Şimdi Ara

Frey'den vazgeçmemeliydik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hırslı, güçlü ve gelişime açık bir futbolcuydu. Koşmayı çok severdi.

Fundamental sıkıntıları olsa da aşılmayacak şeyler değildi.

Ayew, Benzia ve Alper gibi adamların yanında oynayıp gol atmaya çalıştı.

20 maç kulübede otursa, 21. maça aynı hırs ve istekle çıkardı.

• Boyle futbolcularda zeka cok aramasan da ayagina top geldiginde ne yapacagini bilmesini, nerede duracagini hissetmesini falan beklersin. Frey ne ayagina gelen topu tutabiliyo, ne pas verebiliyo, ne de dogru pozisyon alabiliyor. Gonderilmesi cok iyi oldu, gelirken beklentim buyuktu ama hirs, heves, istek yaninda biraz da top becerisi, yetenek olacak...

Umarim satis opsiyonu kullanilir da fazla zarar etmeden elden cikaririz.
  • kanka bende hırslı gelişime açığım koşmayı seviyom beni fenere alın
  • Boyle futbolcularda zeka cok aramasan da ayagina top geldiginde ne yapacagini bilmesini, nerede duracagini hissetmesini falan beklersin. Frey ne ayagina gelen topu tutabiliyo, ne pas verebiliyo, ne de dogru pozisyon alabiliyor. Gonderilmesi cok iyi oldu, gelirken beklentim buyuktu ama hirs, heves, istek yaninda biraz da top becerisi, yetenek olacak...

Umarim satis opsiyonu kullanilir da fazla zarar etmeden elden cikaririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 21 Ağustos 2019; 14:52:37 >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Şu lafları ilk kim uydurduysa maşallah haftalardır tek bir ağızdan aynı laflar.

Acaba hanği yorumcu bu lafı attı ilk ortaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol yorumu izlemiyorum, okumuyorum. Cok sukur izledigimi yorumlayacak kadar futboldan anliyorum. Kendim de amator de olsa universite liglerinde veya diger amator liglerde 11 vs 11 cok mac tecrube ettim. Halisahada bile boyle adamlari oynatirsan pas vermezsin, kosturur durur saga sola... Her top kaybinda tum takimi 50metre geri kosturtan yeteneksiz bir futbolcu, belki surekli oynasa isinirdi ama mevcut hali yeterli degildi iste. Nesine katilmadiniz ki?

• Bak kardeşim bu adamda hırslı istekli azimli ama yanında aklınıda kullanıyo Frey'den vazgeçmemeliydik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBCF8E851

kanka bende hırslı gelişime açığım koşmayı seviyom beni fenere alın
    İşin özeti bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Uzatmışsın da uzatmışsın hocam.

Toplam 25 maçta züre almış ancak aldığı süre 14×90 dakika

5 gol 1 asisti var.

O dezil Fanerbaçede ki gayet de duvar olan arkadaşlarını pozisyona sokan.Top indirip alan bir forvet.

Belli ki amatör maç izlemek pek yaramamış size.

VE Ben şuna çok eminim.Eplde oynayıp da gelseydi öve öve bitiremezdi kimse

• Aynen hocam Comolli de Ersun Yanal'da benim gibi amator futbol izledigi icin sizden farkli tanimis tum antrenmanlarini izleyebildigi futbolcuyu. Gorecez bakalim Almanya 2. Liginde ne yapacak.

• Biraz manasız bir iş yaptık, bu adam yedekte duracaktı şimdi forvet rotasyonunu bozduk ve yerine adam arıyoruz. Gelecek adam Vedat'tan iyi olmayacak çünkü defans için mutlaka adam alınacak, alınmalı e bütün para buraya gidince forvete gelecek adamın kalitesi ne olacak? Yine 6 ay sonra satmaya, çöp demeye başlayacağımız bir adam gelecek. Nereden baksan saçmalık.
  • Bence de tutabilirdik sonuçta amatör şubeler var, güreş olurdu, boks olurdu, sprinter olurdu, hatta masa tenisi bile olabilirdi ancak futbol takımının kapısının önünden geçmesin.
  • Freyden bize su an bi cacik olmaz. Bize leblebici lazim. Kruse araya guzel top birakiyor. Hizli a class cig et yiyen adam olursa sikinti cekmeyiz. Sampiyon olursak sonraki sene performansina gore kalabilir veya gidebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fundamental sıkıntıları aşılamayacak şeyler değil mi

adam topu 3 metreye atamıyor, topu indirirken 5 metre ayağından açıyor. 25 yaşından sonra ayak içi pas mı çalışacak? bence frey e almanya 2. lig bile fazla 30 una kalmaz futbolu bırakır.
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    iyi demişsin. harbi adamsın. fenerbahçe'de daha var bu tarz oyuncular. comolli sağolsun. bjk'de de var, Loris Karius. bjk'nin uzun yıllar sonra yediği büyük kazık. bundan da kaleci olmaz ama yani Allah yürü ya kulum deyince, sen ne yapsan boşuna. bir de lens olayı var. bunun da espirisini yapalım, "evlat, içeride misin? içerideyim başkanım." bjk'ye yar olamadı.
  • İlk cümleyi okuyunca adam öldü zannettim.
  • Beyler yanlış düşünüyosunuz. Şampiyonluğun anahtarı elinde birbirine denk kalitede 2 forvet olması. Santraforlar zaman zaman basireti bağlanır gol orucu tutmaya başlarlar, bir diğerini sahaya sürersin. O isim frey mi olmalıylı sizce ?

Son şampiyonluğumuzu bi hatırlayın. Emenike Webo Kuyt Sow. Bunların kalitesi birbirlerine yakındı. Çatır çatır attılar şampiyon olduk. Yedekten girecek adam da çıkardığın adamdan aşşa olmamalı. Hele sakatlık olursa nolur ?
  • baytar kullanıcısına yanıt
    Bugünkü Nürnberg maçını izleseydin arkadaşalarını soktuğu pozisyonalara ağzın açık izlerdin.Sana kim dediyse 3 metreye pas atamıyor diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene kadıköy'de maraton alttan 20 maçını seyrettim. tv'den bundesliga 2 maçı seyretmeme gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.