teşekkürler @h@t en kısa zamanda indireyim oyunu,birde türk serverlar mevcutmu acaba yoksa hep yabancımı.
quote:
Orjinalden alıntı: metot17
teşekkürler @h@t en kısa zamanda indireyim oyunu,birde türk serverlar mevcutmu acaba yoksa hep yabancımı.
Rica ederim.3:3 Turkey adlı server bulunmakta fakat genelde boş oluyor.Herkes 3:3 Global serverında oynuyor.Bu serverda bolca Türklerin kurduğu oda görebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: @h@t
quote:
Orjinalden alıntı: GoRkEm015
Arkadaşlar çıldırma noktasındayım yardım lütfen . Oyuna giriyorum A hacking tool has been detected tarzında bişiler çıkıyo oyun hata raporu veriyo sorun nedir ?
Program Files>GameKiss>FreeStyle>HackShiled
HSUpdate adlı dosyayı görüceksin.Onu çalıştır.Update edicektir.
Saol ahat ama işe yaramıyor oyuna giriyor sürekli aynısı ..
İmesh LimeWire gibi müzik indirme programlarıda bazen böyle sorunlara yol açabiliyor Virüs programlarını kapamayı dene
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamteam
İmesh LimeWire gibi müzik indirme programlarıda bazen böyle sorunlara yol açabiliyor Virüs programlarını kapamayı dene
virüs Enable da Firewill kapalı lime wire vb kapalı durumda daha ne yapabilirim ? xS
Sitesinden yetkililere mail atmakdan baska bisey öneremicem
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamteam
Sitesinden yetkililere mail atmakdan baska bisey öneremicem
Ya o kadar detaylı bişi olduunu sanmıyorum niye tek bende olsun ki o zaman küçük bi ayrıntı var ama ne bilmiyorum @hat bilirsin sen ya hadi :D
Virüs programını kapat HSUpdate'i öyle dene.Bende virüs programı açıkken update etmiyordu.
quote:
Virüs programını kapat HSUpdate'i öyle dene.Bende virüs programı açıkken update etmiyordu.
Değişiklik yok Msn Pm atarsan ordan konuşabilirmiyiz ?
Msn kullanmıyorum.Aklıma başka bir şeyde gelmiyor malesef.
quote:
Msn kullanmıyorum.Aklıma başka bir şeyde gelmiyor malesef.
Peki Herşey İçin Teşekkürler bi çözüm bulursam aynı dertten yananlar için paylaşırım Hayırlı Akşamlar
Çözdüm sorunu Arkadaşlar Yerimde Duramıyorum şuan Hackshield dosyasının içindeki siliyoruz oyunu exe den açıyoruz start dediğimizde some files deleted tarzı bişi çıkıyo onları indiriyo kendiliğinden ve oyun açılıyo ö.m la daha detaylı anlatırım yapamayanlar için
kardeslerim oyuan girdim bende ama oynuyamiyorum karakteri hareket ettiremiyorum kamera acisini degistirme tutsundan baska hic bi tus calismiyo oyundayken
hangi levele kaç exp. ile ulaşacağınıza burdan bakabilirsiniz.
beyler şuan client i indiriyorum. üyelikte aldım ama bazı sorunlar oluyor galilba oyuna girerken şimdiden öğreneyim de çareler hazır olsun. ne gibi hatalar ve çözümlerini bekliyorum.
ßLdr oYun bndede var ama rusça nası ing. yapcam?
s.a ben oyunu indirdm ama rusça çıKtı nasıl inqilizceye çevircem
quote:
Orjinalden alıntı: blackanqel35
s.a ben oyunu indirdm ama rusça çıKtı nasıl inqilizceye çevircem
Arkadaşlar ben oyunu yükledim. Hackshield updateini falan da yaptım fakat starta tıkladığım anda Directx error 2001 diye bi hata veriyor. Oyunun sitesinden directx 9.0c yi yükledim kurdum fakat durum aynı. Ne yapabilirim ?
quote:
Orjinalden alıntı: Hannibal.Lecter
Arkadaşlar ben oyunu yükledim. Hackshield updateini falan da yaptım fakat starta tıkladığım anda Directx error 2001 diye bi hata veriyor. Oyunun sitesinden directx 9.0c yi yükledim kurdum fakat durum aynı. Ne yapabilirim ?
Microsoft'un sitesinden en güncel DirectX'i indirip öyle deneyin.