Şimdi Ara

Freeware baskılı devre programı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basit öğrenci devresi yapmak için, eğitim amaçlı kullanılacak, freeware ya da birkaç devre yapmaya izin veren sınırlı kullanımı olan bir program var mı? Adres verebilirmisiniz?
    Burası yeri değilse e-mailimi veriyorum: acoskan@ziraat.sdu.edu.tr
    Teşekkürler,
    Ali

• Endişeniz olmasın burası tam yeri.

Evet var. DipTrace.
    DipTrace freeware sürümü var. Kısıtlaması: 250pine kadar müsade ediyor, Gerber, DXF formatlarına ihraç edemezsiniz. Onun dışında bir kısıtlama yok, zaman sınırlaması yok. Ve de %100 türkçe
    Programı www.diptrace.com/tr den indirebilirsiniz. Türkçe dil paketini de kurarak programı tamemen türkçe yapabilirsiniz. Ayrıca bu sitede programın kullanımını anlatan türkçe kullanım kılavuzu da var (150 sayfa)
    Kullanımı son derece kolay, arayüzü sade ve kullanışlı. Otomatik çizimi var. Tam aradığınız program olduğunu düşünüyorum.
    Mesela aşağıdaki devre freeware sürümünde hazırlanabilir. (Led göstergeli termometre, ker led 1 derece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimci -- 5 Haziran 2006; 11:41:52 >

• eagle freeware sürümü var bazı kısıtlamalarla izin veriyor istersen onu kullanabilirsinwww.cadsoft.de adresinden inirebilirsin
  • birde böyle bişey var.
    Edison adında sade bir program. Freeware sürüm, yalnız komplike devreler kurmaya izin vermiyor.
    http://www.designsoftware.com
  • Herkese teşekkürler.

Eski üniversitemdeki bir arkadaştan eagle ve keyini aldım ama içinde MOC3020 yoktu, freware olanını öneriniz doğrultusunda kurdum, onda parça var. 10 cmx10 cm pertinaksa müsade ediyor, bu şekliyle işimi görüyor. Eskisinin keyini yüklemeyi denedim ama kayıt yaptıklarımı açmaz oldu. Şimdilik bu işimi görüyor.
    Diğer yandan Diptrace programını Türkçe olması nedeniyle onu da deniyorum. Bir arkadaş proteus'u önerdi, yükledim ama kullanmayı beceremedim. Ancak şimdilik verdiğiniz bilgiler bana fazlasıyla yardımcı oldu.
    Tekrar teşekkür ederim.
    Ali
  • ben ares derim kırıldı zaten o nette biraz arastırırsan bulursun
  • Pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: acoskan

Basit öğrenci devresi yapmak için, eğitim amaçlı kullanılacak, freeware ya da birkaç devre yapmaya izin veren sınırlı kullanımı olan bir program var mı? Adres verebilirmisiniz?
    Burası yeri değilse e-mailimi veriyorum: acoskan@ziraat.sdu.edu.tr
    Teşekkürler,
    Ali

ya arkadaş adam freeware diyo siz diyosunuz yok bilmemkaç pine kadar yok öyle yok böyle
    www.pad2pad.com adresinden 1.6 sürümünü kullan.gerber desteği falan yok ama çok hızlı bi program.acele işlerimi bunla yapıyorum.arasıra kilitlensede çizimlerin silinmiyor merak etme.hee bide program tam olarak freeware dir.bu programla ilgili bi sorununuz olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.