Şimdi Ara

Freljord'a Yolculuk 4: Buz Muhafızları (The Frostguard)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Quinn ve Valor'un Freljord günlerinde yaşadıklarını aktardığı günlüğünden bölümler paylaşılmaya devam ediliyor. Bu bölümde Lissandra ile tanışıyoruz. Türkiye resmi forumunda çeviriyi Riot MssvBlg yayınladı.

Buz Muhafızlarının Şehri, Doğu Freljord

Burada yolculuk etmenin bu kadar güç olduğunu tahmin etmemişim. Kar ve buzullar bizi çok yavaşlattı. Val, bu soğukta havalanıp ilerileri gözlemekte zorlanıyor. Buz Muhafızlarının şehir kapılarına ulaştığımızda, erzağımız neredeyse bitmişti. Ama kabile, bizi Ashe'in müttefikleri olduğumuz için çok iyi karşıladı ve karnımızı iyice doyurdu.

Burası ne Avarosalıların konakladığı yere, ne de Sejuani’nin gezgin birliğinin yerleşmine benziyor. Şehir hem çok eski zamanlarda inşa edilmiş gibi, hem de yepyeni. Buzul duvarlara tırmanan kara taştan binaların, çağlar önce yapıldığı çok belli. Acaba bu binaları kim, nasıl inşa etti?

Buz Muhafızlarının lideri Lissandra, tatlı dilli ve zarif bir kadın. Tavırları ve duruşu aynı bir kraliçe gibi. Bana Freljord’un barbarlarından çok, Demacia soylularını anımsatıyor. Belki Val de onu bu yüzden sevmiyor.

Buz Muhafızlarının şehri, İlerleyen Saatler

Demacia’nın elçileri muamelesi görüyoruz; ama bir yandan da bu işte bir tuhaflık var. Lissandra bana Ashe ile yaptığı ittifak hakkında neredeyse hiçbir şey anlatmıyor. Trol tehdidini sorduğumda; abartıldığını söyledi. Lissandra; Buz Muhafızlarının trolleri yok edip, doğuyu güvene alabilecek güçte olduğunu iddia ediyor. Ama öyleyse, neden hala karşı saldırıya geçmemiş? Buz Cadısı’nı sorduğumda, duyduğum söylentilere “Çocuk masalı bunlar,” diye omuz silkti.

Buz Muhafızları bize sürekli ve mutlaka eşlik ediyor. Ayrıca, şehrin bazı kısımlarına girmemize izin verilmiyor. Neyi öğrenmemizi istemiyorlar?

Bu şehrin gizlediği sırlar varsa, açığa çıkaracağım. Geceleyin Val ile şehri araştırmaya çıkacağız. Muhafızların ruhu bile duymayacak.

Buz Muhafızlarının Şehri, Gece

Burada çok kötü işler dönüyor.

Ben gizlice şehirde dolaşırken, Val de tepemde daireler çizerek uçtu. Burası geceleri daha da tuhaf. Çoğu yapının üstünde, açık ve dimdik bakan bir göz sembolü var. Her yerde olan bu sembol, şehri ve içindekileri gözetliyor. Ben gözetlenmeyi sevmem.

Şehrin derinliklerinde bir grup Buz Muhafızı’na rastladık. Taştan yapılma dev bir gözün etrafında daire olup diz çökmüş, yabancı bir dilde konuşarak göze tapınıyorlardı. Buz Muhafızları bir şey gizliyor ve bu, belli ki Avarosalılarla olan ittifaklarından daha önemli. Ne planlıyorlar?

Gözetlendiğimiz hissinden kurtulamıyorum. Güvende değiliz. Val’ı da alıp, buradan hemen gidiyorum

Kaynak

• bizim köyde reklam yapmak için konu açanları sevmezler
  • Bunlar hep illuminati.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk filmi havasında ice dervishin Lissandra olması muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

bizim köyde reklam yapmak için konu açanları sevmezler

Aynı köydemi yaşıyoz qnq
  • Hayatimda böyle illuminati görmedim ben. Sende mi Riot. Dalga geçeni ciddiye almayanla uğraşmam boşuna alıntılamayın.

• İllüminati ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.