Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim arkadaşlar :) bu arada oyundaki nickim caprice eklerseniz beraber oynarız :)
  • Flood için üzgünüm

Ya bazen o kadar iyi yonuoyorum ki mvp oluyorm bazen hiç bi şur girmio :S :D neyse arkadaşlar bi ara birlikte oynayalm ya.
  • çooooooooooook iyi paylaşım olmuş
  • Başladık bizde ağırdan ağırdan bakalım
    Hatırlayanlar Hatırlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urfi

quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

a.s kardeşim. o zamanlar niyetliydik, derken işe başladık, zaman kalmıyo artık bilg başında oturmaya. aaron da askerliğini yapıyor. siz yine devam edin, belki bir gün tekrar döneriz eski günler hatırına.

hayirli olsun serkan kardesim.

askerligi de yedik, gittik geldik. 1-2 ay buralardayim, oyunu indiriyorum lag olmazsa oynarim.

wow oyun 800mb olmus, artik baska zamana girerim : )

edit: ben AaroN bu arada.

Selam :) Ben NoLamers hatırlarsınız :) birlikte oynardık baya :) oyuna dönmeyi düşünüyorsanız gelin :) türkler var baya zevkli oyunlar oynuyoruz :) bekleriz.

• umur ceoman sen miydin la :D eheh. neyse gelmek isteyene her zaman kapımız açık. serkan abi aron bekleriz hepinizi.
  • arkadaşlar dil problemini çözebilmiş deilim deli olucam yardım edebilcek var mı???
  • dilden kastın font mu dostum yani yazılar ilginç bi şekilde gözüküyor eğer oysa bi çözümü yok. ama kamera falan gözükmüyodu oysa başat>ayarlar>denetimasası>dilçubukları ordan ingiltere ve ingilizceyi mi ne seçiyodun.
  • iide kardeşim o problem olmadan oynayan çok kişi var onlar nasıl oynuyor hiç biri mi bi çare bulamıyor...
  • ahanda düzeldii :D
  • Benim 2 sorum var;

1- O yazılar nasıl düzeldi??

2- Unkown error alıp duruyorum oyun ortasında bunun çözümünü bilen birileri varmı??

Şimdiden teşekkürler..
  • bilmiyorum bulduğum her şeyi denedim abi rusça dediler rusça çevirdim doğu dilleri dediler onları çevirdim olmadı ertesi gün oyundan attı bi girdim düzelmiş ...
  • dostlar siteye girmiyor oyunada girmiyor problm bendemi acep...
  • Yazılar hala değişik bir dil hiç birşey anlamıyorum bunu düzeltmenin yolunu bir türlü bulamadım ne zaman düzelir bi bilgisi olan arkadaşlar varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 25 Haziran 2010; 18:23:31 >
  • Görüntüler çok hoş birde single olsa tam süper olacak
  • bu oyunu nereden indirebilirz ?
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda garip karakterler çıkıyor. Oyun ilk çıktığından beri bendenizin bulmuş olduğu yöntemi açıklıyorum. Olay şu, şimdi Windows XP Service Pack 2 cd'sini bilgisayara takıyoruz. Sonra Denetim Masası > Bölgesel Seçenekler > Bölge Dil seçenekleri > Diller > Doğu Asya dilleri dosyasaları yüklensin diyoruz.PC'ye reset atıyoruz ve sorun halloluyor. Hepinize iyi eğlenceler.
  • @bpuckethead : zaten var kardeşim oyun girdikten sonra singleplayer ve multi player diye 2 bölüm var. singlea tıklayıp vs mi neydi ordan 3x3 pcye karşı oynayabilirsin.
    @pislix :www.gamekiss.com ordan halledebilirsin.
  • @DH.Dogpro :arkadaş o yöntem herkezde çalşmıyor
  • arkadaşlar 1 bilgisayarda 2 oyun açmak mümkün mü
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.