Şimdi Ara

Friday Night Lights (2006- ) | 5.Sezon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Barbar birşey sorcam
    Jason Street tekrar futbol oynayabilecek mi ?
  • 2.sezondayım.Kesinlikle 1.sezon daha iyiydi.2.sezonda her dizide olduğu gibi iyice konudan çıktılar.Tamamen gençlik dizisi oldu.Nerede o eski bölümlerdeki maçlar,organizasyonlar.

Birde Landry bebesini iyice ön plana çıkarmaya başladılar sinir oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Oyun kuruculuğa talibim.

Barbar birşey sorcam

Hayır. 3.sezonda diziden ayrılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Oyun kuruculuğa talibim.

Barbar birşey sorcam

Bütün hayallerim yıkıldı valla

• quote:

quote:

quote:

Oyun kuruculuğa talibim.

Barbar birşey sorcam

Yok yahu yıkılmasın zaten bir süre sonra Jason a sinir olmaya başlıycaksın ve sana gereksiz gelmeye başlıycak... Dizinin asıl bomba adamı Tim Riggins...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun kuruculuğa talibim.

Barbar birşey sorcam

Yok yahu yıkılmasın zaten bir süre sonra Jason a sinir olmaya başlıycaksın ve sana gereksiz gelmeye başlıycak... Dizinin asıl bomba adamı Tim Riggins...

Şu an meksikaya gittikleri bölümdeyimde.Zannettim ki tedavi işe yarayacak futbol sahalara dönecek filan.Zaten adamım Timmy yani.

• 2.sezon çok iyi gidiyor.Bitmesine 5 bölüm kaldı.
  • quote:

2.sezon çok iyi gidiyor.Bitmesine 5 bölüm kaldı.

2.sezon biraz havada kalıp bitiyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam o sezon senarist grevine denk geldi... Neden böyle bitti diye üzülme, 3.sezon gayet iyi çünkü...
  • quote:

quote:

2.sezon çok iyi gidiyor.Bitmesine 5 bölüm kaldı.

2.sezon biraz havada kalıp bitiyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam o sezon senarist grevine denk geldi... Neden böyle bitti diye üzülme, 3.sezon gayet iyi çünkü...

Biraz öyle oldu.Sanki sezon finali gibi değilde herhangi bir bölüm gibi bitti.

3. sezonda indi.Diziyi izlemeye devam edeceğim güzel gidiyor.
  • 4.sezon çok iyi ilerliyor.

East Dillon-Dillon karşılaşmasını heyecanla bekliyorum.

Jason,Lyla,Tyra vs. filan iyiyde ben en çok Smashi özlüyorum ya.En artisti oydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 1 Şubat 2010; 21:30:16 >

• Tyranın zenci versiyonunu koymuşlar 4.sezonda.
    Lyla 2 bölüm gözükücek.
    Smash'i 1 sefer TV de gösterdi.

Koç Taylor ın kızı Legend Of The Seeker da 1 bölüm oynadı bu arada... Confessor rolünde... Çok beğeniyorum o kızı....
  • quote:

Tyranın zenci versiyonunu koymuşlar 4.sezonda.
    Lyla 2 bölüm gözükücek.
    Smash'i 1 sefer TV de gösterdi.

Koç Taylor ın kızı Legend Of The Seeker da 1 bölüm oynadı bu arada... Confessor rolünde... Çok beğeniyorum o kızı....

8.bölümdeyim.Günde 1 bölüm izliyorum.Takım sonunda galibiyet aldı

Takım gerçekten rezalet ama.Luke ve Vince harici takım 5 para etmez.

Diziden çoğu kişi ayrılmış olmasına rağmen izletiyor yine de.

• “Friday Night Lights” Bitecek Mi?

Friday Night Lights (2006- ) | 5.Sezon

Görünüşe göre NBC’de yayınlanan “Friday Night Lights” programının ‘ışığı’ daha fazla yanmayacak. Dizi, 5. sezondan sonra yayından kalkabilir.

NBC konu hakkında herhangi bir açıklama yapmazken, dizi 5. sezonu bitirmiş olsa bile ortalarda fazla gözükmeyecek.

Dizinin sıradan olmayan bir yayın akışı var, şöyle ki; dizi önce DirecTV’de yayınlanıp prodüksiyon bütçesini karşılıyor, ardından da NBC’de yayınlanıyor. Dizinin 4. sezonu DirecTV’de henüz yayınlanıp bitti ve NBC’de 30 Nisan’dan önce yayınlanmayacak. Dizi yeni sezona DirecTV’de sonbaharda başlayacak ve NBC’de muhtemelen 2011′e kadar yayınlanmayacak.

“Friday Night Lights” için Haziran’da oyuncu ve teknik ekiple bir görüşme yapılacak ve yapımcı şirketin, oyunculara 5. sezon bittikten sonra başka herhangi bir proje bakınmak için serbest olmalarını söyleyeceği düşünülüyor.

