Şimdi Ara

Frekans Listesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
24
Favori
65.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkPowerKing

FB TV HD Yayın İçin Gün Sayıyor

Fenerbahçe Televizyonu izleyicilerinin heyecanla beklediği HD formattaki yayını için geri sayım sürüyor. 3 bin metre kare alanda tamamen yenilenecek stüdyolar ve teknik altyapısıyla Fenerbahçe Televizyonu'nun yayınları çok yakında "High Definition" kalitesiyle izlenebilecek.

2004 yılında Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun vizyonuyla Türkiye'nin İlk Spor Kulübü Televizyonu olarak kurulan Fenerbahçe Televizyonu her gün daha ileriye, daha da mükemmele doğru olan yayıncılık ilkesini gerçekleştirdiği yeniliklerle sürdürüyor.

FB TV, yakın zamanda Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi içindeki yeni yerine taşınacak ve yayın hayatına yaklaşık 3 bin metre kare alanda yeni dekorlar, yeni stüdyolar, yeni çalışma alanları ve tamamen yenilecek teknik altyapısıyla HD olarak devam edecek.

Yeni teknoloji ve HD yayına geçilmesiyle birlikte çok daha iyi görüntü kalitesine ulaşacak olan Fenerbahçe Televizyonu 1080 piksel çözünürlükle izlenebilecek.

Fenerbahçe Televizyonu için yeni alanda sarı ve lacivert adında iki adet stüdyo yapılıyor. "Sarı stüdyo", 165 metrekare üzerine kuruldu. Bu stüdyoda 4 farklı dekor yer alıyor. "Lacivert stüdyo." ise 265 metrekare üzerine kuruldu ve 6 farklı dekor bünyesinde barındırıyor.

Stüdyolarda 32 metrekarelik led monitörler yer alacak. 2.5 milimetre kalınlığında olacak bu monitörler Türkiye'de kullanılan en ince monitör modeli. Ayrıca stüdyolarda yer alan ışık ve ekran sistemlerinin hepsi en üst düzey teknolojiye sahip.

Fenerbahçe TV ile birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü’nün diğer medya organları; Radyo Fenerbahçe, Fenerbahçe Dergisi, sosyal medya ve iletişim departmanları da aynı alandaki yeni ofislerine taşınacak.

Bu kapsamda Türkiye'nin ilk karasal yayınını yapan kulüp radyosu Radyo Fenerbahçe’de yepyeni imkanlara kavuşacak. Geçtiğimiz günlerde "Türkiye'nin En İyi Spor Radyosu" ödülünü alan Radyo Fenerbahçe de yeni stüdyolarına kavuşacak.

Kaynak : fenerbahce.org

4 Gözle Sabırsızlıkla Bekliyorum

• Fenerbahçe TV 2016 - 2017 sezonu ile birlikte HD yayına başlayacakmış. İlk kez bir kulüp kanalı HD yayına geçecek. Fenerbahçe arkadaşlara hayırlı olsun.
  • dünya 4K'ya geçerken HD'yi anca yeni geçenler olması komik oluyor... 1080p yayın yapsınlarda kalite olsun...
  • Konunun ilk mesajı güncellenmiş ve içerik zenginleştirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

dünya 4K'ya geçerken HD'yi anca yeni geçenler olması komik oluyor... 1080p yayın yapsınlarda kalite olsun...

Şuan "şifresiz HD" yayın yapan kanal sayısı olarak Türkiye zirvede.

4K dedin ama her ülkenin şifresiz 4K yayın yapan kanal sayısı 3'ü 5'i geçmez. O da her ülkede yok. Almanların bile kaç tane şifresiz 4K yayını var, söyle. O yüzden abartmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili Arkadaşlar Konu dışı olacak özür dilerim; Bu Muhterem! TRT TRT HD yi 4K yayın yapmak için kötü yola düşürdü. Ben Criminal dizisi için (ki hemen hergün vardı) izlerdim. Bu dizi TRT De başka hangi kanal yayınlıyor. TRT nin haftalık tüm yayın akışını tarıyorum maalesef bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkun01

Sevgili Arkadaşlar Konu dışı olacak özür dilerim; Bu Muhterem! TRT TRT HD yi 4K yayın yapmak için kötü yola düşürdü. Ben Criminal dizisi için (ki hemen hergün vardı) izlerdim. Bu dizi TRT De başka hangi kanal yayınlıyor. TRT nin haftalık tüm yayın akışını tarıyorum maalesef bulamadım.

İnternette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifresiz (hd olmasına gerek yok) olarak türkçe dublajlı gençlik dizileri yayınlayan tv kanalı biliyormusunuz?
    Eskiden disney channel vardı ancak şimdi çizgi film yayınlıyor sadece.
  • Konu girişindeki listede EUROSTAR HD görünmüyor. EUROSTAR HD de yayında değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

onun için tp vardı onu aratınca ekleme yapıyordu... uydu forumunda yazmışlardır...
    11844mhz V 2222 + 11747 H 27500 ile ara bak neler çıkacak...

videosu bile var...

