Şimdi Ara

Frekans Listesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
24
Favori
65.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumq
    Bende türksat resmi listesindeki gibi 10962 H 16666 değerleriyle çıkıyor.

Teşekkürler. Ana sayfaya dün sizin dediğiniz gibi ekledim. Bakalım sorun yaşayan olursa tekrar düzenleriz.

4K cihazım olmadığı için TRT 4K yayınını test edemiyorum. Eğer frekans değişirse onu da ana sayfadan değiştiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Bende türksat resmi listesindeki gibi 10962 H 16666 değerleriyle çıkıyor.

Teşekkürler. Ana sayfaya dün sizin dediğiniz gibi ekledim. Bakalım sorun yaşayan olursa tekrar düzenleriz.

4K cihazım olmadığı için TRT 4K yayınını test edemiyorum. Eğer frekans değişirse onu da ana sayfadan değiştiririz.

Teşekkürler admin :)
  • quote:

Teşekkürler admin :)

Admin yok. Ben bu tür sıfatlara karşıyım. Hatta forumdaki askeri hiyerarşi de beni rahatsız ediyor.
  • Doğan tv kanalları geç açılıyor. Uydu next ye-2000 super hd tv. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa çözüm bulabildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkmeneli TV HD yayında.Turksat 42 °E 12.009 H DVB-S2 SR:4444 FEC 3/4
  • quote:

Türkmeneli TV HD yayında.Turksat 42 °E 12.009 H DVB-S2 SR:4444 FEC 3/4

Teşekkürler. Bu kanal 3 kez yayına başlayıp yayını sonlandırdı. 1 hafta kadar bekleyeceğim ve eğer bu sefer yayını sonlandırmaz ise bunu da listeye ekleyeceğim.
  • Sanırım World Fashion Channel da HD yayına başlamış. Frekans bilgilerini isterseniz daha sonra paylaşabilirim.
  • quote:

Sanırım World Fashion Channel da HD yayına başlamış. Frekans bilgilerini isterseniz daha sonra paylaşabilirim.

Türksat uydusunda kör tarama yaptım ama bende çıkmadı. Eğer frekansını verirseniz konuya ekleyebiliriz. Teşekkürler.
  • Kusura bakma hocam, benim kanallar arasına Hotbird kanalları da karışmış. World Fashion Channel HD yayını, ama Hotbird den yayın yapıyormuş.
  • quote:

Kusura bakma hocam, benim kanallar arasına Hotbird kanalları da karışmış. World Fashion Channel HD yayını, ama Hotbird den yayın yapıyormuş.

Estağfurullah. Ben zaten World Travel Channel HD diye okuyup sevinmiştim ama World Fashion Channel HD kanalıymış.
  • EUROSTAR HD - Frekans: 10962 MHz - H - Polarizasyon: Yatay - Sembol oranı: 16666 - Fec: 3/4 - Türksat 3A

Hd yayın sona ermiş, ne oldu acaba.
  • Televizyonun dahili uydu alıcısı var. Ancak NTVSpor HD yayını sanırım ücretli. Kanalın kendi listesinden baktım. Nasıl kanal ekleyebiliyoruz çözemedim arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    modeli yaz... bilen yazar veya youtube videosu koyar...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Samsung led tv nin dahili uydu alıcısı.

• Arkadaşlar ntv, star, kanal d, ntvspor gibi kanalların hd leri ne zaman geldi? Ben şu an gördüm. Bu kanallar bildiğim kadarıyla şifreliydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: donanıMüdavim

Arkadaşlar ntv, star, kanal d, ntvspor gibi kanalların hd leri ne zaman geldi? Ben şu an gördüm. Bu kanallar bildiğim kadarıyla şifreliydi...

Mağaradan çıktığımızda gelmişti.
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt

şunu izle olmazsa modelide yaz...
  • fil tv gerçek hd yayın yapmışyor 720 p
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    720p HD'dir... 1080p Full HD daha iyidir zaten TURKSAT'ta 1080p yayın yok hepsi 1080i yayın yapıyor... bir kanal 720p yayın yapıyordu...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler aynen böyle bir menü ve yaptım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.