Arkadaşlar bu arada bende bu oyunu oynuyorum pf yim. sabah bi c le maç yaptım adamıın orta sahadan salladığı herşey girdi kaldım mal gibi 60-26 yenildim :D :D
Beyler çok lag var mı hala ona göre belki indireceğim ?
quote:
Orijinalden alıntı: The Player
Beyler çok lag var mı hala ona göre belki indireceğim ?
Evet.
quote:
Orijinalden alıntı: focktor
Arkadaşlar bu arada bende bu oyunu oynuyorum pf yim. sabah bi c le maç yaptım adamıın orta sahadan salladığı herşey girdi kaldım mal gibi 60-26 yenildim :D :D
Muhtemelen hack vs. tarzı bir yazılım kullanıyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: @h@t
quote:
Orijinalden alıntı: focktor
Muhtemelen hack vs. tarzı bir yazılım kullanıyordur.
Kesinlike... Bu arada oyundaki ismim 009999 pf yim birlikte oynayalım...
arkadaşlar bana yardım edebilecek war mı ? ya ben karakter yaratamıyorum da :D ayarlıyorum boyu falan ama ondan sonra ne yapıcaz ? cevaplar için teşekkürler..
yokmu yardım edicek yaw ?
haLLettim ! :D bu arada nickim afyonluuu beraber oynayalım.
Merhabalar arkadaşlar oyuna yeni kaydoldum daha.
Oyundaki adım : jerycrimes Takım kurmak oyunu anlamak istiyorum. msn grubu var mı türklerin haberleşiriz
arkadaşlar ben oyunu yükledim ancak directx 2001 diye bir hata verdi yok mu bunun bir çözümü?
Arkadaşlar oyunda problemler yaşıyorum 2 gündür bağlanamama vs.sizde durum nedir?
yükledim oyunu unable to connect diyor , çıkıyor oyundan
Arkadaşlar oyunu kurdum. Creat Character yapıyorum. Pozisyon seçiyoruz ama sonraki adımda isim yazma bölümünde değişik karaktarde yazılar çıkıyor. Ve özel karater olduğunu söyleyip kabul etmiyor. Yardım.
upppp sorunları olan arkadaşlara bi yardım lütfen
Arkadaşlar 7 kb ile iniyor nedenini bilen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: ecm_s
Arkadaşlar oyunu kurdum. Creat Character yapıyorum. Pozisyon seçiyoruz ama sonraki adımda isim yazma bölümünde değişik karaktarde yazılar çıkıyor. Ve özel karater olduğunu söyleyip kabul etmiyor. Yardım.
Arkadaşlar bu sorun bende de var. Bi' çözümü yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: emrezafrak dil ayarı için şunu yapmanız yeterli++++ denetim masasına girin---tarih,saat,dil ve bolgesel seçenekler---sayı,tarih ve saatin biçimini değiştirin---karşınıza gelen ekranda üst tarafta türkçe seçili olan yeri ingilizce(abd) yapın---aynı ekranda en üstte sol tarafta gelişmişe tıklayın---şimdi ilkten bir xp cdsi takın ve ordaki türkçe seçili olan yeride ingilizce(abd) yapın ve uygula deyin sizden xp cdsinin takılı olduğu konumu sorucak.konumu orda belirttikten sonra tamam yapın ve bilgisayar yeniden başlasınmı sorusuna evet diyin.bilgisayar yeniden başladıktan sonra dil sorunu ortadan kalkmış olur :) umarım anlaşılır bir şekilde yazmışımdır
ALLAH RAZİ OLSUM EMRE KARDES SENDEN SAYENDE DUZELTIIM OYUNU ALLAH NE MURADIN VARSA VERSIN SUPERSIN HELAL OLSUN SANA
selamlar beyler tekrardan. Ben eskilerden Aaron yada Urfi iste, eskiler bilir.
Neyse Canada'ya geldim 3 ay once, dedim su oyuna bi goz atim. Macbook oldugu icin oyunu oynayamiyorum saka gibi dimi :)
Buraya kadar geldik oynayamirouz oyunu ya neyse.. Var mi oynayan, devam eden?
quote:
Orijinalden alıntı: Urfi selamlar beyler tekrardan. Ben eskilerden Aaron yada Urfi iste, eskiler bilir.
Neyse Canada'ya geldim 3 ay once, dedim su oyuna bi goz atim. Macbook oldugu icin oyunu oynayamiyorum saka gibi dimi :)
Buraya kadar geldik oynayamirouz oyunu ya neyse.. Var mi oynayan, devam eden?
ben devam diyorum cumartesi pazar açıyorum genelde oyunda büyük ilerleme var görevler falan var trophy veren suan 28 sf ve 21 pg var pg ye devam ediyorum ve şu aralar çok az lag var
Beyler Ben Oyunu İndirdim Yanlız Silmek Zorunda Kaldim Acayip Bi Lag Oluyor Bunun Bi Çözümü Var Mı Yada Türkler Belli Bir Odaya Mı Girmek Lazım Bi Yardımcı Olursaniz Oyun Çok Güzel Ama Lagdan Oynayamiyom