Şimdi Ara

FreeStyle Street Basketball (Fan Klübü) (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
8
Favori
153.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

orjinalinden alıntı : Mehmet.Fatih

Dostum Peki Oyun ne zaman açilcakmiş.bU arada sende oyunu halka oynuyorsun herelde.Nickin nedir_?

AmonPG

şuan sorun var arkadaşlar bnde a hacking tool has been detected diye hata veriyor foruma baktım en kısa zamanda düzeltceklerini söylüyor gm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 24 Haziran 2009; 14:31:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

quote:

orjinalinden alıntı : Mehmet.Fatih

Dostum Peki Oyun ne zaman açilcakmiş.bU arada sende oyunu halka oynuyorsun herelde.Nickin nedir_?

AmonPG

şuan sorun var arkadaşlar bnde a hacking tool has been detected diye hata veriyor foruma baktım en kısa zamanda düzeltceklerini söylüyor gm

Bende de var tırstım yav:) maç yaparken kayıyodu dedim gitti

• bnde az önce oyundaydım bn ve takım arkadaşım acayip kayıyordu slide yani oyundan cıkıp yeniden girmeyi denediğimde a hacking tool has been detected hatasını vermeye basladı
  • Oyun Acil Bakıma Alındı...
  • bende giremedm yaa
  • saat 16:40 / 17. civarları tekrar açılacakmış 2 saat daha yok yani :S
  • Bendede bir problem vardı foruma yazdım bakalım inş çözülür.buradada çözümünü bilen varsa söylerse sevinirim.
    yazı yazdığımda garip karakterler çıkıyor mesela !'!+'+'!+%()/(&)!/()(/+(%/( gibi ama enter a basınca gerçekten yazdığım şey mesaj olarak gidiyor karşıdaki kişilere.
    çözümünü bilen var mı acaba?
    dün akşam böyle bir problemim yoktu.bu son update'ten sonra oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

Bendede bir problem vardı foruma yazdım bakalım inş çözülür.buradada çözümünü bilen varsa söylerse sevinirim.
    yazı yazdığımda garip karakterler çıkıyor mesela !'!+'+'!+%()/(&)!/()(/+(%/( gibi ama enter a basınca gerçekten yazdığım şey mesaj olarak gidiyor karşıdaki kişilere.

evet az önce aynısı bndede oldu yani herkesde oldu sanırım çünkü kime sorduysam onlardada öyleydi xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzmynnTR

quote:

Orjinalden alıntı: vuque

Bendede bir problem vardı foruma yazdım bakalım inş çözülür.buradada çözümünü bilen varsa söylerse sevinirim.

evet az önce aynısı bndede oldu yani herkesde oldu sanırım çünkü kime sorduysam onlardada öyleydi xD

bir arkadaşıma sordum onda bir problem yoktu.
    neyse resmi foruma konu açtım link i koyayım.
    http://www.gamekiss.com/link/25191024832
    Buraya sizlerde bu problemi yaşadığınızı belirtirseniz ciddiye alıp ilgilenirler diye düşünüyorum...
    bu verdiğim link'teki mesajın altına "Me too.I have this problem like this guy.pls help us." yazarsanız sanırım bizimle ilgilenirler...

• oyun geldi arkadaşlar ben girdim şuanda ama kimse yok xD
  • YAZILAR HALA DÜZELMEDİ BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  • Arkadaşlar 7 lwl oldum ama 1 - 6 lwl arasına giremiyorun nasıl girebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet.Kemal

Arkadaşlar 7 lwl oldum ama 1 - 6 lwl arasına giremiyorun nasıl girebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.

7-15 den devam ediceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet.Kemal

Arkadaşlar 7 lwl oldum ama 1 - 6 lwl arasına giremiyorun nasıl girebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.

7-15 den devam ediceksin

Ama ben 1-6 arasında 10 lvllere 15 lvvler görüyordum
  • oyunun içine etmişler full lag resmen
  • Oyunda çok kayıyo yav oynanmıyo herkesde olmuyo bazılarında oluyor
  • o kaymalar lag yüzünden değil arkadaşlar oyunda problem var bazılarında bunlardan biride benim bazen koşarken pas geldiğinde ister istemez kayıosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

oyunun içine etmişler full lag resmen

inşallah yakın zamanda düzeltireler...

Ayrıca 1-6 lvlliklerin oraya girmenin bir yolu yok mu?7 lvlim
  • glitchte yapılmıyor herhalde.ben yapamadım yani.cancel denmiyor
  • böyle bi siteye para harcıyacaklarına bnağlantı hızlarını 2 mbit e çıkarsa<lar ya.Ne salak bi zihniyet
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.