıkıyo gönder diyince ok yazısı gözüküyor?

msnden yardımcı olalım birbirimize :nba_life_24@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 31 Temmuz 2009; 1:09:06 >
  • sorularım var yardımcı olabilecek var mı

Oyun beta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 6 Ağustos 2009; 23:38:14 >
  • İndirmeye başladım.İnşallah güzel oyundur
  • beyler uzun zamandır oynamıyodum, oyuna bir girdim geçen gün, okadar lag varki.. ki lag bizden kaynaklanmıyor, amerikalılarda bile kendi aralarında yeşil pingle lag sorunu var.. oyunu iyicene azıttılar.. bu lagın sebebide hackshield imiş, gelen giden her paketi incelediği için yani..
    Vallahi, sierra zamanlarını acaip özledim, amerikanlarla maç yaprdık, gene de bukadar lag olmazdı.. sırf oyundan soğutmak için mi yapıyorlar nedir, oynayasım kalmadı. size iyi oyunlar, ve de şimdiye kadar oynadığım herkese teşekkürler..
    ben frackle, hayatta başarılar
  • KinqStriker ben yeni başladım 8 lv G yim
    türk az gibi oyunda
    kendi aramızda oynarsak daha zevkli olur
    isteyenlerle beraber lvl kasabiliriz yani
  • oyundan gitgide soguyorum bu kadar lag olmaz ki.sut tam potaya giriyor gibi görüyorum birde bakıyorum block yiyiorum
  • oyunla ilgili forumumuz hizmete girmiştir.

www.fssbtr.net.tc
  • bende bazen crash ,unkwon eror diyip oyundan sebebi nedir?birde oyundaki yazılar bozuk nasıl düzeltebilirim?(denetim masasından english sectim düzelmedi)
  • kaç aydır oynayamıyorum özledim oyunu.sizde baya iyi olmuşsunuzdur.yenilirim hep ben artık
  • sa beyler neler yapıyosuunuz bayadır bakmıyodum siteye :) serkan urfi nerelerdesiniz valla opbda sizi çok arıyoruz :/
    wpp34 sg 36 , TikkyCobaN pg 41 ellerinizden öper :) whisper atın oynarız kolay gelsin...
  • as wpp, ben bayadır askerdeydim ya, 10gün oluyo tezkereyi alalı. şimdilik memleketteyim, buradan da oyuna girme ihtimalim yok. haftaya bursaya geçince ancak bakabilirim, gerçi pek kalmamış sanırım oynayan.
  • serkan hayırlı olsun teskereyi almsıın bekleriz biz halen devam ediyoruz oyunaaa
  • Beyler kontor karşılıgı 16 level sg hesabımı satıcam ilgilenenler Msn : emre_samaraz@hotmail.com
  • oyunda hala çok lag varmı ona göre indireceğim tekrardan
  • bnde yeni başladım 7lv center nick UnknownBoy
  • son update'den sonra bi arkadsmda yazı problemi yasanıyor. denetim masandaki bolgesel dil secenekleri bolumunden hersey duzgun olarak ayarlı. bunu nasıl cozebiliriz?
  • Beyler Yardım edin yazı problemı yasanıyor bendede hellboy arkadasımızın arkadası gbı hersey duzgun ama nedense yazılar abuk subuk.. Yardım edersnz svnrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilVash

Beyler Yardım edin yazı problemı yasanıyor bendede hellboy arkadasımızın arkadası gbı hersey duzgun ama nedense yazılar abuk subuk.. Yardım edersnz svnrm

air_jersey15 isimli arkadasımızın verdiği linkten forumumuza girip sorunuzun çözümünü bulabilirsiniz...
  • Uzun bi aradan sonra (8-9 ay kadar) oyuna tekrar başlama kararı aldım oyun iniyor. Yeniden başlayacağım lag varsa bırakırım.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.