Şimdi Ara

Frene Basamayan Kadın Şoför (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @PunisherLord bloklamışsın her nedense ama yine de yazayım.

Kardeş yavaşlayabilirdi değil. Araç zaten yavaş hatta bisikletli çocuk ortaya çıkana kadar araç olduğu yerde duruyor sonra gaza basıyor. Çocuk bisikletle çarptığı an rahatlıkla durabilirdş çünkü araç çok yavaştı. Ama sürücü bırak freni, ayağını gazdan çekmemiş bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Aaa. Daha yeni. Nasılsa sorgulama yok di mi?
    Debriyajlı arabada yeri gelir, yarım debriyajla hassas ayar yapabilirsin ama otomatik arabada onu yapmanın tek yolu, 2 pedalı birden kullanmaktır. Ben sırf şu sebeple kendimi sol ayakla frene alıştırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Oluyor tabii ki AKP Türkiye'si burası. Ehliyet aranıyor mu artık herhangi bir hususta? AKP ya da MHP li olması yeterli ehliyet! olarak.

"Emaneti ehline verin" sözünü "Emaneti elinize (yandaşlarınıza) verin" diye anlamışlar baştakiler. Ve vaziyet böyle.

Ehliyet sahibi, ehil anlamında kullanılıyor. İşi bilen anlamında. Araba için kullanılan, sürücü belgesi olması lazım normalde.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ne kadar çok otomasyon, o kadar fazla mayışma, uyku gelmesi vs.

Ben bu sebeple eskiden otobana bile girmezdim uyku yapıyor diye.

• Şu kadın sürücülere ehliyet verirken gaz - fren testi , panik testi falan yapılması lazım. Bu kaçıncı böyle milleti ezip öldürdükleri. Eskiden Citroen C1, VW Polo, Nissan Micra gibi küçük arabalar sürüyorlardı ama şimdi milleti daha rahat ezmek için hepsi SUV sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 11 Eylül 2024; 17:0:13 >
  • Incelliğine bahane arama be oglım.

• Sadece otomatik vites ehliyeti olanlara çarpışma önleyici özellikli araba ek şart olarak getirilmeli. Birde yaya gecitlerine kamera konmalı. Yanımda polis arabası var, 10 araç yaya geçidinde yol vermeden geçti. Türkiyede yaya geçidinde yaya yol verme ihtimali %2-3 falandır. Londra'da 6 ay yaşadım sadece 1 kişi yol vermedi, adamın eliyle özür dilemesi falan 5 yıl geçmesine rağmen hala aklımda

• kadınların büyük çogunluğun kullandığı arabalara fabrika sinyal koymayı unutmuş.aynalarıda makyaj yapsınlar diye koymuş.iki kere başıma geldi park yerinden çıkıyor ama sinyal yakma aynaya bakma hak getire az kaldı vuruyordum.

• Sen nasıl kullanıyorsun acaba? Bir de seni görmek gerekir.. Trafikte ehliyeti bakkaldan almıs sürüyle adam var ve hepsi de erkek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Eylül 2024; 19:30:27 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Arac otomatiktir heyecandan fren ile diğer pedalı karıstırmıstır..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Heyecandan bir çocuk feci şekilde ezilerek can vermiş ama...

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Evet ama mevzu o sekil gözüküyor.. Yoksa sanki kasıtlı gibi neden ezmeye calıssın?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Kasıt yoktur, dikkatsizlik ve panik vardır illaki.

• İzledim çok kötü bir durum, bu arada kazayı yapan bayan sürücü değilmiş. Görgü tanıkları yaşlı bir adam diyor.

Frene Basamayan Kadın Şoför

• Şoför kadın değil ve yaşlı siz nereden kadın olduğunu öğrendiniz?

• Erkek

• Araç otomatik değildir. Otomatik olsa frene basardı. Manuelde karıştırması, panik yapması daha muhtemel. Ayrıca orada kasisten geçiyor, orada pedalları karıştırmıştır.

• Mesele ustalık, erkeklik, düz vites olsa düz vitesin nirvanası Magirus'lar en güzel kullanılan taşıtlar olurdu.

Frene Basamayan Kadın ŞoförVideo Haberyoutube
    Güngören'de kontrolden çıkan yolcu minibüsünün altgeçide uçması, mobese kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Esenler-Merter hattında çalışan yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak altgeçide uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.
    https://www.youtube.com/watch?v=lWKB3b5YLB0
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Gündem değişince nasıl unuttuk ama bunu da, ya los angeles sahillerinde geziyordur keyifle ya da evinde keyif yapıyordur, akp adaleti zaten bu ablaya bir ceza vermez o yüzden kafası rahattır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.