Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yazılar gözükmüyor karakterler okunmuyor sebep ne olabilir.
  • şu laga çözüm yokmu acaba
  • İndiriyorum, denicem.
  • s.a beyler foruma girmeyeli baya oldu. bi bakıp msj atayım dedim. ben hala oynuyorum oyunu. 44 lvl pg var. Eskilerden serkan aron abilerim sizleri göremiyoruz. turnuvalar falan düzenliyoruz sizle bi daha zevkli olucağını düşünüyorum. umarım dönersiniz geri. mesajı gören herkese selamlar herkes kendine iyi baksın. eyvallah.
    edit : serkan eylülde attığın mesajı şimdi okudum :D o zaman niyetliymişin umarım geri gelirsin. adam var ya yine. şuan okul var diye giremeyenler oluyor ama yazın turnuva falan düzenliyoruz o zaman doluyor odalar ve fs dayde falan çıkmıyo millet oyundan.
  • a.s kardeşim. o zamanlar niyetliydik, derken işe başladık, zaman kalmıyo artık bilg başında oturmaya. aaron da askerliğini yapıyor. siz yine devam edin, belki bir gün tekrar döneriz eski günler hatırına.
  • peki o zaman abi :D inşallah bi gün dönersiniz aaronada Allah kolaylık versin.
  • Oyun iyi güzel de hile yapan veletler olmasa daha iyi olacak
  • beyler oyunda bilen bilir fsbci arkadaşların açtığı site var orada clanı başlattık. clan maç ve turnuvalarına bekleriz.
  • Site ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

a.s kardeşim. o zamanlar niyetliydik, derken işe başladık, zaman kalmıyo artık bilg başında oturmaya. aaron da askerliğini yapıyor. siz yine devam edin, belki bir gün tekrar döneriz eski günler hatırına.

hayirli olsun serkan kardesim.

askerligi de yedik, gittik geldik. 1-2 ay buralardayim, oyunu indiriyorum lag olmazsa oynarim.

wow oyun 800mb olmus, artik baska zamana girerim : )

edit: ben AaroN bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urfi -- 28 Mayıs 2010; 23:25:42 >
  • Bende 1 mi 2 mi sene önce oynuyordum kapanmadan önce :) Hatta msn grubumuz bile vardı ve hala var tam 137 kişi

group34435@groupsim.com isteyen ekleyebilir :)

Geri dönmeyi düşünüyorum... Bu arada oyun kapanmadan önce hep birlikte oynadığım bir abim vardı servisçiydi yanlış hatırlamıyorsa F kasıyordu çok maç yapmıştık onla beraber, forumdaysan yada tanıyan varsa bana ulaşırsa sevinirim :)
  • Arkadaşlar oyunu indirdim ama bi hata çıkıyor oyunu başlatırken.Sildim bende tekrar kuracağım şimdi...
  • Eee beyler indirdim nick : ByAlfaTR "PF"yim haydi eski ruhu bir daha yakalayalım...

group34435@groupsim.com EKLEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfi

quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

a.s kardeşim. o zamanlar niyetliydik, derken işe başladık, zaman kalmıyo artık bilg başında oturmaya. aaron da askerliğini yapıyor. siz yine devam edin, belki bir gün tekrar döneriz eski günler hatırına.

hayirli olsun serkan kardesim.

askerligi de yedik, gittik geldik. 1-2 ay buralardayim, oyunu indiriyorum lag olmazsa oynarim.

wow oyun 800mb olmus, artik baska zamana girerim : )

edit: ben AaroN bu arada.

abi hayırlı olsun askerdeydin diye duymuştum. wpp ben belki hatırlarsın. dönde serkan abide dönsün oyniyalım yeniden :)
  • Ooo bakıyorum bizim elemanlar yavaş yavaş kürkçü dükkanına geri dönüyorlar (Yanlış anlaşılma olmasın gırgır olsun diye yazdım)

Serkan ve Urfi siz dönerseniz ben de tekrardan başlarım. 20 küsür levellik bi elemanım var
  • ee beyler ne olursanız olun dönün :D

Neyse özlemişim oyunu ya birde benm şu geçen yaz oynadığım abimi bulabilsem...
  • Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım bir sorum olacak.Oyun sırasında atlayarak toğu çalıyıorlar veya kapıyorlar bunu nasıl yaptıklarını hala çözemedim. yardımcı olursanız çok makbule geçicek
  • @CapRice

Skill yada Freestyle'da bu skill satılıyor.Oradan alabilirsiniz.
  • @ Caprice : sanırım diving catchden bahsediyorsun. G'lerin skillerinden o. G lere özel bi skill. Rolling catch ve foot catch olarak 2 tane farklı şeklide var.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.