Şimdi Ara

Frekans Listesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
24
Favori
65.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hm. peki hocam . peki sd kanallar biz 520 p yazıyor ?. 720 p olması gerekmiyormuydu ?
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    SD çözünürlüğü 576i~480i( NTSC içinmiş... ) 720i~1080i HD ve Full HD... SD içinhttps://tr.wikipedia.org/wiki/Standart_%C3%A7%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCrl%C3%BCkl%C3%BC_televizyon 480i sadece NTSC içinmiş biz hiç görmedik...
  • Aslında bu yayında isteyen ücret ödeyip discoları izlese iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony 55w807 andorid tv kullanıyorum. Servis kurulum yaparken kendi kanal listesini attı. Ancak kanal d Star CNN türk gibi kanallar kanal listesinde hd yazmasına rağmen hd olmadığını farkettim bu tv kullanan bu kanalların hd yayınlarını nasıl bulacağımı anlatabilir mi

• espesito kullanıcısına yanıt
    An konuda verilen frekansları manuel olarak uydudan aratırsanız hd kanallar gelecektir.

• Otomatik frekansta tivibuspor kanalı çıkmıyor. Normalde olması lazım yoksa benim ayarlarda mi sıkıntı var?

Hallettim. 11853 -25000 Yatay (h) 2/3 frekansından kanallar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 21 Ağustos 2016; 12:53:54 >
  • 24 TV henüz 4.3 yayına devam ediyor oysa kardeş kanalı 360 TV 16.9 yayın yapıyor. Bi ara iki kanal birleşecek deniliyordu bu sebepten iki kanal HD yayına geçmiyor olabilir mi? Birleşecek derken Haber merkezleri birleşiyor olabilir mı?

• BJK TV de HD yayına geçecekmiş.

Devletin el koyduğu FETÖ destekçisi Kanaltürk televizyonunun HD ekipmanlarını satın alacaklarmış.

Ayrıca BJK TV, önümüzdeki dönemde Vodafone Arena'ya taşıyıp yeni stüdyolarında HD yayınla Beşiktaş taraftarlarıyla buluşacak.

• TV360, Kanal 24, TGRT Haber, TLC, TvEm, Flash TV, Akit TV vb. Kanallar neden HD ye geçmiyor. Neyi bekliyorlar anlamıyorum. 5A yı bekliyorlarmı. Daha 5A ya dört sene var.

• Televizyonda HD yayın yapan kanallara HD Kanal Frekanslar link'inden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliann34

24 TV henüz 4.3 yayına devam ediyor oysa kardeş kanalı 360 TV 16.9 yayın yapıyor. Bi ara iki kanal birleşecek deniliyordu bu sebepten iki kanal HD yayına geçmiyor olabilir mi? Birleşecek derken Haber merkezleri birleşiyor olabilir mı?

Birisi haber kanalı, diğeri normal film ya da eski dizileri yayınlayan bir kanal. Hatta 360 TV 2 yıl öncesine kadar haber kanalıydı, sonrasında ES Medya normal kanala çevirdi. Birleşeceklerini sanmıyorum.

Ama HD yayına geçmeliler artık. Çamur gibi görüntü var. HD ya da UHD bir kanaldan 24 TV'ye ya da 360 TV'ye geçince sanki 20 yıl öncesine ışınlanmış gibi hissediyorsunuz.

• Geçen hafta işlerim nedeniyle şehir dışında olduğum için pek TV izleyemedim. Şimdi dikkat ettim de TRT Haber HD Digiturk'te yayına başlamış. Hele şükür.

Yıllardır kanal zaplarken TRT Haber çamur gibiydi. Şimdi zap yaparken gözüm takıldı cam gibi görüntü var. Geç kaldılar ama devamı gelmeli.

NTV, Habertürk, CNN Türk, TVNet, Ülke TV gibi haber kanalları da bir an önce HD olmalı. Yıllardır büyük bir eksiklik bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Geçen hafta işlerim nedeniyle şehir dışında olduğum için pek TV izleyemedim. Şimdi dikkat ettim de TRT Haber HD Digiturk'te yayına başlamış. Hele şükür.

Yıllardır kanal zaplarken TRT Haber çamur gibiydi. Şimdi zap yaparken gözüm takıldı cam gibi görüntü var. Geç kaldılar ama devamı gelmeli.

NTV, Habertürk, CNN Türk, TVNet, Ülke TV gibi haber kanalları da bir an önce HD olmalı. Yıllardır büyük bir eksiklik bu.

Çok saçma yahu

Bu saydiklarinin hepsi Turksat ta Hd zaten

Eutelsat tan frekans almak bu kadar zor olmamali

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Geçen hafta işlerim nedeniyle şehir dışında olduğum için pek TV izleyemedim. Şimdi dikkat ettim de TRT Haber HD Digiturk'te yayına başlamış. Hele şükür.

Çok saçma yahu

Adamlar yıllardır haber kanallarını HD yapmamak için direniyor. TRT Haber HD yayına 3-4 yıl önce geçti, Digiturk'e daha bu hafta geldi.

• quote:

quote:

24 TV henüz 4.3 yayına devam ediyor oysa kardeş kanalı 360 TV 16.9 yayın yapıyor. Bi ara iki kanal birleşecek deniliyordu bu sebepten iki kanal HD yayına geçmiyor olabilir mi? Birleşecek derken Haber merkezleri birleşiyor olabilir mı?

Birisi haber kanalı, diğeri normal film ya da eski dizileri yayınlayan bir kanal. Hatta 360 TV 2 yıl öncesine kadar haber kanalıydı, sonrasında ES Medya normal kanala çevirdi. Birleşeceklerini sanmıyorum.

Ama HD yayına geçmeliler artık. Çamur gibi görüntü var. HD ya da UHD bir kanaldan 24 TV'ye ya da 360 TV'ye geçince sanki 20 yıl öncesine ışınlanmış gibi hissediyorsunuz.

Gerçekten 360 kanalı sinema filmleri de var eğlence programları da var HD geçmesi gerekiyor bir an önce.. haber kanalı olsa neyse diyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 26 Eylül 2016; 4:48:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trendium-moda

quote:

quote:

Gerçekten 360 kanalı sinema filmleri de var eğlence programları da var HD geçmesi gerekiyor bir an önce.. haber kanalı olsa neyse diyeceğiz

Ee ozaman neden tgrt haber,24 ve 360 hd yayına geçmiyor hd altyapıları var sadece frekans kiralaması lazım. 24 de bir an 16.9 a geçmesi lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Çok saçma yahu

Adamlar yıllardır haber kanallarını HD yapmamak için direniyor. TRT Haber HD yayına 3-4 yıl önce geçti, Digiturk'e daha bu hafta geldi.

Bildiğim kadarıyla Haber olarak sadece TGRT Haber ve 24 TV kaldı. Ulusal olarak ise 360 TV ve TLC kaldı.

• aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Bunun adı bildiğin inat. İstisnasız tüm kanallar HD yayına geçmişken 360, 24, TLC ve TGRT Haber'in geçmemesi saçmalıktan başka bir şey değil. Herkes hâlâ tüplü televizyon mu kullanıyor sanıyorlar nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 26 Eylül 2016; 21:21:03 >
  • Bu NTV HD Türksatta var mı? Bende çıkmıyor da.
  • Var
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.