Şimdi Ara

frequency is out of range

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarımda bir sorun vardı bir oyun yükledim ve o günden sonra bilgisyarı actıgımda 64k/70 hz frequency is out of range yazısı cıktı oyun acım diince bu ckıyordu yani güvenli modda actım ve nvidianın stesinden bi driver cektim.driverı yükledim oyun calıstı.buraya kadar normal.sonra bilgisayarı kpattım yarın actım hersey normal oyuna girmek isteyince yine aynı sorun cıktı.driver setup masaustunde druyordu.onu yükledim oldu.her oyuna girmek isteyince onu yükleyip bilgisayarı yeniden baslatıyorum.dünyanın en sacma seyi.bu driverın özelliklerini kalıcı olarak kaydetme yolu yokmudur veya bu sıkıntıdan bi kurtulma yolu

ekran kartım geforce 5600fx xt
    monitörüm philips 107T5

yardımlarınız için smdiden tsekkürler..

• oyun monitörün desteklemediği bir çözünürlükte açılınca monitör kifayetsiz kalıyo:
    bir şekilde çözünürlüğü değiştirmen lazım, oyun açılmadığı için ya ayrıca bir setup kısmı varsa ordan yapacan
    ya da oyunu ve tüm artıklarını-"genellikle belgelerimde olur" kaldırıp tekrar kuracan.

bunlar mantıklı yollar, daha az mantklıları:
    -registry de (regedit) bulabilirsen oyunun ayarlarını elle değiştirebilirsin-bi ihtimal

-problem çözünürlükten değil refresh-rate (tazeleme hızı)ndan da kaynaklanıyor alabilir
    denetim masasından görüntü ayarlarına girip, monitörün ve ekran kartının ilgili yerlerine bakıp tazeleme hızını 60 hz ye düşür
  • Zalimferi..Bu arada başlat>programlar>buradanda oyunun dosyasına bak settings,conf,ayarlar vs.bulursan refreshrate(frekans) ayarlanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.