Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkesde olan bir sorun galiba yazılar garip karakterlerle cıkıor +^&/(%( gibi bunun bir çozümü yokmu daha birde maça başlıyoruz 2 sn sora ben bir yazı cıkıyor ama ne oldugunu anlamıyorum cunku +%&/()= gibi yazıyor ve oyundan atıyor problem acaba bendenmi kaynaklanıyor?
  • Doğu asya dil paketini yüklemen gerekiyor.
  • beyler selam,

oyun lagsız ve legal bir şekilde ülkemizden oynanabiliyorsa yüklicem tekrardan. İlk oyunda başlarda ben de oynuyordum (tabi o zamanlar lagdan geçilmiyordu ve türkiye yasaklı ip listesindeydi) sonraları sıkılıp bırakmıştım.
    Linkleri ve dil paketi için yapılması gerekenleri biri anlatabilirse sevinirim.
  • yhaw ben dil sorununu hallettim ama yeni bir maça başlıyoruz başladıktan 2sn sora bir yazı çıkıyor yazı room master hack kullanıyor anlamında bi yazı ve oyundan atıyor bu neden kaynaklanıyor??
  • dil ayarı için şunu yapmanız yeterli++++ denetim masasına girin---tarih,saat,dil ve bolgesel seçenekler---sayı,tarih ve saatin biçimini değiştirin---karşınıza gelen ekranda üst tarafta türkçe seçili olan yeri ingilizce(abd) yapın---aynı ekranda en üstte sol tarafta gelişmişe tıklayın---şimdi ilkten bir xp cdsi takın ve ordaki türkçe seçili olan yeride ingilizce(abd) yapın ve uygula deyin sizden xp cdsinin takılı olduğu konumu sorucak.konumu orda belirttikten sonra tamam yapın ve bilgisayar yeniden başlasınmı sorusuna evet diyin.bilgisayar yeniden başladıktan sonra dil sorunu ortadan kalkmış olur :) umarım anlaşılır bir şekilde yazmışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

yhaw ben dil sorununu hallettim ama yeni bir maça başlıyoruz başladıktan 2sn sora bir yazı çıkıyor yazı room master hack kullanıyor anlamında bi yazı ve oyundan atıyor bu neden kaynaklanıyor??

Eğer host olmassa öyle diyor. Host olması lazım. Host olmadığı zaman çok lag oluyor ayrıca.

Oyundaki ismim: Lightings (8Lv. G)
  • saol

benim nickde:SL1PKN0T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 2 Ocak 2010; 20:01:18 >
  • oynayan arkadaşlar var mı ben bi ara oynuyordum bıraktım şimdi tekrar başlıyacağım
  • Ben oynuyorum. SuperBSG 13 Lv. şuan.
  • merhaba bende oynayalı 1 hafta oldu ilk önce forwad hesap aldım 5 LvL oldu bıraktım şimdi guard kasıyorum oda 5 LvL adım Dostt gören ekLerse sevinirim öğlenleri on oLuyorum oda kurarsanız geLirim oyunu çok beyendim :)))
  • Bende indiriyorum su anda arkadaşlar hadi bakalm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

İndirmeye başladım.İnşallah güzel oyundur

+1
  • arkadaşlar ben 8 LvL oldum nick'im dostt msn adresinizide ekledim ama bi sorum olucak clup nedir yada nasıl kurulur bi açıklarsanız sevinirim.
  • 11 LvL oLdum :)
  • bugün arkadasım ile kimse yokken yan karakter olan charlarımız kasmak istedik ama 1 mac sonra bizi kikledin ne iş :D
  • oyunu indirdim.kuruyorum şu anda.pg olcam.toplanıp bi maç falan yapsak ya
  • Grafikler biraz daha iyi olabilirdi aslında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

oyunu indirdim.kuruyorum şu anda.pg olcam.toplanıp bi maç falan yapsak ya

oyunda farklı odalar mevcut her lwla göre yani 1 lwldan baslayip önce 1-7 daha sonra 8-15 odalarında maclarla kasmalısınız

15 den sonra F ve G ler kendi aralarında ayrılıyor isteidğiniz mevkiyi secip majore giriş yapiyorsunuz
    bugün de yapılan update ile major odasıda bölündü
    16-27
    28-45 olmak üzere
  • Bende bıraktım çok lag olmaya başladı fsb2 çıkıcak diyorlardı bi ara youtubede videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=ycCZFjoCDqw vardı ama çıkmadı bilgisi olan varmı ben araştırdım ama pek bişey bulamadım ?
  • bende dil rusça nasıl değiştirebilirim
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.