Şimdi Ara

Frene Basamayan Kadın Şoför (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar kaza yapmaz yaptırır. Yolda sadece giderler ve trafiği okumak falan yoktur. Bir de bunların kafası direksiyondan önde olanları var onları gördün mü kaçacan.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Frene Basamayan Kadın Şoför

yerli tenet'in kızı o... ülke dışına kaçtı... dönmesini bekliyoruz...

bakalım...

• Sürmeyin be kardeşim şu zıkkımı, herkes araba kullanmak zorunda değil.

• Malesef çoğu kadın arabayı sürmüyor, araba onu sürüyor
    Parayı bulan direksiyona geçiyor, alda biraz tecrübe edin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Yada direksiyondan gözükmeyen, kendi kendine hiden araba sanıyorum bazen Frene Basamayan Kadın Şoför 

• Kadınların doğasında iyi şoförlük yok diye yazdım. Silinmiş.

Burası iyice enteresan bir yer oldu. Frene Basamayan Kadın Şoför 

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Citroen ami'nin beygir gücü 10 civarıdır muhtemelen diye yazacaktım (ama yine de bakayım dedim elektrikli olduğundan olmaz diye bekliyordum ama 8 HP çıktı) bu araçla şehirler arası ( İstanbul'da ilçeler arası ) gidilemez . Ben 40 beygir gücü diye yazmıştım şahin doğan gibi eski araçlar 48 HP olmalı onlardan bir tık aşagıda ucuz araçlar olmalı citoen ami'den 1-2 tık daha güçlü çünkü otoyala girince 90-100km hıza ulaşmalı en azindan

• şöför erkek .. 55 yaşında

ama başlıktaki gerçek değişmez...

• por favor kullanıcısına yanıt

kazanın kendisi de enteresan hafif yaralanmayla atlatılabilirdi ama çocuk ÖLMÜŞ

şunu herkesin anlaması lazım kadınların asla erkeklerle eşit olmadığını

kadın ayrı erkek ayrı ikisininde farklı yetenekleri var

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

buna benzer bir tane erkek şoför kazası bulamazsın

• Ülkedeki şoförlerin %90 i araba kullanamıyor.

Anladık kadınlar ile aranız iyi değil ama konunun kadınların araba kullanması ile ilgisi yok.

• Göz göre göre ezmis ya. Çocuk hatalı da şoförün hamle yapmak için zamanı ve görüşü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi performer999 -- 13 Eylül 2024; 15:34:27 >
  • Kadınların da erkeklerden çok daha iyi yaptığı, yatkın olduğu şeyler var. Yazdığımda gocunacak ne vardı anlamak güç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Kadın olmak daha kolay fakat daha az zeki ve cogu konuda daha az yetenekli olursun.. Yani onlar aptal ve yeteneksiz demiyorum ancak bireylerin en üsttekilerini karsılastırırsan erkek olanlar daha akıllı ve daha yetenekli oluyorlar.. Kimileri bunun kadınlara esit fırsatlar tanınmadıgından böyle oldugunu öne sürüyorlar cöp ülkelerde belki ancak daha gelismis ülkeler icin buna katılmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Eylül 2024; 17:28:18 >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Kazayı yapanın erkek olduğu söylüyor görgü tanığı olduğunu iddia edenler. Sağlam bir kaynak yok ama şoförün kadın olduğuna dair bir kaynak hiç yok.

• ry4n kullanıcısına yanıt
    O halde yolda araba haric herseyi eze eze ilerleyelim

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Mtsk sınavlarında görev alıyorum. Kadınların iyisi cidden güzel araba kullanıyor ama kötüsü ile sınav bitmek bilmiyor. Sürekli tetikteyim.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Kadın şoförleri her fırsatta kötülemek lazım ki insanlar daha dikkatli olsun.

• Aptal insanların kendini öldürmesine üzülmüyorum ama başkasına sebep olmalarına kahroluyorum

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Ani fren dediği de 40-50ye çıkıp frene abanıyorsun düz yerde Frene Basamayan Kadın Şoför hiçbir manası yok yani, manuelde debriyaja basıp arabayı stop ettirmemek amaç, otomatikte o da yok sadece fren

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.