Şimdi Ara

Frekans Listesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
24
Favori
65.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CZ

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam ayrıntılı Bilgi verdiğiniz için Yazınız çok açıklayıcı olmuş havalar iyi olursa tekrardan anteni ayarlarım bu arada Gaziantep liyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sadece TÜRKSAT kullanıyorum, lnb 2 çıkışlı. Çanak ayarının çok iyi olması gerektiğini duymuştum. Kontrol ettiğimde sallanmıyor, arka tarafında açı ayarı var montajda yaklaşık 42 dereceye ayarlanmış, gözle görülür bir sapma yok ama milimetrik oynama olduysa onu bilmiyorum. Çanağım balkonda duruyor, rüzgar alan bir yerde. Delikli çanak kullanmak belki sallantıyı azaltabilir diye düşündüm. Paslanır eskirse o zaman düşüneceğim. Bende Next'in çanağı var (orijinal mi bilmiyorum) lnb tutucu boyalı, malzemesi alüminyum olsa gerek.

Dediğiniz lnb markalarını not aldım, değiştirecek olursam onlardan birini alacağım.

• Linkte verdiğiniz cihazı alsam iyi olacak. Semtimdeki uyducu taşındı, çarşıdaki esnaflar da ev uzak diye gelmeye yanaşmıyorlar. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz artık :)

Bu verdiğiniz siteden haberim yoktu, ayar yapacak olursam epey yardımcı olacak, bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Lnb'ye baktım hafif yana yatık. Etrafımdaki çanaklara baktım da çoğunu direkt düz yapmışlar.

Şimdilik çanağım iyi ama ileride paslanma olursa değiştiririm diye düşünmüştüm. Delikliler problem oluyorsa o zaman hiç bakmayayım daha iyi. Rüzgarlı alanlar için iyi oluyor diye okumuştum. Site yönetimi merkezi sistem yapar diye bekliyorum daha bir ses çıkarmadılar, ikinci çanağı düşünüyordum bunda ötürü bekliyorum. İhtiyaç olursa o zaman lnb ye fazla para vermeye gerek yok dediğiniz markalara bakarım.

Ben de uyduya yeni geçtim, kablo tv taahhüdüm bitecek ve yeniletmeyi düşünmüyorum, bu konularda acemiyim kullandıkça tecrübe ediyorum. Bilgilendirmeler için sağolun.

• TRT2 HD 22.02.2019 tarihinde 11958 V 27500 frekansından yayın hayatına başlayacak.

TRTSPOR2 HD 01.03.2019 tarihinde 11958 V 27500 frekansından yayın hayatına başlayacak.

KAYNAK: TRT yetkilisi
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    TRT 2 efsane kanaldı akşam oldum mu çok güzel filmler belgeseler verirdi yeniden gelmesi çok iyi olur. TRT Spor 2 nin amacı nedir anlamadım? Bir de bunlar platform da olacak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi sistemlerde sorunlar oluyor ama her balkonda çanak olmadığından görsel kirlilik olmuyor. Toplantılarda gündeme gelirse sorunlarından da bahsederim. İki de bir yayın kesilmesi milleti çileden çıkartır. Kablo TV hizmet olarak çok iyi, servis konusunda da memnunum. Taahhüt bitince sadece internet paketine geçeceğim. Başka alternatif yok gibi görünüyor.

Bu arada TRT Avaz'ın çıkmama sorununu çözdüm. Şifreli kanalları dahil ederek arama yaptırdım çıktı ve biss girince açıldı. Sosyal medyada bir sayfada şifreli yayın yaptığını okuyunca bir de öyle deneyeyim dedim oldu. Biraz konuyu da dağıttım sanırım, kusura bakmayın. Şifresiz yayın yaptığı için şifreli aramak aklıma gelmemişti.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Futbol harici diğer spor branşları ve amatör sporları.

• Aynen gözümden kaçmış :) bu konuda epey araştırma yapınca kafam karıştı o kısmı atlamışım. TKGS'li tvme kanal gelecek diye bekliyordum, salondakinde güncelleme yok, onu da manuel aratıyordum. Şimdi şifreli kanalları da ekledim, güncelleme olursa haberim olur sanırım.

Merkezi sistem açıklaması için teşekkür ederim. İyi malzeme kullanılacaksa zaten herkes payına düşeni vermeye hazır. Çatılarda müsait yer var, gün ısıları söktürdük boş alan çok. Merkezi karasal antenimiz vardı onun kablo kanalları kullanılarak yeni hat çekilebilir. asansör var, kablo tv kutusu da makine odasındaydı başka yere aldırdık, onun yanına koyulabilir.
  • Güncelleme otomatik modda çalışıyor, o listeye alıştık değiştirmedim artık.

Çatı elden geçtiği için su sızması nem vs gibi durumlar kalmadı. Kablolar neredeyse 25 senelikmiş, muhakkak değişir. Ben de şuan rg6 u6 kablo kullanıyorum sinyalde sorun yaşamadım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yönetim karar verdiğinde bu listeyi sunarım, büyük ihtimal uyulur, yapılan işlerde ucuza kaçmıyorlar.

TRT 2 test yayını vardı şimdi kaybolmuş.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Önceden çıkıyordu, sinyal yok yazanlar silinsin diye kanalları silip tekrar aratınca gelmedi. Yayının kesildiği zamana denk gelmiş olabilirim.
  • hayırlı olsun

• TRT2 çocukluğumun kanalıydı, yeniden açılması iyi oldu

• Yetiştiremediler sanırım.

• Tahminen öyle olabilir ama yine de belli olmaz.

• dream tv hd frekansı var mı?

• daha önce vardı yayını sonlandırdılar o zaman

• teşekkürler

• sadece acient aliens belgeseli için üzüldüm çok kaliteliydi inşallah başka bir kanal yayınlar

• lifetime programlar olarak kaliteli kanaldı, ama görüntü kalitesi çok kötüydü.
    Ancient Aliens programını bende çok seviyordum.
    Umarım Dmax ve TLC başına aynı şeyler gelmez ve kapanmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.