Tamda başlamayı düşünüyordum umarım bitmez ya

• ABD nin en çok izlenene dizilerinden... Bitirileceğini sanmıyorum...
  • Dizi de çok fazla drama var. Hem de çok. Bu kadar drama ağır kaçıyor. İlk sezon gayet iyiydi maçları ve olayları iyi sentezlemişlerdi ama diğer sezonlarda artık eğlenceli heyecanlı birşey kalmamaya başladı. Sürekli drama bu dizilerin sonu oluyor. ilk sezon gerçekten harikaydı. Ama aynı şey diğer sezonlar için geçerli değil. Bana göre dizinin diğer bir eksiği gençleri topluca çok fazla göremeyişimiz tüm sezonlar boyunca. Hep ikili şeklinde işlendi. Eric taylor ve eşi.. Landry ve Tyra, Tim ve abi Riggins.. Seven(Matt) ve Julie.., Jason ve felçli arkadaşı.. diye saymaya devam edebiliriz.

Grup olarak çok az gördük.. Örneğin, Riggins kardeşler, Jason ve arkadaşının ev alıp onardıkları zaman gayet iyiydi.. Smashin koleje gittiği gece sahada beraber olmaları..
    Bu tür olayları sadece birkaç kez gördük. Bu türde sadece Oth yi izledim ve dizide Oth'ye göre bu büyük bir eksiklikti bana göre.

Smash'ın erken ayrılmasının ne gereği vardı? Veya 3 sezonun başında Mattın yerine geçen çocuğa ne gerek vardı.. Landry ve Tyrayı okadar uzattılar ki artık o sahnelerde ileri sarmaya başladım.. Tim Riggins dizinin ana karakterlerinden biri hep aynı çizgide gitti, bana göre bu karakterin iyi bir sıçrama yapması gerekirdi. Jason karakterini çok daha iyi kullanabilirlerdi. İyileşebilirdi ve yardımcı koç olabilirdi eskisi gibi olamayacağı için.. İlk sezondaki o tüm takımın kafede olduğu zamanlar ne kadar iyiydi.. Diğer sezonlarda bu tamamen unutuldu.

Kısacası ilk sezon harika ama 2 sezonla beraber dizi sadece drama üstüne kuruluyor devamlı üzücüü, yıkıcı olaylar, devamlı ağlamaklı geçen dakikalar.. Yeter, biraz heyecan biraz eğlence olsun ama yok. İlk sezonu izlerken ne kadar umutluydum harika bir dizi diye ama yapamadılar.

Son bölümlerin de altyazısı yok sanırım..

5. sezon olacak mı bilmiyorum amaolursa nasıl olur merak ediyorum.. Dizide ki adamım Matt Saracen.. Bari Matt'le Julie yi evlendirseler ve mutlu bir hayat yaşasalarda en azından bunu görebilmiş olsak.

• Şimdiye kadarki bütün bölümlerini izledim ve en sevdiğim dizilerden biri diyebilirim genel olarak

Birinci sezon çok güzeldi belkide en iyileri arasındaydı heyecan olsun drama olsun tam dozunda ve iyi sentezlenmişti bir taraftan oyuncuları düşünürken bir taraftanda acaba ne olucak bu maçların sonucu diye düşünüyordum fakat sonraları biraz dramanın dozu kaçtı gibi hele ikinci sezonun greve denk gelmesi gerçekten kötü etkiledi diziyi finalsiz yarıda kaldı.Son sezonda east dillon-west dillon olayına toparladılar gibi bence east dillion a biraz daha yoğunlaşırlarsa(evdeki haller yerine) yine güzel bir dizi olabilir

İlk sezondaki gece sahaya gitmeleri jasonın matte orda öğretmesi veya smash üniversiteye gitmeden yine son gece oynamaları çok güzeldi ondan sonrada böyle sahneleri göremez olduk nerdeyse yine bu sezonda parkta yapılan maç güzeldi tyra ve landry gibi kasıntı ve iğrenç bir olay daha çıkarıp onunla sezonu katletmezlerse güzel olur gibi duruyor şimdilik

• 4-5 günde 3 sezonu izledim. 4. sezona başlayacağım şimdi. Gerçi son bölümüne göz gezdirdim ama olsun.

Umarım 3. sezon gibi olmaz. Bu tür dizilerde şu sonradan katılan karakterlere bir türlü alışamıyorum. Madem lise hayatını anlatan diziler çekeceksin hepsi bi arada mezun olsun. Biri gider yerine yeni biri gelir durumu olmasın. 4 sezon rahat rahat kullanılabilir planı doğru yapabilirlerse. Hepsi mezun olsun ve sen de diziyi bitir gitsin. Zorlayıpta diziyi berbat etmeyin.
  • 1. sezonda spor/gençlik dizisi gibiyken 2.sezonda gençlik dizisi oldu.OTH'de böyleydi.İkisininde ilk sezonları müthişti sonradan düşüşe geçtiler fakat FNL gözümdeki en iyi gençlik dizisidir.
  • Son dört bölümün altyazısı varmı bildiğiniz?

Bir de yeni sezon ne zaman başlar bilgisi ya da fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Son dört bölümün altyazısı varmı bildiğiniz?

Bir de yeni sezon ne zaman başlar bilgisi ya da fikri olan var mı?

DP Neden bilmiyorum çevirmiyor son 4 bölümü... Birde trackerlarda 2-3 rip grubunun sunumları var ve bazıları çok kötü... DP ye üyeliğim var ama altyazı ne durumda diye sorunca da kızıp ceza veriyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.