Şimdi Ara

> Sıcak Silikon TABANCASI Önerisi <

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
38.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkdaşlar ara ara lazım olduğu için 10 tlye a101den sıcak silikon aldım 2. kullanımda patladı. sigortalar attı vs.

30-40 tl'lik kaliteli bir tabancası almak istiyorum. önereceğiniz marka ve model varmıdır acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sıcak Silikon Tabancası Tavsiyesi

Silikon tabancaları, çeşitli ev onarım, hobi ve sanat projeleri için çok yönlü aletlerdir. İster bir tesisatçı, ister bir DIY meraklısı olun, doğru sıcak silikon tabancasını seçmek önemlidir. İşte göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler:

Güç: Sıcak silikon tabancaları genellikle 10 ila 40 watt arasında değişen güç seviyelerinde gelir. Daha yüksek watt değerine sahip tabancalar, daha kalın ve yapışkan silikonu daha hızlı ısıtır.

Isınma Süresi: Hızlı ısınma süreleri, projelerinizi verimli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Bir silikon tabancası genellikle birkaç dakika içinde ısınır.

Kullanım Kolaylığı: Silikon tabancanın rahat bir tutuşa ve tetiğe sahip olması, uzun süreli kullanım için önemlidir.

Silikon Çubuk Boyutu: Silikon tabancaları, farklı çaplarda silikon çubuklar alır. Projenize uygun boyutu seçtiğinizden emin olun.

Tavsiye Edilen Silikon Tabancaları:

• Maksimum Performans için: 40 watt veya daha yüksek güçte bir silikon tabancası düşünün.
    • Orta Dereceli Kullanım için: 20-30 watt aralığındaki bir silikon tabancası iyi bir seçimdir.
    • Hafif Kullanım için: 10-15 watt'lık bir silikon tabancası çoğu küçük proje için yeterlidir.

Ek İpuçları:

• Silikon tabancanızı her kullanımdan sonra temizleyin.
    • Silikon çubukları serin ve kuru bir yerde saklayın.
    • Kullanılmadığında sıcak silikon tabancanızı fişten çekin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz daha pahalı ama dremel in var onu alabilirsiniz. Bir de

Proxxon un var uzun süre dayandığını gördüğüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cartel diye bir marka var Türk malı tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum

• ekrem54 E kullanıcısına yanıt
    Dremeli gördğm 50 60 tl arası değişiyor sanırım kaliteli ürün

• 60 watt aşağısını alma . silikonun su gibi akması gerek sağlıklı yapışması için . gerisi hikaye .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Haklısın bazılarında katı gibi akıyor bi oynuyorum kopuyor hemen

• GittiGidiyor
    Einhell Pro 72W Sıcak Silikon Tabancası 3 Adet Slikon Mum Çubuk BTG200 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/einhell-pro-72w-sicak-silikon-tabancasi-3-adet-slikon-mum-cubuk-btg200-264600670

Bu modele nediyorsunuz dostlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Henkel silikon kullanın , adı sanı bilinmeyen silikonlar israf olabiliyor.
    tanınmış marka .olabilir tabiki
    Hocam bence bu ürün kullanılabilinir. Aldıysanız hayırlı olsun
  • PinkOmega kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı model koduyla 26 tlyede var 40 a da var kafam karıştı açıkçası

Hocam bir fark vardır illaki iyice bir karşılaştır. 14 tl fazla olsun için rahat olsun bence
  • gg sonuçta her şey çıkabilir
  • PinkOmega kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun

• 29tr 2 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum Cartell marka. Sağlam hâlâ. Silikonlar da burada bi yerden alıyorum bul-max yazıyor üstünde,eritmeden evvel hafif mavimsi.Baya kaliteli,kırılmıyor yapışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum Cartell marka. Sağlam hâlâ. Silikonlar da burada bi yerden alıyorum bul-max yazıyor üstünde,eritmeden evvel hafif mavimsi.Baya kaliteli,kırılmıyor yapışıyor.
    merhaba. silikon içinde sıkışıp kalıyor mu? bakımı nasıl oluyor.

• Arkadaşlar bosch pkp18 aldım memnunum 1 senedir ara ara kullanıyorum öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Hiç bakım istediğini hissetmedim Ama bu sene içinde 1 kez tıkandı neden olduysa, dandik silikon kullanmak zorunda kalmıştım belki onunla alakalıdır. Az akıyodu ucundan, sonra bi' tığ soktum açıldı öyle devam ediyor İlk kez bu sıkıntıyı yaşadım.
    Konu hortlanacak ama
    Biraz piyasada araştırdım en iyisi bosch pkp18 200wat oldugu için silikon boştayken ucunda akma olmuyormuş siz kullanırken akma oldumu hiç?

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Evet bosvh cok güzel ilk başta akıyor alet ısınırken sonra olmuyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.