Üye oldum nick fbfurkyfb kayıt alırsanız sevinirim
Arkadaşlar şu saat itibari ile gCash almış bulunuyorum daha öncede alan arkadaşlarımız vardı.Almak isteyenlerin korkmalarına da gerek yok gayet güvenilir bir sistem.Bu arada ben dimn3dlor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebabutza -- 29 Haziran 2009; 23:13:55 >
Dostlarım bütün forumu hatim etmeme ragmen şu benim sorunuma bir yanıt bulamadım anlatanlar ya çok terimsel anlatmış yada benim karşılaştıgım sorunla karşılaşan hiç yok maşallah benim karşılaştıgım sorunlar sunlar öncelikle masaüstündeki kısayollardan 2 side çalışmıyor ne launcher nede freestyle kısayolu daha sonra oyunun kendi dosyası içindeki launcherda çalışmıyor ancak freestyle exe çalışıyor oyun yükleniyor fakat 100'de 90'da Şu hatayı veriyor
Dolayısıyla bu hatadan sonrada Ok desem oyundan atıyor X'e bassamda Atıyor Ne yapmalıyım sinirden çıldırmak üzereyim Terimsel degilde Kolay anlatımlı bir şekilde şu sorunuma bir çare anlatabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim kardeşlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mushes -- 30 Haziran 2009; 2:48:12 >
babutza tarz değistirimisin güzel olmus
mushes o sorun internet bağlantısı olmadığında çıkar ama normal kısayolundan çalısmıyosa setupdan olabilir sitedenmi indirdin yoksa baska uploaddanmı ?
Şimdi kayıt oldum update ediyorum bende başlicam az sonra
yeni başladım güzel oyunmuş karakterin saçı giysiyi felan nasıl değiştirecez paralımı onların hepsi?
baydı oyun malesef
mevkiler hakkında bilgi verebilecek varmı forvet açtım adam bana guardı tutturuyor forvet potaya yakın oynamazmı her mevki hakkında bilgi verebilirmisiniz?
şöyle
C Center pivot yani pota altı oynar reb alır
F Forward 2 pointer olarak oynar 15 LwL pro olduunda SF seçerse 3pt side gelişir 3pt de atabilir
G Guard 3 pointer oalrak oynar 15 lwl pro olduktan sonra sg veya Pg olabilir
SG 3 pointer dır 3lük atar 3lükleri cok gelişmiştir PG playmaker oyunkurma görevini üstlenir asist yapar sayı yapmasına grek yoktur
Mevkiler belli başlı böyle
sana G yi tutturmasıda çeşitli sebeplerden olmustur yani o sorun olmnaz 2g vardır birini o birini sen alırsın veya o diğer adamı tutarken G yi sen tut demiş olabilir yani o fark etmez
beyler bu oyunca acayip lag var acaba bu lagi gidermenin yollari varmi :?
Türkler arasında yaparsan maçları lag sorununu bir nebze azaltırsın yabancılarlar özellikle amerikalı oyuncularla lag çok oluyo
ßeyler Elinde Eski Fssb ' nin [ Sounds ] Klösörü Olan Litfen Uploadlayabilirmi..?
Beni de ekle BlessSpell 15Lvl C
slm gençlik ben kuzi 1,5aydır yoktum 1 ağustosta dönüyom kaçlvl oldunuz?