Hotbird ü mükerrer kanal çıkmayacak şekilde nasıl tararız arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumq

Konu girişindeki listede EUROSTAR HD görünmüyor. EUROSTAR HD de yayında değil mi?

Türksat listesinde çıkmıyor. Ayrıca liste dışında uydu alıcıda şebeke tarama yapıp kontrol ediyorum şebeke aramada da çıkmıyor. Eğer sizde çıkıyorsa ve frekansı varsa konuya ekleyebilirim. Kanal 3 Mart 2016'da Avrupa için test yayınına başlamış, frekans olarak 10962 H 16666 görünüyor ancak bunu doğrulayamadığım için eklemiyorum.

https://www.turksat.com.tr/UyduFrekans/list.php?f=hd&t=none

• Şu an işyerindeyim akşam evde bakar yarın burada teyit ederim hocam.
  • quote:

Şu an işyerindeyim akşam evde bakar yarın burada teyit ederim hocam.

Teşekkür ederim. Avrupa kapsamlı yayın yaptığı için bende çıkmıyor olabilir. Türksat'ın resmi listesinde de bulunmuyor ama yayın varsa ve başka arkadaşlarda teyit edebiliyorsa ilk sayfayı değiştirebilirim. Sizden haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Şu an işyerindeyim akşam evde bakar yarın burada teyit ederim hocam.

Teşekkür ederim. Avrupa kapsamlı yayın yaptığı için bende çıkmıyor olabilir. Türksat'ın resmi listesinde de bulunmuyor ama yayın varsa ve başka arkadaşlarda teyit edebiliyorsa ilk sayfayı değiştirebilirim. Sizden haber bekliyorum.

Hocam sende neden çıkmıyor, nerede yaşıyorsun.
  • Ramazan tv hd tivibu test yayını
  • quote:

İstanbul'da yaşıyorum. 1 saat kadar önce tekrar denedim ve şebeke tarattım ama yine çıkmadı. Eurostar SD var ama HD yok. Frekansı elle girdim ama yine çıkmadı. Bunun üzerine bir üst bir alt sembol oranını denedim ve 10962 H 16666'da değil 10962 H 16665 manuel taramada HD yayında çıktı.

Ana sayfaya 10962 H 16666 frekansını ekleyeceğim ancak birkaç arkadaştan daha teyit rica ediyorum. Türksat resmi HD kanal listesine de bu kanalı eklemiyor, eğer herkeste kanal sorunsuz çekilde çıkıyorsa o zaman ekleme yapacağım.

10962 H 16665
    10962 H 16666
    10962 H 16667

Sizde bunların hangisinde yayın alınıyor ve hangisinde en yüksek sinyal kalitesi var. Ona göre ana sayfaya onu ekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Ramazan tv hd tivibu test yayını

Teşekkürler.

RAMAZAN TV HD ve SD yayınla test yayını yapıyor.

Frekans : 11880
    Polarizasyon : Yatay - H
    Sembol Oranı : 20000
    Fec : 2/3
  • albati kullanıcısına yanıt
    teledünyada viasat history 720p yayın yapıyormuş... turksatta şifreli mi değil mi bilemem tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

İstanbul'da yaşıyorum. 1 saat kadar önce tekrar denedim ve şebeke tarattım ama yine çıkmadı. Eurostar SD var ama HD yok. Frekansı elle girdim ama yine çıkmadı. Bunun üzerine bir üst bir alt sembol oranını denedim ve 10962 H 16666'da değil 10962 H 16665 manuel taramada HD yayında çıktı.

Ana sayfaya 10962 H 16666 frekansını ekleyeceğim ancak birkaç arkadaştan daha teyit rica ediyorum. Türksat resmi HD kanal listesine de bu kanalı eklemiyor, eğer herkeste kanal sorunsuz çekilde çıkıyorsa o zaman ekleme yapacağım.

10962 H 16665
    10962 H 16666
    10962 H 16667

Sizde bunların hangisinde yayın alınıyor ve hangisinde en yüksek sinyal kalitesi var. Ona göre ana sayfaya onu ekleyeceğim.

Bende türksat resmi listesindeki gibi 10962 H 16666 değerleriyle çıkıyor.

• Bir de uydu sitelerinde TRT4K 1 Haziran'dan itibaren yeni frekansta yayında, Turksat 42 °E 12.525 H SR:12500 HEVC Dolby Digital+ şeklinde duyurular var ama bu frekansta henüz sinyal yok, eski frekans yayını hala devam ediyor, teyit eder misiniz bu bilgiyi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.