Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

Fssb2 den haber varmı bi ara çıkacaktı

Bu o işte.
  • Arkadaşlar ismim TheHero1 bu oyunu 1 aydır oynuyorum birçok çar kastım. Şu anda center 13 levelım. Oynamak isteyen pm atabilir.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende yeni başladım oyuna ve SG (Shooting Guard) olmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Bir tane 7 level normal Guardım var o sonradan mı dönüşecek yoksa benim mi dönüştürmem lazım ? Bana bir yardımcı olur musunuz ? şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu oyunu neredeyse 1 haftadan beri oynuyorum. Gerçekten güzel ve zevkli bir oyun. Ben size bir soru soracağım. Benim 7 level bir Guard'ım var. Ben SG (Shooting Guard) olmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Şimdiden sağ olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzay41

Merhaba arkadaşlar. Bende bu oyunu neredeyse 1 haftadan beri oynuyorum. Gerçekten güzel ve zevkli bir oyun. Ben size bir soru soracağım. Benim 7 level bir Guard'ım var. Ben SG (Shooting Guard) olmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Şimdiden sağ olun.

Level 15'e geldiğinde seçim yapmanı isteyecek zaten.
  • arada giriyorum oyuna yabancılara 2 3 atıp cikiyorum türk fazla bulamıyorum beli baslı isimler dışındaki buddy list silicem yeni arkadasları eklemek için Thebabutza nickm eklersiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thebabutza

arada giriyorum oyuna yabancılara 2 3 atıp cikiyorum türk fazla bulamıyorum beli baslı isimler dışındaki buddy list silicem yeni arkadasları eklemek için Thebabutza nickm eklersiniz :D

Ooo, efsane buradaymış.
  • Fornicras teşekkürler kardeşim.
  • hort yapayım yaşayan var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

hort yapayım yaşayan var mı :)

hala lag oluyo mu ?
  • Bende de SG var +30 olduğumu biliyorum fakat pek hatırlamıyorum en son 2010'da silmiştim oyunu lag olaylarına dayanamayıp. Tekrar hatırladım oyunu fakat hala lag devam ediyor mu ? Avrupa serverı açmayı akıl edebildiler mi?
  • Oynayan var mı hala?
  • oynayanlar alınmasın fakat şuana kadar oynadığım en b*kdan oyun botlara karşı oynuyorum vs. com hiç bir şekilde steal yapamıyorum veya yanımda birisi varken şut atamıyorum fakat biz onları 3 kisi karabole alıyoruz cok rahat şut atıyolar her dakkat topu çalıyolar biz dokunamıyoruz bile saçma sapan bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

oynayanlar alınmasın fakat şuana kadar oynadığım en b*kdan oyun botlara karşı oynuyorum vs. com hiç bir şekilde steal yapamıyorum veya yanımda birisi varken şut atamıyorum fakat biz onları 3 kisi karabole alıyoruz cok rahat şut atıyolar her dakkat topu çalıyolar biz dokunamıyoruz bile saçma sapan bir oyun

Oyunun bazı açıkları var bunları bilenler düşük level bile olsalar her atttıkları giriyor örneğin Kukgi.
    Bende bıraktım geçen yaz aşırı lag oluyordu. Gerçi lag geçmiş bile olsa geri geleceğimi sanmıyorum.
  • Bi hord da benden FSSB2 den haber varmı
  • Beyler oynayanlar varsa turnuva tarzı birşeyler yapsak güzel olmaz mı? :)
  • Haydi yaz geldi başlayın.

• 2 ci oyun çıkacakmı banamı öyle geliyo ??? izleyin dehşet bişey :)
  • Yaz geldi tekrar başladım beyler varmı oynayan
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.